• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

منابع کنکور (شیمی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کتاب های پیشنهادی شما

• خیلی سبز

رای‌ها: 65 36.7%
  • گاج

رای‌ها: 28 15.8%
  • قلمچی

رای‌ها: 8 4.5%
  • مبتکران

رای‌ها: 125 70.6%
  • فار

رای‌ها: 42 23.7%

• رای‌دهندگان
    177
پاسخ : منابع کنکور (شیمی)

به نقل از arvin.a :
دوستان باتجربه !

من یه مشکلی تو شیمی دارم که مسائل استوکیومتری رو فقط از روش کتاب درسی بلدم(ضریب تبدیل) و از روش تستی(کسر های پیش ساخته)بلد نیستم حل کنم آیا به مشکل میخورم؟

مبتکران خوب توضیح داده روش تستی رو ، یا شما کتاب دیگه ای رو پیشنهاد میدید؟
خب میتونین همین حالا یاد بگیرین. :D
مبتکران که خوب گفته. ولی کلا گفتن خاصی نمیخاد دیگه. شما این چند تا کسر ـو بزار جلوت تا میتونی باشون سوال استوکیومتری حل کن.راه میفتی کم کم.

• لایک
امتیازات: N!ma

آقا یه سوال این دوستانی که به مبترکان رای دادن منظورشون درس نامه های سال به سالشِ یا کتاب های سفید تستش :o

واسِ شیمی کسی کتاب جامع خوب(یه چیزی تو مایه های گاج پایه فیزیک) سراغ داره

به نقل از arvin.a :
آقا یه سوال این دوستانی که به مبترکان رای دادن منظورشون درس نامه های سال به سالشِ یا کتاب های سفید تستش :o

واسِ شیمی کسی کتاب جامع خوب(یه چیزی تو مایه های گاج پایه فیزیک) سراغ داره

درسنامه های خالی نه ! کتاب داستانن اونا ! گرچه اگر مشکل خاصی دارین مفیده ولی برا راهنمایی ها متناسبه با وقت به گمونم !
کتابهای تستش که درسنامه هم داره !

کتاب جامع شیمی فکر کنم مهر و ماه داره فقط :-؟ اونم کتاب خوبیه گویا اگه زیاده گویی نکرده باشه .

راستی کتاب لقمه مسائل شیمی مهر و ماه رو اگه خواستین برا تستای کنکور مباحث محاسباتی یه نگاهی بندازین اگه وقت شد
که مطمئن بشین تستای محاسباتی چند سال اخیر کنکور رو مسلط شدین .

من بعد عید یه دور مسائلشو حل کردم .

به نقل از شوکوهــ :
درسنامه های خالی نه ! کتاب داستانن اونا ! گرچه اگر مشکل خاصی دارین مفیده ولی برا راهنمایی ها متناسبه با وقت به گمونم !
کتابهای تستش که درسنامه هم داره !

کتاب جامع شیمی فکر کنم مهر و ماه داره فقط :-؟ اونم کتاب خوبیه گویا اگه زیاده گویی نکرده باشه .

راستی کتاب لقمه مسائل شیمی مهر و ماه رو اگه خواستین برا تستای کنکور مباحث محاسباتی یه نگاهی بندازین اگه وقت شد
که مطمئن بشین تستای محاسباتی چند سال اخیر کنکور رو مسلط شدین .

من بعد عید یه دور مسائلشو حل کردم .
من که شیمی 2 صفرِصفرم بخونم درسنامه مبتکران رو یا تستش بهتره؟(واقعا صفرم ها اصن نمیدونم آرایش الکترونی چی هست)

به نقل از arvin.a :
من که شیمی 2 صفرِصفرم بخونم درسنامه مبتکران رو یا تستش بهتره؟(واقعا صفرم ها اصن نمیدونم آرایش الکترونی چی هست)

کتاب درسی رو بخون.
از رو مبتکران تست بزن.
درسنامه‎ها وقت‎گیرن واقعا. رو کتاب مسلط باشی حلّه.

به نقل از arvin.a :

کتاب رو بخون بـِیس کار بیاد دستت ، بعد درسنامه های مبتکران رو خورد خورد همزمان با کتاب بشین بخون .
بعد بالای هر سری تست معلوم کرده که اینا چه درسنامه های پیش نیازی داره ، با توجه به درسنامه های پیش نیاز بشین به تعداد
مورد نیاز تست بزن تا جایی که فکر کنی نیازت برطرف شده .

صرفاً خوندن کتاب شاید اون ویوی لازم رو در بار اول نده که چیا مهمتره و چه جور باید خونده بشه ، وگرنه دراینکه منبع آخر و اول که
کتاب درسیه .

این مبتکران تک جلدیه یا دو جلدی؟؟ برای پایه منظورمه

به نقل از زﮩرا :
این مبتکران تک جلدیه یا دو جلدی؟؟ برای پایه منظورمه

تا جایی که من می دونم کتابی تحت عنوان " شیمی پایه " نداره مبتکران .
سوم و دوم رو باید جدا بگیرید .
اولش تک جلدی بودن دوتاشون ، بعد شرح و بسط داد دو جلدی بازنویسی شون کرد ، بعد دوباره خلاصه کرد یک جلدی نوشت هر کدوم رو
تاجایی که من خبر دارم :D

از اونجایی که من بعضی درسا با درسنامه خیلی بهتر کارکردم(مثلا تو الگو بعضی سوالات درسنامه اش سخت و خوبه) تا با تست خالی موندم وقت میشه واسه پیش هم آموزش مبتکران رو بگیرم و هم تستشو بخونم :-?

به نقل از nestour76 :
از اونجایی که من بعضی درسا با درسنامه خیلی بهتر کارکردم(مثلا تو الگو بعضی سوالات درسنامه اش سخت و خوبه) تا با تست خالی موندم وقت میشه واسه پیش هم آموزش مبتکران رو بگیرم و هم تستشو بخونم :-?

میشه واضح تر بگی :D

فکر نکنم وقت بشه هم درسنامه های گسترده ی کتاب آموزش مبتکران رو خوند و هم تستای کتاب تستش رو زد
درسنامه های کتاب تستش بسنده می کنه کاملاً .

Back
بالا