به نقل از S.Hamid.m :آقا این ک میگه ده تا سوال از زرد میاد منظورش از مباحث آزمونه دیگ ؟ یا اینکه رندوم ده تا از همه مباحث انتخاب میکنه ؟
اصن این زرد رو کی باید بزنیم تستاشو ؟ اصن باید بزنیم؟

آره منطقیه. مخصوصا الان که تا کنکور 4 ماه مونده، بهتره طبق برنامه پیش بریم. الان بخوای پایه رو نخونی و جمعبندی نکنی، بعدا سختتر میشه مرورش. وقت واسه مشتق و کاربردش و انتگرال زیاد هست هنوز.به نقل از یـــــــاس. :بچه ها این واقعا عقلانیه که طبق برنامه قلمچی برای آزمون هفتم وقتی رو که میتونم برای انتگرال یا کاربرد مشتق یا مباحث مهم تر بزارم بشینم آمار!!!!! بخونم؟؟؟
واقعا از اینجابه بعد مهمه که با برنامه قلمچی پیش بریم ؟![]()

کلا به نظرم آزمون امروز وقتگیر بودبه نقل از @rmin@ :رياضي سخت نبود ؟
وقت گير مخصوصا

دقیقا!!!به نقل از am!rhj :کلا به نظرم آزمون امروز وقتگیر بود![]()
![]()

اصولا باید فیزیک 30 تا سوال میدادن مثل قبلی ولی این سری با گواها 40 تا بودبه نقل از MHO :دقیقا!!!
فک میکردم من سر ازمون بخاطر خواب الودگی وقت کم اوردم
چقدرررر فیزیک داشت:/
هرچی میرفتیم،اا بازم فیزیک
شیمیش اسون بود

آزمون قبلی مرده اومده میگه خودنگاری آغازین رو نوشتین ؟ میگیم نه میگه همه آزمونو ول کنید خود نگاری آغازین بنویسینبه نقل از رضــــــــــــــــــا...N :من موندم این پشتیبانا رو از کجا پیدا میکنن! 10 دقیقه دیر تر شروع میکنن و 10 دقیقه هم میان وسط آزمون حرف میزنن ...

به نقل از رضــــــــــــــــــا...N :من موندم این پشتیبانا رو از کجا پیدا میکنن! 10 دقیقه دیر تر شروع میکنن و 10 دقیقه هم میان وسط آزمون حرف میزنن ولی آخرش سر وقتی که روی دفترچه نوشته پاسخبرگا رو میگیرن ...اینطوری هم کلی استرس میدن ... حالا تا بیای بگی که بهشون بفهمونی باید 20 دقیقه دیر تر[nb]خودتون هم میدونید 20 دقیه توی آزمون یعنی چی[/nb] بگیرن ! 0.5 ساعت گذشته!من موندم چی بگم به اینا! [nb]آخه یه سری دانش آموزا هم هستند که چون الکی تا آخر آزمون میشینن و راس وقتی که روی دفترچه نوشته میبرن پاسخ نامه رو میدن ...همین باعث میشه پشتیبانا فک کنن که همه آزمونو تموم کردن![/nb]
یه کم خیلی حفظی بود... البته طبیعیه... اگه پنجشنبه مرور میکردین مشکلی براتون بوجود نمیومد سرآزمون!به نقل از فافا خانوم :زیست پیش سخت نبود؟
آره ادبیات قرابتا رو سخ میدن تا اونایی که فقط قرابت میزنن درصدشون منفی بشه!به نقل از فافا خانوم :ادبیات هم ب نظر من سخت بود حتی قرابتاش.
ریاضی پیش به نظرم قسمت مقاطعش سخ بود ..اما حد زیاد نه!به نقل از فافا خانوم :من ک مقاطعو حذف کردم ولی انصافا حد چرت بود