تابستون بعد کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : تابستون بعد کنکور

تنبلی نکنید گواهی نامه بگیرید
همین . :-زخم خورده

منکه همش شرو زندگی را در تابستان بعد کنکور تعریف میکردم از اول پارسال،
الان قراره کلا همه ی انواع هنر ها و زبان ها و مهارت ها و ورزش هارو فرا بگیرم...جوری که فکر میکنم در حال حاضر که کنکور دارم سرم خلوت تره.
+پارسالیای کنکوری میگفتن بنویسید هرکاری که میخواید بکنیدُ یادتون نره نهایتا هدف گذاری ده ساله میکنید و انجامشون میدید.

اول که گواهینامه، بعدشم ورزش که وزنم رفته بالا! بعدشم کلاس ورزش رزمی شاید، و مهمتر از همه ایرانگردی!!! :D

90 درصد این برنامه ها عملی نمیشه :-" :D

ایراد تابستون بعد کنکور اینه که نتایج رو دیر میدن و یک بار نتایج اولیه ست و بعدش نتایج انتخاب رشته اینا. یک جورایی آدمو میمونه تو برزخ. آدم اونقدر سردرگم و بلاتکلیف هستش که اصلا نمیشه کاری انجام داد.

گواهینامه در اولویته و واقعا میترسم و چیزی هم ازش نمیدونم، ولی موتور بلدم کاملا (بگذریم که تصادف زیاد کردم :)) ) میگن هر کی موتور بلد ماشین راحت یاد میگیره من که نظری ندارم
چندین گیگ فیلم هست که منتظرمه، میخوام وزن کم کنم اما اراده جدی ندارم! مثل خرس شدم خداییش :))
هفته اول مرداد احتمال گند شدن حالم زیاده پس همش باید تا قبل از اون انجام بشه.
کلی کتاب هست که باید بخونم از نویسنده های مهم، کلکسیون احمد خان رو تکمیل کردم و باید همشو بخونم
فیسبوکمم یه 10 ماهی هست نرفتم چک کنم
کلا برنامه اصلیم بی برنامگیه...

ب.ن: راستی این برادر ما پای این کلش از دست رفته! میخوام بعد کنکور اینو نصب کنم ببینم این چیه که ملتو اینطوری معتاد کرده؟!
چنتا کنسرت جدید ریحانا و تیلور رو هم باید ببینم :x
امان از خاله زنک هایی که حتما بعد کنکور باهاشون مواجه میشم، ای خدا :-<

اول گواهینامه
دوباره فوتسال و پینگ پنگ رو در میابم...
یه مقدار زیاد (خیلی زیاد(خیلی خیلی زیاد)) کتاب هست که تصمیم دارم بخونم...
150% موزیک (یه ساز رو بصورت ابتدایی یاد بگیرم)
یه مقدار وحشتناکی هم فیلم هست که ببینم
و البته ایرانگردی...
شاید با خشی رفتم خخخ
به نقل از عمه ی ابولفضل جوکار :
و مهمتر از همه ایرانگردی!!! :D

گواهی‌نامه‌ رو که گرفتیم، چرخ‌هامون رو زدیم، شکست‌هامون رو خوردیم، بالغ بر صد و بیست مسابقه‌ی فوتبال و بسکتبال دیدیم، 98 گیگابایت دانلود کردیم، ساعت خوابمون رو به 14ساعت در شبانه‌روز رسوندیم، کلّی وزن اضافه کردیم، مسافرت مجردی رفتیم، انشا‌الله تابستون بعد کنکور کنکور می‌دیم.

برای امتحانای شهریور میخونیم. :دی

game

اینو به این مهمی یادم رفته بود بگم!

دوستان
یه پیشنهاد سودمند!
اگه می خواید سنت پسندیده ی سر زدن به معلم ها و گل و تشکر و این جور چیزها رو به جا بیارید لطفا تا قبل از اعلام نتایج، ینی تو تیر ، این کار رو انجام بدید
که بعدش نخواید سین جیم بشید که رتبت چند شد و درصدات چی شد و چیو نزدی و اینا!

از من گفتن بود!
B-)

گل؟ تشکر؟
من این حلی و معلم شیمیمون (اسم نمیبرم چون اسم خودشو سرچ میکنه، یه درصدم اینو ببینه کلمو میکنه!) رو ببینم با خاندانشون کار دارم... :-L

مادر اسپم بودا این پست :دی

کلاس فلسفه ، شیرینی پزی :)))))) چقدر مرتبط واقعا :| رانندگی ، کتاب کتاب کتاب. ... کلی خیابون هست که پیاده گز نکردم و کلی کافی شاپ فتح نشده و کیک های های هویج خورده نشده ^^ و خب شمال شمال شمال شمال شمال.... و چیدن آلبالو و گیلاس از سر درخت <3

به نقل از طراح سوالای شیمی :
گل؟ تشکر؟
من این حلی و معلم شیمیمون (اسم نمیبرم چون اسم خودشو سرچ میکنه، یه درصدم اینو ببینه کلمو میکنه!) رو ببینم با خاندانشون کار دارم... :-L
مرسی شجاعت! =D>
شما باید رهبر ائتلاف علیه داعش میشدی :))

هدف من : گواهینامه رانندگی + رابطه درست حسابی + شاملو خوندن + شنا و بدنسازی
چیزی که احتمالا انجام خواهم داد: خوردن و خوابیدن + فیس بوک و اینستاگرام

مورد داریم تحلیل کنکور 94 و استفاده از جدول قلمچی برای شناخت نقاط ضعف و قوت برای موفقیت در کنکور 95 :))

لابد فردای کنکور، قلمچی جلسه پنج نفره میذاره با عنوان "حالا بعدی را چی کار کنیم؟"

من بعد از گدشت چهارصفحه اعلام میدارم نظرمو. :دی
جدا از مسافرت و گواهینامه بی کاربرد(که هنوزم مطمئن نیستم بگیرمش.لازمم بشه یا نه.) یه کار رُ جدّا انجام خواهم داد.
عمل به قولی که اینجا دادیم و زیرش زدیم:-" ؛ البته جدا از این یه سری کتاب آماده خواندن هم داریم که فقط منتظر صبح 23 ام هستن 8-^ .
فرانسه خوانی هم در اولویته.
کلا کنکور هرچی بدی داشت یه چیز خوب داشت . به من یاد داد ساعتای روزم رو بشمرم. و بفهمم چقدر تباهشون کردم تا الان.ازش به این خاطر ممنونم.وگرنه بره پی کارش دیگه هم مزاحم بچّه مردم نشه. ;;)
چقد حرف زدم.ببخشید.

اي خدا كه فقط به خيييييير بگذره ... X_X
اونوقت تو خونه قرنطينه هم بشم مشكلي نيس ;;)

به نقل از نورا. :
انقــــــــــــــدر کار که فکرکنم هیچ کدوم رو هم انجام نمیدم!!

از خوندن فلسفه و کتب تاریخ و .. گرفته تا کتاب فیزیولوژی و بیوفیزیک و نوروساینس!

کلاس دفاع شخصی! :دی

گلکاری!

خانه داری!! :دی :دی :دی
کلی کار دارم، اما فکر نکنم انجامشون بدم، لااقل امیدوارم عملی بشن!

راه اندازی یه گروه! :-"" :-سری
دانلود کلی آهنگ! :دی

یه سری سوال هم نوشتم، دنبال جواب اونا میرم!

مطلعه برای کنکور 95!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا