- توقیف شده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 0
پاسخ : برای تابستان کنکور 95 ...
آخرین ویرایش:
پشتیبان من در این مورد اینقد خوب بودبه نقل از incognito :موقع ثبت نام گفتن بدون کتاب امکان نداره
پک ازمانا و کتاب باهمه
دوستان به هیچ وجه زیر بار نرینبه نقل از incognito :موقع ثبت نام گفتن بدون کتاب امکان نداره
پک ازمانا و کتاب باهمه
پول بن ـش ـم ازت نگرفتن؟به نقل از ملیــڪا :پشتیبان من در این مورد اینقد خوب بود
خودش میگفت نمیخواد کتابای کانونو بخری مثلا اگه کتابی چیزی نیاز داشتم اگه کتاب بهتری از کتابای کانون بود اونو معرفی میکرد
کلا من تو این یه سال که کانون میرفتم فقط یه دفتر برنامه ریزیو از کانون دارم
گولشونو نخورین!!
زیستای آبی خوب نیس ؟به نقل از شبنم... :دوستان به هیچ وجه زیر بار نرین
به جز زرد اختصاصی و زرذ عمومی و بنا به تشخیص بعضی دوستان همگامان هیچکدوم از کتابای قلمچی ارزش ورق زدن هم ندارن
زردا هم ک الان به کارتون نمیاد
پارسال به تمام دوستای من کتاباشونو انداختن ولی من رفتم مذاکره(دعوا نبود ) بعدم کتابارو نگرفتم
بعضیا عادت کردن تستای زیست رو از ی کتاب اسون شروع کنن ک برای اینکار یا 8000 گاج رو انتخاب میکنن یا ابیبه نقل از RYS ! :زیستای آبی خوب نیس ؟
زیست پایه ش بهتر از پیشش ه ؛ پیشش یه مقدار کژ داده به ماجرابه نقل از RYS ! :زیستای آبی خوب نیس ؟
به نقل از Ar$ham :اعجوبه اید شما بخدا
به جون خودم من هنوز واسه تابستون همین الانم که توشم برنامه نریختم
نه اتفاقا من شنیده بودم پول میگیرن بن میدن هر کتاب کانونو که خواستی بگیریبه نقل از مریم :پول بن ـش ـم ازت نگرفتن؟
یا تو از بن ـت استفاده نکردی؟
قضیه چیه؟!!!به نقل از ماهِ ـشاد :بچه ها اصلا برنامه مدرسه تون چجوره براى تابستون؟
مال ما از ٢٠تيره تا ١٨ شهريور
به نقل از ماهِ ـشاد :بچه ها اصلا برنامه مدرسه تون چجوره براى تابستون؟
مال ما از ٢٠تيره تا ١٨ شهريور
به نظر من تخته سیاه(مهربان)به نقل از khataei :دوستان ، واسه رياضي پايه چي خوبه ؟؟؟
تخته سياه (مهربان ) يا نشرالگو (ديف +پايه ) ؟؟؟