.mary.
مریم
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگانامین۱
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- نرمافزار
از بین درس عمومی فقط زبانه برا 25 تیربه نقل از فاطمــــــــه :ازمون25 عمومی ها کامل هستن یا فقط زبان؟
اخه بالا صفحش نوشته باید در هر ازمون به تمامی درس های این صفحه باسخ داد.
ببین عزیزم برا آزمون 9 مرداد خودش بودجه بندی داده که فلان قسمتو بخونید و البته 10 سوال از کل کتاب میاد که مربوط به کنکورای گذشته هست و به قول خود قلمچی از کتاب زرد عمومیش میادبه نقل از فاطمــــــــه :ازمون بعد (9 مرداد) مگه کل عمومیا سوم نمیان یا اون فصلایی ک تو بودجه بندی هست؟
اگه وقت دارید خب بخونید؛چه بهتر!بار ـتون ـو برا تو ظول سال سبکتر میکنین.به نقل از آقا حمید رضا :فیزیک یک که تو برنامه ی کانون تو تابستون نیست رو بخونیم یا بزاریم برای بعد؟!
نرفتمبه نقل از مریم :اولین آزمون ـتون چهطور بود راستی؟!
چی کار ـا کردین؟!
خو احتمالا تعداد زیادی از دانشآموز ـای کلاس بخان آزمون بدن صبح ـای جمعه. با آموزشگاه یا معلم ـتون صوبت کنین که تایم کلاس ـتون ـو عوض کنن.به نقل از N@JMEH :نرفتم
+من آزمون های بعدی (تابستون منظورمه) رو شاید نتونم بدم چون کلاس دارم... این خیلی بده نه؟
من پیش برنداشتم به نظرم دوم بخونم خ بهتره.به نقل از @@sin :بچه ها شما پیش چی انتخاب کردید؟؟؟
به نظرتون میرسیم پیش هم بخونیم؟؟
لازم نیست کاری کنیدبه نقل از افخم نیا :سلام.کسی میتونه راهانمایی کنه که اون عمومیا که که از زرد عمومی میاد رو کلن باید چجوری خوند و چیکار کرد ممنون
والا یه عدّه میگن یه بار تو تابستون هم باید زد این کتاب رو کلا. من درک نکردم این کارو. برا همین بعد عید، مثلا اوایل اردیبهشت یا اواخر فروردین بود شروع کردم با دوستم، روزی یه آزمون رو میزدیم. 30 تا بود دیگه کلا؛ تموم هم شد. این کار رو اون موقعی کردم که جمعبندی عمومیهام تموم شده بود. و درصدی که میگرفتم تقریبا واقعی بود. تو آزمونها هم زیادی اهمیتی نمیدادم که از زرد عمومی هست یا نه.به نقل از افخم نیا :سلام.کسی میتونه راهانمایی کنه که اون عمومیا که که از زرد عمومی میاد رو کلن باید چجوری خوند و چیکار کرد ممنون
زرد عمومی رو جم کن بزار کنار تا یکی دو ماه مونده ب کنکوربه نقل از افخم نیا :سلام.کسی میتونه راهانمایی کنه که اون عمومیا که که از زرد عمومی میاد رو کلن باید چجوری خوند و چیکار کرد ممنون
به نقل از Mortez :ولی به نظر من حتما حداقل باید 2-3 تا زرد عمومی بدن قالب کنکور بیاد دستشون !
من که آخرا متوجه شدم چی چهیزایی رو توجه نکردم و چه چیزایی رو الکی وقت تلف کردم
+ مورد دومی رو یادتون نره