• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث و بررسی آزمون‌های قلم‌چی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

first amir

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
فردوســـی
رشته دانشگاه
مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی
جایی واسه بحث پیرامون ازمونهای کانون

اینجا برای کسانی هست که ازمون ها رو ثبت نام کردن و اگه سوالی راجع به کلیت ازمون دارید به تاپیک ازمون های ازمایشی مراجعه کنید

پاسخ : بحث و بررسی آزمون‌های قلم‌چی

سلام! می تونین برنامه ی راهبردی تابستون از اینجا دانلود کنین!
http://www.kanoon.ir/Public/Repository.aspx?t=0&gid=11
نظرتون راجع به برنامه چیه؟!
برای من که سال دوم اصن درس نخوندم و باید تو تابستون بخونم به نظرم خیلی برنامه ی داغونیه!

سلام من تابستون ثبت نام كردم ولي ميخام دوم و پيش رو جواب بدم با توجه به اينكه اين دو تا اختياره اگه هر دو تاشو جواب بدم درصداش مياد تو كارنامم؟

• لایک
امتیازات: fly

سلام من تابستون ثبت نام كردم ولي ميخام دوم و پيش رو جواب بدم با توجه به اينكه اين دو تا اختياره اگه هر دو تاشو جواب بدم درصداش مياد تو كارنامم؟
سوم اجباریه باید بزنی. بین دوم و پیشم باید تو هر درس فقط یکیشو جواب بدی. اصلا وقت نمیکنی دوتاشو باهم جواب بدی!

یه سوال دارم :) چرا برای چهارم تجربیا دروس عمومی سال دومو توی برنامه تایستون نذاشتن؟

یه سوال دارم :) چرا برای چهارم تجربیا دروس عمومی سال دومو توی برنامه تایستون نذاشتن؟
همه ی رشته ها همینجوریه. تابستون فقط عمومیای سومو میخونین؛ و همه ی عمومیا تا پایان ترم دوم برنامه ی مشخّص دارن، یعنی انتخابی نیست که چه پایه ای بزنین. اگه میخواین ببینین روندش تقریباً چجوریه برنامه ی 93-94 ُ دانلود کنین ببینین.

ميشه تو مبحثايه انتخابي يه درسو از پيش بزني يه درسو از سال دوم؟

به نقل از [<Ali>] :
اره پشتیبان من گفت میشه.

بله، انتخاب پایه تو هر درس به بقیه ربطی نداره.

یه چیزی من یادم افتاد بگم. تو برنامه ی عمومیای تابستون می بینین نوشته منتخب کنکور؟ تو هر درس، 10 تا سوال از اونه؛ 10 تائم از اون مبحثی که سمت راست نوشته. 10 تا سوالی که منتخب کنکوره، از هرجایی از کتاب سوم ممکنه بیاد و محدود به مبحثی که برای 10 تا سوال دیگه مشخّص شده نیست. برای همین توصیه میکنم تو همین امتحانای نهایی عمومیاتونو خوب و کامل بخونین که تابستون کارِتون خیلی راه میفته.
اها، بعد این پشتیبانای شوت‌مشنگِ مائم آزمون اوّل اومدن گفتن سوالای منتخب کنکور اختیاریه؛ قاعدتاً بیشتر بچّه ها هم ولش کردن رفتن سراغ اختصاصیا و اونروز گند خورد به تراز کلّ بچّه های اون حوزه. بعداً اومدن گفتن ببخشید ما فکر کردیم اینجوریه. ;;) خلاصه حواستون باشه، بعضی پشتیبانا حرف زیاد میزنن. :)) تازه این یه چشمه‌ش بود! سوالی داشتین بیاین همینجا بپرسین، ضریب اطمینانش بالاتره!

یعنی چی ؟...یعنی اون 10تا سوال از هرجای کتاب میاد؟؟؟؟این جوری که هر بار باید کل کتاب بخونیم؟ :| :o
تو اختصاصیام این وضع هست؟
عمومی اصن قابل تحمل نیست.... :-w
بعد به نظرتون دومو کامل انتخاب کنیم یا نه ی درسایی از پیش برداریم با یه درسایی از دوم؟
خودم فکر میکنم دومو کامل ببندم بهتر؟؟؟ :-/

Back
بالا