mohaddes
کاربر حرفهای
پاسخ : بحث و بررسی آزمونهای قلمچی
حس نمی کنین حرفای شمان که غیر معقولانه ـن احیانا؟!
پس سوالای شمی امسال و به خصوص الکتروشیمی خیلی خیلی خیلی نامعقولانه بودن؟!
منظورتون سوالای جمعبندی قلم چی بود الآن؟!
نمیدونم چرا تنها از شما شنیدم این حرفو!
میتونین طوری بحث کنین که بچه های 95 گیج نشن؟!
+ شما هر آزمونی شرکت کنید، یه سری نقاط ضعف و یه سری نقاط قوت داره. هر آزمونی بدین به یه سری شناخت از خودتون می رسین و هر آزمونی به نوبه ی خودش خوبیای خودشو داره.
به نقل از B-) :معقولانه ینی اینکه حتی هرچقدرم سوالا سخت بوده باشن.سوالای اسون بینشون بوده و من از وقتشون استفاده کردم برای سوالای سخت تر درحالیکه من تو قلم چی همچین چیزی نمیدیدم.همه سوالا احمقانه وقتگیرن.مثلا اگه یک درسی یک نکته استثنا داشت سوالی که از اون مبحث میداد فقط از اون استثنا بود و مدام هم تکرار میکرد درحالیکه کنکور اینطور نمیده.یا از مباحثی که هر ده سال یه بار تو کنکور میاد کلی سوال میده و به مباحث مهم کم بها میده
مثلا تو دیفرانسیل هر دفعه صفحه مملو از سوالای دنباله بود درحالیکه نهایتا یک سوال ازش میاد و مثلا برای حد یک تست میداد درحالیکه مبحث مهمیه و قطعا دو سه تارو هرسال میده.
همینطور برای درسایی مثل دینی یکسری درسا توی دوازده کنکوری که زدم و کنکوری که دادم درمقابل یکسری دیگه داده نمیشه یا نهایتا یکی اما همه ی تمرکزش را میذاره روی اونها.البته که ادم میگه خب ممکنه اونا بیاد اما وقتی چیزهایی قطعا میاد قطعی هارو حذف نمیکنن برای محتمل ها.
اما بعضی از دوستام گزینه دو شرکت میکردن من سوالاشونو میگرفتم بنظرم معقول تر بودن.
حس نمی کنین حرفای شمان که غیر معقولانه ـن احیانا؟!
پس سوالای شمی امسال و به خصوص الکتروشیمی خیلی خیلی خیلی نامعقولانه بودن؟!
منظورتون سوالای جمعبندی قلم چی بود الآن؟!
نمیدونم چرا تنها از شما شنیدم این حرفو!
میتونین طوری بحث کنین که بچه های 95 گیج نشن؟!
+ شما هر آزمونی شرکت کنید، یه سری نقاط ضعف و یه سری نقاط قوت داره. هر آزمونی بدین به یه سری شناخت از خودتون می رسین و هر آزمونی به نوبه ی خودش خوبیای خودشو داره.