من خودم تو سال تحصیلی پیش دانشگاهی که قلمچی هندسه می گرفت نشرالگو رو می خوندم ولی چون حتما می خواستم خودم به جواب سوالا برسم خب خیلی وقت می برد نتیجه هم نگرفتم چون نمی تونستم خیلی سوال حل کنم.به نقل از twinkle :من هندسه مشکل دارم .{باتوجه به اینکه سال دوم تو آزمونای قلمچی هیچ وقت درصد خوبی نداشتم توش.}
به نظرتون لازمه یه کتاب جدا، مثلا نشر الگو رو کامل بخونم براش؟

به نقل از ı ๓คгzเє ı :-الان بايد دوباره صبر كنيم خيلي سبز جديد بياد؟؟ يا نه فرقي نداره الان بگيريمش...؟
-من از مهر و ماه خوشم نيومد و به نظرم (با يه نگاه سطحي) تست هاي خ سبز تو بعضي مباحث كمن.. چي بشه مكمل؟؟ الگو يا تخته سياه؟؟
-اها بعد يه چيز ديگه يكي از دوستان من روي كتابي به نام ميكرو گاج اصرار داره.. ميگن بعد عيد ديدش و غبطه خورده كه جرا زودتر نخوندش.. كسي چيزي ميدونه دربارش؟؟ يه جلد پوسته پيازي داره خيلي جمع و جوره.. خوبه ايا؟
-به نظرتون ميشه رياضي پيش رو خودمون بدون كلاس بخونيم؟؟ اگه اره درسنامه ي چه كتابي؟
-مبتكران جامع چگونه است!؟
چقد سوال پرسيدم![]()
به نقل از ari76! :سطح سوالات کدوم کتاب بالاتره ؟ کاری به درسنامه و پاسخ تشریحیش ندارم.

به نقل از افخم نیا :سلام..من مهرو ماه رو دارم ولی یه حسی بهم میگه باید خیلی سبزو بگیرم میشه دقیقا مزایای خیلی سبزو نسبت به مهرو ماه بگید ممنون ^-^ ^-^

خيلي سبز خلاصه فرمول هاي ابتدايي مثل اتحاد ها رو داره تو ضميمه جامع كنكورش فقط.به نقل از زهـرا :واسه جمع بندی ریاضی تجربی کسی پیشنهادی داره ؟ فقط اسم کتاب نگید لطفاً. مثلا اگ میگید خط ویژه توضیح بدید که چرا ؟ :د مقایسه هم بکنید خ خوبه من بیشتر نظرم رو گاج و مهروماهه .. کسی استفاده کرده ؟
+ خ سبز جمع بندی هم داره ؟![]()
به نقل از مریم :جمعبندی؟! حالا؟! هنوز مهر نشده؟!
بستگي داره !١٠٠تا٣٠٠ تقريبا .مثلا كاربرد مشتقش ٢٠٠ و خورده ايه .تابع هم اين حدودا .بعضيا كمتربه نقل از مـیـنـا :برای ریاضی خیلی سبز هر فصلش حدودن چند تا تست داره؟
من خیلی سبز سوم رو دارم.تستاش استادندارد وکنکوری نیستن به نظرم:ا
به نقل از @rmin@ :خيلي سبز جامع تستاي كنكور روهم داره به اندازه كافي ؟
جوري كه مجبور نشيم كتاب گاج نقره اي كه تقريبا همه تستاي كنكور رو داره بزنيم؟
بعد درسنامه هاش خوبه ؟! نكته هاي اضافي و خارج از كنكور زياد داره توي درسنامه هاش؟!

به نقل از شوکوهــ :خيلي سبز خلاصه فرمول هاي ابتدايي مثل اتحاد ها رو داره تو ضميمه جامع كنكورش فقط.
تستاي علامت دار + كنكور هاي سالاي قبل منابع بهتري نيست تا منبع جديد ؟