• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد مرحله دوم سی‌وسومین دوره المپیاد ریاضی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Fliqpy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : مرحله ٢ رياضي سال ١٣٩٤

به نقل از shima tajeddin :
یه سوال: الان کسی که فک میکنه احتمال ریاضی قبول شدنش کمه و احتمال کامپیوتر قبول شدنش زیاده اینکه بشینه برنامه نویسی بخونه کار خوبیه؟

آره بخونه خوبه..! هرچند من تا حدى اجازه تبادل نظر راجع به اين موضوع رو ندارم و در حدى نيستم كه بخوام اظهار نظر كنم، ولى اگه فكر ميكنين كامپيوتر قبولين حتما كد بزنين..!

حالا به نظر من چيزايى بهتر از كف هم براى بحث حول اونها موجوده..!

به نظر من سوالاى امسال خيلى قشنگ و به جا بودن..!

مخصوصا سوالات هندسه ( البته قطعا قسمت زيادى از اين اظهار نظر بنده به دليل علاقه و تعصبم به هندسه ست :D )

پيشنهاد ميكنم هر كس بياد نظرش رو راجع به سوالا بگه و بهترين سوال از حيث فكري خودش رو به علاوه دلايل انتخابش اينجا بيان كنه..!

اين ميتونه كار مفيدترى باشه..!

مثلا به نظر من سوال ٣ و ٤ امسال عالي بودند..!

براى سوال ٣ تا حالا ٣ راه حل موجوده، اول در نظر گرفتن وسط AC ، دوم وارد كردن عمود از P به AB ، سوم راه حل بيخود و بي مزه اي كه باشگاه ارائه داد..! ( به علت ذيق حوصله تا اطلاع ثانوي از ارائه راه حل كامل معذورم B-) )

براي سوال ٤ هم كه قربونش برم راه حل زياده، قضيه پاسكال، منلائوس، تالس و اثبات هم خطي سنتي ( به اين صورت كه از دو نقطه به نقطه ديگر وصل كرده و ميگوييم كه اين دو خط يك خط مي باشند حالا با زاويه يا طول يا هرچيزه ديگه )

منتظر نظرات گرم شما هستم..!

• لایک
امتیازات: MTZ

راه حل سوال 3 ی من هم عمود کردن داشت هم وسط در نظر گرفتن! با یه لم هم حل می شد.
شنیدم یه راه حل داره که فقط با وسط در نظر گرفتنه و خیلی آسونه! (در حد پیدا کردن یه محاطی).
در کل باشگاه با اون راه حل غیر منطقی و مسخره اش این سوال رو 3 گذاشته، اگر یه کم ساده فکر می کردن و راه حل های دیگه رو هم پیدا می کردن می دیدن که این سوال 2 یا 5 ـه.
سوال 6 یه کم اعصاب خردکن آسون بود!! فکر کنم هدفشون این بوده که ببینن کی خوب ساده فکر می کنه!
ترکیبیاتای امسال خیلی خوب نبودن، نسبت به سالای پیش 5 آسونتر بود.
در کل سوالای امسال همه شون قابل حل بودن در 1.5 ساعت و ایده ی عجیبی نداشتن.

به نقل از __Sara :
راه حل سوال 3 ی من هم عمود کردن داشت هم وسط در نظر گرفتن! با یه لم هم حل می شد.
شنیدم یه راه حل داره که فقط با وسط در نظر گرفتنه و خیلی آسونه! (در حد پیدا کردن یه محاطی).
در کل باشگاه با اون راه حل غیر منطقی و مسخره اش این سوال رو 3 گذاشته، اگر یه کم ساده فکر می کردن و راه حل های دیگه رو هم پیدا می کردن می دیدن که این سوال 2 یا 5 ـه.
سوال 6 یه کم اعصاب خردکن آسون بود!! فکر کنم هدفشون این بوده که ببینن کی خوب ساده فکر می کنه!
ترکیبیاتای امسال خیلی خوب نبودن، نسبت به سالای پیش 5 آسونتر بود.
در کل سوالای امسال همه شون قابل حل بودن در 1.5 ساعت و ایده ی عجیبی نداشتن.
ینی الان شما قبولی دیگه سوال 3رو که حل کردی 6 هم که گلابی بوده و...

خیلی از مواقع راه حل های آسون به ذهن نمی رسه. این که سوال 6 آسون بود باعث نمیشه که تعداد کسانی که حلش کردن زیاد باشه. منظورم این بود که اگه همونو 4 یا 5 می ذاشتن این تعداد شاید دو برابر می شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا