- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب
- شهر
- داراب
- دانشگاه
- علوم پزشکی شیراز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : منابع کنکور (شیمی)
شیمی دوم:مبتکران
سوم و پیشم خیلی سبز
شیمی دوم:مبتکران
سوم و پیشم خیلی سبز
چه کتابی ؟به نقل از مریم :دقیقا! درسنامه ـای مبتکران خیلی ـم جامع و کامل ـه! سطح تست ـاش پایین ـه؛اصلا قابل مقایسه با سوال ـای کنکور الان نیست.
درسنامه ـاش رو بخونین بعید ـه ب مشکل بخورین؛ولی حتما حتما باید تست ـای سطح بالاتری رو کار کنین!
به نقل از افخم نیا :سلام بچه هاا من شیمی پیش1 خیلی سبزو دارم الان که این دوستمون گفتن رفتم نمونه pdf گاج جامعو دیدم بدون اغرار هم درسنامش هم تستاش خیلی از خیلی سبز عالیتره به نظرتون برم بگیرمش؟؟کسی داره نتیجه گرفته؟؟
به نقل از @rmin@ :من واسه شيمي ميخوام يه همچين تركيبي رو واسه منابعم داشته باشم
شيمي ٢ : مبتكران + الگو
شيمي ٣ : مبتكران + گاج سوم
شيمي پيش مبتكران + خيلي سبز
از عيد به بعدم كتاباي فار آزمون + گاج جامع
به نظرتون همت كنم ميرسم به همش؟!!
بعد توي اين تركيبي كه گفتم به نظرتون كتاباي تكميلي مبتكرانم بزنم يا فقط واجب؟
من شیمی رو پارسال حدودای چل اینا میزدم،اما امسال کتابامو عوض کردم..قبلنا،مبتکران میخوندم،الان ی ترکیبی نشر الگو و ازمون فاردارم،دفه ی اخر شیمی دو رو 84درصد زدم،اونم دقیقا تو تایم خودش..ی مدت اینو امتحان کنین..به نقل از آقا حمید رضا :الگو داره یه کتاب چاپ می کنه به اسمه موجه آزمون پایه به نظرتون کتابه خوبیه؟!
من برای شیمی دو چی کار کنم؟!
از گاج و آبی یه کمی کار کردم خودم حس می کنم بلدم ولی میرم آزمونای کانون رو گند می زنم!
به نظرتون مبتکران بگیرم می تونم تموم کنم؟!
یا واستم این کتابه الگو بیاد یا کلا هرکتابه دیگه ای؟!
به نقل از .شبنم. :شیمی 3 ب جز مبتکران تک جلدی واجب بخوایم ی کتاب دیگه تست بزنیم تکمیلی مبتکران بهتره یا ازمون فار؟
خیلی سبز خیلی مبتدی و سطح پایینه اموزشش کپی و خلاصه ی مبتکرانه و سوال خلاقانه خیلی خیلی کمتر دارهبه نقل از آقا حمید رضا :آزمون فار
موج آزمون الگو هم هفته ی دیگه چاپ میشه اونم کتابه خوبیه برو سایتشون پی دی اف شو ببین!
مبتکران اموزشش خوبه ولی سوالای خوبش خیلی کم شدن
این انتظار دقیقا تا کی هست؟به نقل از amirhj :منتظر چاپ کتاب تکمیلی مبتکران باشید ... همه ی سوالای خوبش اونجاست![]()
![]()
به نقل از .شبنم. :این انتظار دقیقا تا کی هست؟
شهریور کتابش رو سایتشون بود ولی الان دیگه نیست هیچ اطلاعیه ای هم ندادن
نگاه کن مثلا من شیمی پیش گاج رو خوندم و خیلی عم راضی بودم.چون اصل مطلب ارائه شده بین کتابای خوب بازار در مورد درس شیمی تقریبا یکی عه، حالا اینکه تو با کدوم کتاب و کدوم مولّف بتونی ارتباط بهتری پیدا کنی نکته مهمتری عه.به نقل از ReZa...N :برای شیمی پیش غیر خیلی سبز و مبتکران کتابی سراغ دارین که به درد بخور باشه؟ کسی هست با کتابی غیر این دوتا کار بکنه؟
هر کی نظری درمورد کتاب شیمی غیر خیلی سبز و مبتکران داره لطفا بگه.. مثلا مهرو ماه چطوره ؟ یا نشر الگو؟
این سایت hardkonkour.ir وقتی فصل اولش تو سایت الگو منتشر شد نقد که چی بگم به فجیع ترین شکل ممکن لهش کرده. بعد با نشر الگو اختلاف شدیدی پیدا می کنن و این سایتم کل نقدای کتابای الگو رو حذف میکنه. اینم بگم کتاب شیمی 2 نشر الگو تو این سایت یکی از بالاترین امتیازاتو داشت!به نقل از محمّد عرفان :دوستان شما جایی دیدید که کتاب موج آزمون شیمی پایه رو نقد کرده باشه ؟ اگه دیدید می شه لینکشو برای من پ.خ کنید ؟ ممنون
به نظرم اگه الآن مبتکرانو خوب کار کنید و درسو کامل بفهمید کافی باشه و به درصد مورد نظر(مثلا 80 به بالا) برسونهبه نقل از .شبنم. :تکمیلی مبتکران خواستیم سفارش بدیم نشد زنگ زدیم نمایندگی گفتن بعد از عید چاپ میشه
ازمون فار هم گرفتم بازم خوشم نیومد سوالاش مبتدی بود کتاب سطح بالاتر بهتر از اینا سراغ ندارید؟