• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث و بررسی آزمون‌های قلم‌چی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث و بررسی آزمون‌های قلم‌چی

به نقل از B-) :
من فکر نمیکنم اینهمه ایده داشته باشن .مثلا اینکه یک عبارت بزرگ بدن بعد بگن حد راست یا مشتق راست را بگیر اسمش ایده است؟
صرفا سوال محض خالی نبدنه.
شما برو سوال 117 خارج ریاضی 92 - 160 خارج ریاضی 92 - 157 داخل ریاضی 92 - 163 خارج ریاضی 91 - 163 خارج ریاضی 90 - 158 داخل ریاضی 90 یا اصن سوال 153 خارج ریاضی 93 که تو کنکور ما تازه 5 تایی ـش( :-\ ) بود ـرو ببین.[nb]اینی که من بعد کنکور رفتم سراغ دور دنیا خیلی حرف ـه! :-"[/nb]
این ـا اسم ـشون چیه؟ جز سادیسم طراح؟
دانش‌آموز باید برا این سوال ـا آماده بشه. میخاد ایده باشه میخاد نباشه. سادیسم باشه یا نباشه. قشنگ باشه یا نباشه. هر چی. هدف آماده شدن برا کنکور ـه که خب این جور سوال ـام قسمتی از همون ـه حالا کم یا زیاد.

به نقل از Fireball.II :
خوب لطف کنید برید پست اولتون و کل فحشاتون رو به دیفرانسیل قلمچی بدید ، نه به کل مجموعه آزمون و همه ی درساش!
شما اگه واقعا اون سوالای استوکیومتری که شصت زدنش تراز بالای هفت هزار میداد رو هفتاد هشتاد میزدید خوب آفرین بهتون.
×یه چیزی!سوالای امسال مجموعی بودن از محاسبه و مفهوم و فیلان!اوکی قبول داریم!فقط شما گفتین که یه مجموعه تست استاندارد باید آسون و سخت باشه!یعنی تست ـی که تو بیست ثانیه حل بشه و تستی که دو مین!
من فکر نمیکنم شیمی امسال تست بیست ثانیه ای داشت!چون همون مفهومی ها هم باید چند تا نکته مختلف بررسی میشد.
منتهی اونقدرا هم تست آسون نداشت شیمی کنکور و سنجش 94.
حرفتون درسته.اما این فقط شیمی نبود که اینطوری بود؟
من دارم درمورد دیفرانسل حسابان هندسه جبر گسسته و تحلیلی و فیزیک هم این حرف را میزنم البته که نهایتا تو کنکور یکی اش اگر اینطور بیاد ولی نه که به مدت یک سال و در تمام ازمون ها.

به نقل از مریم :
شما برو سوال 117 خارج ریاضی 92 - 160 خارج ریاضی 92 - 157 داخل ریاضی 92 - 163 خارج ریاضی 91 - 163 خارج ریاضی 90 - 158 داخل ریاضی 90 یا اصن سوال 153 خارج ریاضی 93 که تو کنکور ما تازه 5 تایی ـش( :-\ ) بود ـرو ببین.
این ـا اسم ـشون چیه؟ جز سادیسم طراح؟
دانش‌آموز باید برا این سوال ـا آماده بشه. میخاد ایده باشه میخاد نباشه. سادیسم باشه یا نباشه. قشنگ باشه یا نباشه. هر چی. هدف آماده شدن برا کنکور ـه که خب این جور سوال ـام قسمتی از همون ـه حالا کم یا زیاد.
دارم درمورد همه ی سوالا حرف میزنم.
همین سالهایی را که میگید ویژگی تفکیک سوالای سخت و اسون را داره.
من گفتم که قلم چی درحالی که سوالای وقتگیری داره ریاضیاتش از این قبیل ایده های ناب هم(مثل حد راست و اینا...)استفاده میکنه.

من دیگه واقعا گیج شدم که شما اصن حرف ـتون چیه. :|

به نقل از مریم :
من دیگه واقعا گیج شدم که شما اصن حرف ـتون چیه. :|
واضحه.کمی سکوت نیازه برای خوب شنیدن :|

به نقل از twinkle :
تو آزمونای تابستون انتخاب بین دوم و پیش به صورت تک درسه یا اینکه باید کلاً پیش یا دوم رو انتخاب کرد؟
مثلا میشه ریاضیات پیش رو انتخاب کرد و بقیه درسارو از دوم؟
به نظرشما انتخاب کدوم مفیدتره؟
واینکه تا قبل از26 تیرماه که اولین آزمونه، به نظرتون میشه سوم رو کامل مطالعه کرد؟
نه.لازم نیست حتما همه ش از پایه یا پیش باشه.میتونی متفاوت انتخاب کنی.
در مورد سوم،خب شما همه درسا رو برای نهاییا خوندین.من فکر میکنم تست زدن و مرور قسمتایی که فراموش کردین بیشتر بهتون کمک کنه تا اینکه دوباره بخواین همه درسا رو بخونین.
انتخاب درسا هم به وضعیت خودتون و برنامه مدرسه تون بستگی داره

به نظرم برنامه ی تایستون قلم چی زیاد خوب نیس و اینکه حجم مطالب زیاده واسه دو هفته و باعث میشه هول بشید و تند تند بخونید تا به مبحث برسید :-ss بعد میفهمید که خوب و مفهومی نخوندید مبحثو ~X(

به نقل از nestour76 :
به نظرم برنامه ی تایستون قلم چی زیاد خوب نیس و اینکه حجم مطالب زیاده واسه دو هفته و باعث میشه هول بشید و تند تند بخونید تا به مبحث برسید :-ss بعد میفهمید که خوب و مفهومی نخوندید مبحثو ~X(

درسارو که قرار نیست یبار بخونید... کلی مرور میشه دوباره و حتما یاد میگیرید

مباحث هم من الان نگاه کردم، خیلیم زیاد نیست! مخصوصا که تازه خوندید!

به نقل از Miro :
درسارو که قرار نیست یبار بخونید... کلی مرور میشه دوباره و حتما یاد میگیرید

مباحث هم من الان نگاه کردم، خیلیم زیاد نیست! مخصوصا که تازه خوندید!
مثلا فیزیک 3 یا هندسه یا بقیه درسا یهو یک فصل جلو میره تو دو هفته و اگه بخوای کتابای مختلف رو تست بزنی شاید وقت نشه آخه این اتفاق برای من افتاد و حتی از افرادی که قبلا قلم چی بودن همینو گفتن یعنی اگه درسیو نرسیدید بخونید واسه آزمون ایرادی نداره ولی درسای دیگه رو خوب و عمیق بخونید تا بالا بزنید و اینارو هم در فرصت مناسب جبران کنید من خودم چون وقت نمیکردم همه ی درسا رو میخوندم تند تند میخوندم ولی فایده ای نداشت آخر سالم دوباره کاری کردم و وقت گذاشتم دوباره دقیق بخونم

به نقل از nestour76 :
مثلا فیزیک 3 یا هندسه یا بقیه درسا یهو یک فصل جلو میره تو دو هفته و اگه بخوای کتابای مختلف رو تست بزنی شاید وقت نشه آخه این اتفاق برای من افتاد و حتی از افرادی که قبلا قلم چی بودن همینو گفتن یعنی اگه درسیو نرسیدید بخونید واسه آزمون ایرادی نداره ولی درسای دیگه رو خوب و عمیق بخونید تا بالا بزنید و اینارو هم در فرصت مناسب جبران کنید من خودم چون وقت نمیکردم همه ی درسا رو میخوندم تند تند میخوندم ولی فایده ای نداشت آخر سالم دوباره کاری کردم و وقت گذاشتم دوباره دقیق بخونم

درواقع الان نباید لازم باشه چیزیو "بخونید"! اگرم لازمه بخونید و کمتر تست بزنید (بخاطر دلیل آخرای پست)
قاعدتا الان کتابای تستتون رو باید زده باشید و تعداد مارک شده دارید اگر سال سوم درس خوندید
مارک شده ها رو بهش بسنده کنید!

و اگر اینکار کمتونه... کتابایی که برای سال کنکور خریدید (کتابای جامع) تستای مربوط به مبحث رو ضریب دار بزنید
چون قلمچی برنامش اینه که الان یه مبحثی رو شما امتحان میدی، چند ماه بعد دوباره باید امتحان بدی(همون دلیله) و اینطوری اونموقه هم بدون تست نمیمونی
اگر هم اینطوری دلت رضا نمیده... باید سختی بکشی! :D

Back
بالا