• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برای تابستان کنکور چکار کنیم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Shery
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Shery

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجـنورد
سال فارغ التحصیلی
95
سلام |:
خب صددرصد میدونین که تابستون کنکور خیلی حساس و مهمه...
خیلیا کل پایه رو میبندن ؛ خیلیای دیگه فقط اختصاصیارو... دوم و سوم همزمان و یا جداجدا...!
یه عده هم پیشخوانی میکنن و...
خب ، اینجا قراره برنامه هامون واسه تابستون رو بگیم.
و اینکه چه کاری درسته واقعا !!!
و چجوری میشه یه شروع خوب داشت.
کنکوری های سالای قبل هم اگه تجربه هاشونو بگن ، خوشحال میشیم :]

پاسخ : تابستان کنکور 95

خب راستش من فعلا تصمیم قطعی ندارم که چی کار میخوام بکنم
میخواستم خواهش کنم سال بالایی ها (دانشجوها و یا کنکوری های عزیز) ، برنامه ای که خودشون انجام دادن و رضایت بخش بوده رو بگن...
و یا اگه ، کارخاص و متفاوتی رو نسبت به بقیه انجام دادن که براشون مفید بوده به ما هم پیشنهاد بدن :-"
و همچنین اینکه با چه ساعت مطالعه ای شروع کردن و چه ساعتی رو پیشنهاد میکنن :-"
( افراد با هم متفاوت هستن و ساعت مطالعه پرسیدن کار بدیه :د ولی به هرحال مفیدشو درنظر بگیرین خب)
یکی دو درس از پیش رو خوندن کار پسندیده ایه و یا نه و کلا هرچیزی که به ذهنتون میرسه.

پیشاپیش ممنون ;;)

من برای اختصاصی ها برنامم اینه که تو تابستون ببندمشون.با توجه به این که سال سوم خوب خوندم، کارم تو تابستون راحت تره.

کلا از سال کنکور یه تجربه ی مفید دارم :D اونم اینه که آرایه و قرابتو تو تابستون کلا بخونید تموم کنید . کارتون بعدا فوق العاده راحت تر میشه

منم پایه اختصاصی و عمومی کلا می بندم! سال دوم هم هیچی درس نخوندم! دهنم سرویسه :|

من تابستون 93 برای فیزیک و زیست و شیمی سوم پیش خوانی کردم واقعا راضی بودم
برای همین تابستون امسال فیزیک و زیست پیش خوانی میکنم
بنظرم باید فیزیک پیش 1 تو تابستون بخونین چون تا اونجایی که من یادمه سه. فصل اول فیزیک2 تو برنامه قلم چی نیست
و این سه فصل اگه خوب یاد نداشته باشی تو پیش به مشکل میخوری برای همین من میخوام فیزیک پیش 1 بخونم چون اینجوری یادگیری دینامیک و سینماتیک دوم اسون تر میشه

پاسخ : برای تابستان کنکور 95 چکار کنیم؟

عربی و یه بخشایی از ادبیات مثه آرایه و زبان فارسی رو سعی کنید کامل بخونید و تستاشو بزنید.

ما از 20 تیر تا هفته اول شهریور میریم مدرسه 3 هفته آخرم اردو مطالعاتیه ی دو روزم قبل مهر بمون آوانس میدن نمیریم! :))
من خودم برنامه ریزی کردم درسای دوم ک فراموش شده بخونم یا چیزایی ک داستان داره! :دی

پیشنهاد من این ـه که اولویت ـتون درس ـای اختصاصی پایه ـتون باشه . نه فقط خوندن که خب خوندم تموم شد، تسلط رو مفاهیم اختصاص ـای پایه!
بعد مثلا من خودم قرابت ـو زبان‌فارسی سبطی ـرو از تابستون شروع کردم هر چند تا وسط ـای سال طول کشید ولی واقعا مفید بود.زودتر ـم میشد تموم کردشون ـا، من لفت دادم. :-"
عربی ـم به نظرم کار کنید براش.

ولی حالا هر کاری میخاید بکنید مهم این ـه که حتما حتما برنامه داشته باشین . حالا یا طبق برنامه آزمون ـاتون یا مدرسه یا هر چی .
برا خودتون مشخص کنید که مثلا میخاین تا آخر این ماه چی ـا رو خونده باشین . و 2هفته یه بار یا هفته ای یه بار برنامه روزانه برا خودتون بنویسین . برنامه روزانه واقعا کمک میکنه به ـتون که وقت ـتون ـو هدر ندین. و خب این ـی که به هدف ـایی که برا تابستون ـو تعیین کردین برسین واقعا روحیه زیادی برای مهر ـو بقیه ـش به ـتون میده. ;;)

سلام.من به خاطر یسری اشتباه مطالعاتی و برنامه ریزی که امسال داشتم و هدف بزرگی که دارم مجبور شدم بمونم سال۹۵.والا من یه برنامه ی دقیث در غالب فرمت اکسل برا خودم چیدم و حسابی روش کار کردم،بعد اینو فرستادم واسه یه مشاور گفت این اصلن شدنی نیست و سر به ناکجا آباد داره،ولی تو برنامم خواستم که دوم و سوم هم عمومی و هم اختصاصی رو تابستون تموم کنم.ولی ایشون گفت اینکه بخوای بگی قرازه تو یه هفته چی کنم اصلا شدنی نیست و تو اصلن نمیدونی برنامه ریزی چیه.حالا من نمیدونم چی کنم؟اگر کسی خواست من براش ایمیل میکنم برناممو ببینه،شاید یکی تونست کمکم کنه.ضمنا اصلن دوست ندارم دوباره قلم چی شرکت کنم،و قصد دارم فقط برای آزمونای جامع بعد عید ثبت نام کنم.نظر شما چیه؟

Back
بالا