- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۱
- شهر
- کِرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- دانشگاه
- کرمان
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : امتحانات نهایی سوم
الان کسی کارنامشو دادن؟؟ چجوری بود نمرات؟؟
الان کسی کارنامشو دادن؟؟ چجوری بود نمرات؟؟
سال ما اتفاقی نیفتاد ها... (هر دو تامون فارغ التحصی ۹۴ ایم.) به هیچ درسی نمره اضافه شد؟به نقل از Miro :وقتی میانگین زیر 10 باشه یه نمره ای به همه اضافه میکنن که میانگین بیاد بشه 10
اتفاقی که برای ما افتاد
امسالم افتاد
وقتی داره به همه اضافه میشه پس عدالته، توی آمار، 20 درصد داده های سر و ته رو حذف میکنن (پس نمرات خیلی بالا و خیلی پایین رو توی آماراشون نخودی حساب میکنن و درموردشون عدالت انجام میگیره! چون اصولا یه منفت عام بهتر از منفعت اقلیت هاست! نمره 20 زحمت کشیده... ایول! ولی کلی آدم قبول نشدن! (میانگین) پس یکاری کنیم اکثریت قبول شن! عین این میمونه که اون 2 نمره رو سوال خیلی آسون یا امتیازی بدن)

و همهٔ بچههای ما از نمرهای که فکر میکردن کمتر شدن. (با اطمینان میگم.... خرخون تجربیامون ۱۵ شد.به نقل از Miro :اتفاق افتاد! سر دینی! (همه ی مدرسه ی ما 1.5 نمره بیشتر از چیزی که صحیح کرده بودن شدن) (بخشنامشم مسئول دفتر مد نشون داد) (امسالم همینکارو کردن)
شما تراز میدونید چیه اصلا!؟ وقتی میانگین جابجا شه (و همه نمره ها جابجا شن) تراز تغییری نمیکنه (انحراف معیار...)
در ضمن... همه ی نهاییا اینطوریه که کلی آدم میفتن! (تو شهرستانا که خبری از امکانات درست حسابی نیست) (دیپلم ردیا) (غایبا) (...)
) اگه واقعاً به شما نمرهای اضافه شده یعنی سیتستم آموزش پرورش خیلی داغونتر از چیزی ه که من فکر میکردم.خب وقتی نمرهها مثلاً ۲ نمره زیاد بشه مثل این ه که درس آسون شده دقیقاً. نمرهٔ بالای ۲۰ که نمیتونن حساب کنن توی سیستم.به نقل از Miro :من نگفتم سختی یا آسونی تاثیری تو تراز نداره !!! واضحه که داره
گفتم اضافه کردن نمره تاثیر نداره!
تعداد اون عده هم انقدر زیاده که میانگین کشوری رو کرد 8.5 پارسال

کلاً اعتراض چیز خوبیه.
از این ستون به اون ستون هم فرجه. 
مئرد داشتیم اعتراض زده نمره ـش کمتر شده.به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :نمیدونم مهلت اعتراضتون تموم شده یا ن یا اصلا نمراتتون اومده یا ن
ولی اگه واسه اعتراض هنوزوقت دارین رو همه درستاتون به غیر از اونایی ک بیست شدین اعتراض بذارین.کلاً اعتراض چیز خوبیه.
از این ستون به اون ستون هم فرجه.
![]()

( همین که رو همه درسا اعتراض بزنم.)
به نقل از مریم :مئرد داشتیم اعتراض زده نمره ـش کمتر شده.
حالا خود دانید...