• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث و بررسی آزمون‌های قلم‌چی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث و بررسی آزمون‌های قلم‌چی

دلیل نصف شدن جامعه اماری چیه ؟ ول کردن نمیخونن یا یه حرکتی میخوان بزنن ؟

به نقل از S.Hamid.m :
دلیل نصف شدن جامعه اماری چیه ؟ ول کردن نمیخونن یا یه حرکتی میخوان بزنن ؟
یه عده ول میکنن،میگن میمونیم سال بعد
یه عده هم،تصمیم گرفتم دیگه فقط سنجش بدن
یه عده هم جمع بندیو شروع کردن و این ازمونارو بیهوده میدونن:دی

به نقل از MHO :
یه عده هم جمع بندیو شروع کردن و این ازمونارو بیهوده میدونن:دی
جمع بندی!!!!!! :-
زود نیست؟؟ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss

به نقل از @@sin :
جمع بندی!!!!!! :-
زود نیست؟؟ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss
اره خب،ازمون بعدی سنجش 24امه،بعد مباحثی که از پیش مونده رو یه عده خیلی زودتر تموم کردن!زیستای کانون هم که تموم شده..:دی
در کل،زود نیست،دیر هم نیست،بستگی به ادم داره!مثلا یکیو میشناسم که از بعد عید دیگه فقط جمع میکرد و ازمون جامع میداد،یکیم نه تا یه هفته قبل کنکور فقط میخوند،جفتشونم رتبه های خوبی گرفتن!در کل،بستگی به خود ادم داره.استرس نگیرید:دی

به نقل از S.Hamid.m :
دلیل نصف شدن جامعه اماری چیه ؟
نصف شدن؟ این دفعه 80 هزار نفر شرکت کننده داشت آزمون ... اگه اونجوری که شما میگین باشه باید آزمونای قبل 160 هزار نفر آزمون داده باشن!
کم شده ولی نصف نشده!
95% دلیل کم شدن جامعه آماری اونایی هست که ول کردن کنکور امسال رو!
به نقل از افخم نیا :
ســلام بچه ها خسته نباشید میگم برا جمع بندی ریاضی از رو چی بخونیم من حس میکنم این مجانب و کاربرد مشتق هی یادم میره و باید ززیاد مرور کنم خط ویژه رو دیدم ولی خوب نبود به نظرم مهروماه سیبش چطوره یا کتابای دیگه ؟؟ ممنون :|
موج آزمون نشر الگو واسه ریاضی تجربی به نظرم میتونه خوب باشه

http://www.paytakhteketab.com/product/%D9%85%D9%88%D8%AD-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88/

به نقل از رضــــــــــــــــــا...N :
نصف شدن؟ این دفعه 80 هزار نفر شرکت کننده داشت آزمون ... اگه اونجوری که شما میگین باشه باید آزمونای قبل 160 هزار نفر آزمون داده باشن!
کم شده ولی نصف نشده!
ریاضیا چهل هزار نفر بودن این ازمون حدود بیست

بچه ها شما هم شنیدید؟؟
میگن تو تلگرام و انستاگرام سوالا رو کیلویی می فروشن!دوستم می گفت به مناسبت روز پدر!!!!!صب ساعت 5 رایگان گذاشتن رو کانال تلگرام!!!
واقعیت داره؟؟؟؟ :o :o :o :o

به نقل از @@sin :
بچه ها شما هم شنیدید؟؟
میگن تو تلگرام و انستاگرام سوالا رو کیلویی می فروشن!دوستم می گفت به مناسبت روز پدر!!!!!صب ساعت 5 رایگان گذاشتن رو کانال تلگرام!!!
واقعیت داره؟؟؟؟ :o :o :o :o
این جور مسائل همیشه هست؛ پارسال دو سه تا پیج " نشرِسوالات‌ِکانون‌ِفرهنگی‌ِآموزش،قلمچی " اینستا به من ریکوعست دادن! :‌-"
محل نزارین شما، یه سری ـا هستن به خاطر فشار خونواده و مشاور و مدرسه و فلان، از این کار ـا می‌کنن. بزارین خوش باشن چند صباحی با رتبه و تراز ـا ـشون! :-‌"
و خب درست ـه که رتبه‌بندی این آزمون ـا ـتون هیــچ ملاک ـی نیس برا رتبه‌ای که قرار ـه تو کنکور بگیرین؛ ولی برا بررسی رتبه‌ی "این" آزمون ـاتون فقط، میشه گف این افراد با یه سری اون ـایی که قلمچی آزمون نمیدن خنثی میشن تقریباً ...

گیاهی سخت بود!
ولی ریاضی فیزیکش خوب بود.

به نقل از مریم :
این جور مسائل همیشه هست؛ پارسال دو سه تا پیج " نشرِسوالات‌ِکانون‌ِفرهنگی‌ِآموزش،قلمچی " اینستا به من ریکوعست دادن! :‌-"
محل نزارین شما، یه سری ـا هستن به خاطر فشار خونواده و مشاور و مدرسه و فلان، از این کار ـا می‌کنن. بزارین خوش باشن چند صباحی با رتبه و تراز ـا ـشون! :-‌"
و خب درست ـه که رتبه‌بندی این آزمون ـا ـتون هیــچ ملاک ـی نیس برا رتبه‌ای که قرار ـه تو کنکور بگیرین؛ ولی برا بررسی رتبه‌ی "این" آزمون ـاتون فقط، میشه گف این افراد با یه سری اون ـایی که قلمچی آزمون نمیدن خنثی میشن تقریباً ...
واقعا خیلیا دارن این کارو میکنن ... واقعا براشون متاسفم ... چون حق مارو ضایع میکنن... من که حلالشون نمیکنم

Back
بالا