منابع کنکور (دیفرانسیل و انتگرال )

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کتاب های پیشنهادی شما

• 10 استاد

رای‌ها: 2 6.7%
  • خیلی سبز

رای‌ها: 12 40.0%
  • قلمچی

رای‌ها: 7 23.3%
  • گاج

رای‌ها: 17 56.7%

• رای‌دهندگان
    30
پاسخ : منابع کنکور (دیفرانسیل و انتگرال )

سلام
دوستان ی کتاب خوب واس دیفرانسیل معرفی کنید ک درس نامش خوب باشه
گاجو دارم ولی احساس میکنم دیفرانسل شبیه دینی شده ( شاید فصل حد ک من خوندم اینجوریه )
هیچ مفهومی نفهمیدم فقط هم ارزی حفظ کردم و فک کنم خیلی کار درستی نباشه اینجوری خوندن واسه کنکور
ممنون :x

برای دیفرانسیل ۲ به نظرم بهترین کتاب ازهرجهت تخته سیاه هستش که مولف اون محمد مهربانه. این کتاب هم درسنامه های بسیار خوبی داره و به اندازه کافی مثال های بسیار خوبی هم دردرسنامه بصورت گام به گام حل شده و ازطرف دیگر تست های تالیفی خوبی هم داره. هم چنین همه ی سوالات آزاد وسراسری رو هم با آدرس داره یرخلاف الگو که شما نمی تونید بفهمید دارید سراسری حل می کنید یا تالیفی یا آزاد چون از 85 ب قبل آدرس نداده و درنتیجه به نظرم آزاد ها وسراسری های قبلی مهم تر از تالیفی هست وامکان آورده شدن و یا تعمیم ایده هم ازاونا بیشتر از تالیفی هست. ثانیا دربرخی سوالات روش حل های خوبی هم داره.
اما برای دیفرانسیل ۱ هم میتونید از همین تخته سیاه استفاده کنید هم از آموزش دیف ۱ الگو که البته من از تست دیف ۱ الگو استفاده میکردم که خب از 92 به بعد بصورت ۲ جلد سوال و پاسخ دراومده. اما به نظرم دیف ۱ آموزش الگو بهترین انتخابه چون حدودا ۸۰۰ تست داره حال آنکه تختخ سیاه توی دیف ۱ ، ۱۶۰۰ تا! و چون توی کنکور ازدیف ۱ سوال کم مییاد درنتیجه ارزش کارزیاد رو نداره والبته سوالات دیف ۲ از دیف ۱ چالشی تر هم هستند.

+ به نظرم این سوال باید تو بخش سوالات و مشکلات کنکوری های 95(غیر درسی ) پرسیده میشد. لطفا دقت فرمایید.

از بین دو کتاب IQ دیف و ریاضی پایه گاج و کتاب دیف و ریاضی پایه پیشرفته خیلی سبز کدومو پیشنهاد میکنید و بنظرتون برای تست مکمل و قوی خوبه؟ علاوه بر دوستان پشتیبان ها هم لطفا با توجه به تجربه خوبشون از کنکور راهنمایی کنند ممنون میشم...مرسی.

تخته سیاه مهندس مهربان
خیلی عالیه

یه دیف زده فار ازمون ازمونه کسی دیدتش؟میخوام بگیرم تا روز کنکور شبی یه دونشو بزنم :D

Back
بالا