- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شـیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 93
پاسخ : منابع کنکور (ادبیات و زبان فارسی)
کامل تر از اونه حتی . اگه جلد یک رو برا لغت و املاش میخوای نمیخواد بخری .
کتابهامو جمع کردم سر دست نیست . اما حافظم میگه جز لغت و املا چیزای دیگه هم تو جلد یک بودن ک میخوندمشون
قرابت بود فک کنم
اگه ب اونها نیازی نداری پول اضافی خرج نکن 
لغت هفت خوان کفایت میکنه و بهتر از الگو و کلکه از هر لحاظ . تستهاشو هم ک دوست بالاییمون گفت میتونین از روی گاج موضوعی بزنین اگه دارین . خیلی بهتر از الگوعه تستهاش . لغت و تاریخ ادبیات بیشتر سعی کنین بخونین تا تست زدن . تست کم هم کفایت میکنه . تست کم زدن اما تسلط رو تک تک معنیای هر کلمه بهتر از تست زیاد زدن اما تسلط زیاد نداشتنه . تست برا محک زدن خوبه . چون چیزای جدید میاد تو کنکورتون یا ازمونها و خطرناکه برا تستهای شمارشی لغت این . تسلط مهمه .
به نقل از .شبنم. :کتابای هامون سبطی یجورایی تشریحیه اگ ینفر راهنمایی کنه در مورد استفاده ازشون ممنون میشم
و اینکه جلد یک همایش لغت و املا بود منم کتاب لغت و املای سبطی رو جدا گرفتم الان برم این جلد یک رو بگیرم یا ن مث همونه؟
کامل تر از اونه حتی . اگه جلد یک رو برا لغت و املاش میخوای نمیخواد بخری .
کتابهامو جمع کردم سر دست نیست . اما حافظم میگه جز لغت و املا چیزای دیگه هم تو جلد یک بودن ک میخوندمشون
قرابت بود فک کنم
اگه ب اونها نیازی نداری پول اضافی خرج نکن 
به نقل از @rmin@ :لغت هفت خوان كامل تره يا الگو؟! (يا كلك!؟)
لغت هفت خوان کفایت میکنه و بهتر از الگو و کلکه از هر لحاظ . تستهاشو هم ک دوست بالاییمون گفت میتونین از روی گاج موضوعی بزنین اگه دارین . خیلی بهتر از الگوعه تستهاش . لغت و تاریخ ادبیات بیشتر سعی کنین بخونین تا تست زدن . تست کم هم کفایت میکنه . تست کم زدن اما تسلط رو تک تک معنیای هر کلمه بهتر از تست زیاد زدن اما تسلط زیاد نداشتنه . تست برا محک زدن خوبه . چون چیزای جدید میاد تو کنکورتون یا ازمونها و خطرناکه برا تستهای شمارشی لغت این . تسلط مهمه .