اگه بخواین به یکیشون برین ... حتما برین سنجش ...به نقل از @rmin@ :حالا كدومش ارزش رفتن داره كه كارنامه هم بگيريم؟!
به نظر من قلمچي بهتره ! هم جامعه آماريش بيشتره هم درجه سختي سوالاش به كنكور شبيه تره
سنجش شيميو داغون ميده ! فيزيكو آسون ميده
باهات موافقم عمومیاش بخصوص دینی خیلی سخت بودبه نقل از 3pide gh :سوالای اختصاصیش طوری بود که راه حل یا جواب واقن پیچیده ای نداشت خدایی ولی محاسباتش انگار نکته دار بود و کلا صورت سوالا جای بی دقتی زیاد داشت
اما دینی خیلی سختت بود عربی هم همینطور کلا عمومیاش به جز زبان راحت نبود
در کل بنظرم ازمونش از سنجش خیییییلیییی بهتره سوالاش حداقل ارزش تحلیل کردن داره من هر دو تا جامعشو میرم
دوستان کسی میدونه چه کتابی رزونانس رو خوب توضیح داده مثن بشه سوال سخت هم اگه دادن زد مثه اونایی که تو سنجش بود
تو صورت سوال گفت اونی که غلطه رو انتخاب کنیدبه نقل از pouya1997 :دوستان توی تحلیل صرفی مگه ما نباید گزینه ای که تمام نکاتش درسته رو انتخاب کنیم؟
راستش من با کد پرسنلی پدرم میرم سوالات رو تو خود کانون که برای پدرم میفرستن دانلود میکنم سوالش اینطوری بود.دقیقا کجا نوشته گزینه غلط رو انتخاب کنید؟؟به نقل از NiXiE :تو صورت سوال گفت اونی که غلطه رو انتخاب کنید
صورت سوال بالای سوال 40هست: عین الخطا فی الاعراب و التحلیل الصرفی(40-42)به نقل از pouya1997 :راستش من با کد پرسنلی پدرم میرم سوالات رو تو خود کانون که برای پدرم میفرستن دانلود میکنم سوالش اینطوری بود.دقیقا کجا نوشته گزینه غلط رو انتخاب کنید؟؟
متاسفانه توی نسخه دانلودیش اون قسمت رو ننوشتن.به نقل از NiXiE :صورت سوال بالای سوال 40هست: عین الخطا فی الاعراب و التحلیل الصرفی(40-42)