- نام مرکز سمپاد
- فرزانگـان
- شهر
- شهرستان
- سال فارغ التحصیلی
- 105
پاسخ : برای تابستان کنکور 95 چکار کنیم؟
اولین قدم برای بچه هایی که میخوان واژگان و بعدش هم متن رو شروع کنن ، شروع از متن کتاب درسی هست .
کتاب های درسی توی برنامه ی آزمون های تابستون هست ؛ با آزمون پیش رفتن بهترین روشش هست .
من این کتاب های آموزش واژگان کنکور رو دیدم ؛ اکثراً لیست نوشتن که صرفاً برای مرور و گامهای بعد مطالعه ی لغت خوبن و برای شروع نه .
خوندن متن کتاب درسی و تلاش برای آشنایی با واژه ها ـ شکل و معنی شون ـ در متن مناسب ترین کاریه که می شه کرد .
من یه بخش قابل توجهی از زبانم رو به این قسمت اختصاص می دادم و حتی در گرامر و ساختار جملات هم کمک خیلی زیادی کرد و راضی بودم.
بعد هم تست های واژگان .
به نقل از امـیـرحـسـیـن :من نتونستم تاپیک مورد نظر رو پیدا کنم که بتونم سوالم رو بپرسم ، دیگه اینجا مناسبتر بود بنظرم
خواهر من (کنکوری 95 هست)پایه زبان انگلیسیش ضعیفه ، بعدش الان موندیم که چطور باید زبان بخونه
با چه کتابی اول پایشو بسازه ، من اون اولا واسه زبان گفتم بره سراغ درک مطلب کار کردن اما دیدم دایره لغاتش خیلی محدوده
درسته که واسه درک مطلب قرار نیست معنی همه کلمات رو بدونی اما کلماتی که توش مشکل داره بنظرم کلماتی نیستند که طراح قصد داشته باشه دانشآموز رو با اونا به چالش بکشونه
(من خودم از این مشکلات نداشتم زبانم خیلی کم خوندم واسه همین هیچ پیشینه و راه حلی ندارم گفتم مشورت بگیرم )
اولین قدم برای بچه هایی که میخوان واژگان و بعدش هم متن رو شروع کنن ، شروع از متن کتاب درسی هست .
کتاب های درسی توی برنامه ی آزمون های تابستون هست ؛ با آزمون پیش رفتن بهترین روشش هست .
من این کتاب های آموزش واژگان کنکور رو دیدم ؛ اکثراً لیست نوشتن که صرفاً برای مرور و گامهای بعد مطالعه ی لغت خوبن و برای شروع نه .
خوندن متن کتاب درسی و تلاش برای آشنایی با واژه ها ـ شکل و معنی شون ـ در متن مناسب ترین کاریه که می شه کرد .
من یه بخش قابل توجهی از زبانم رو به این قسمت اختصاص می دادم و حتی در گرامر و ساختار جملات هم کمک خیلی زیادی کرد و راضی بودم.
بعد هم تست های واژگان .