راه کار و روش قبولی در آزمون ورودی تیزهوشان (سمپاد)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام به همه لطفاً اگر میتونید کمکم کنید برای آزمون نهم به دهم که از کی شروع کردین و چه کتابایی خوبه و اینا ممنونم
برای خواهرم میخواستم کلاس هفتم هست
از اونجایی که از هشتم هم سوال میاد از نظرتون از سال دیگه شروع کنه به خوندن ؟
چون من ششم قبول شدم تجربه ندارم کمکش کنم

سلام به همگی :-h
من خواهرم امسال میره هشتم و میخواد نهم تیزهوشان بده
از اونجایی که در آزمون از هشتم هم سوال میاد از نظر شما چقدر باید به سوالات هشتم مسلط باشه؟مخصوصا دروس حفظی که باید حفظشون کنی
ممنون میشم از تجربیاتتون در اختیارم بگذارید بتونم کمکش کنم ممنون:RedHeart

سلام به همگی امیدوارم که حالتون خوب باشه :-h
×اسپم نباشه یه وقت
میشه لطفاً برای آزمون تیزهوشان نهم به دهم راهنمایی ام کنید خواهرم میخواد امتحان بده لطفاً کسانی که قبول شدند بگن که از چه منابعی استفاده می کردن با تشکر
هوش کمپلکس و 32 آزمون دقت و تمرکز نیترو برای تست هوش های هفتم خوب بودن؛ببنیدی برای پایه ایشون هم چاپ شده یا نه شاید بدرد ایشون هم خورد

هوش کمپلکس و 32 آزمون دقت و تمرکز نیترو برای تست هوش های هفتم خوب بودن؛ببنیدی برای پایه ایشون هم چاپ شده یا نه شاید بدرد ایشون هم خورد
بله هوش کمپلکس ششم داریم نهم هم داریم
کتاب نیترو هم مخصوص همه پایه هاست اگه اشتباه نکنم،ممنون از کمکتون

سلام دوستان
من امسال فرزانگان ورودی هفتم قبول شدم و فقط کتاب مهر و ماه رو زدم به شما هم پیشنهادش میکنم:D

زیاد سخت نیست فقط باید فرمول حل سوالات مختلف رو یاد بگیرید چون خیلی از سوالا شبیه به هم هستن

سلام
یک نفر بخواد در آزمون ورودی مدرسه های راهنمایی و دبیرستان تیزهوشان سمپاد و نمونه دولتی قبول بشه باید چیکار بکنه؟ چه کتابی بخونه؟ شما چیکار کردید؟ تجربتون چیه؟
چند وقتیه که دیگه آزمون ها هوشه دوتا کتاب اسماشون رو شنیدم کمپلکس و ET اینارو بزنید وقت کردید دوباره بزنید||=||
در ضمن اگه فقط سمپادیا تو انجمن هستن کسایی که هنوز قبول نشدن چطوری می‌خوان این تاپیک رو بخونن؟

من که خودم سمپادی ام
خواهرم امسال هفتمه برای ششم به هفتم امسال قبول نشد
می‌خوام بدونم برای نهم به دهم از کی باید شروع کرد و چه منابعی پیشنهاد میکنید؟
چون خودم ششم قبول شدم نمی‌دونم نهم چجوریه
در ضمن اگر خبری شد از زمان ثبت نامش لطفاً خبر بدین مرسی

من که خودم سمپادی ام
خواهرم امسال هفتمه برای ششم به هفتم امسال قبول نشد
می‌خوام بدونم برای نهم به دهم از کی باید شروع کرد و چه منابعی پیشنهاد میکنید؟
چون خودم ششم قبول شدم نمی‌دونم نهم چجوریه
در ضمن اگر خبری شد از زمان ثبت نامش لطفاً خبر بدین مرسی
از نهم به دهم خبر ندارم ولی فکر کنم بعضی وقتا یه آزمون هفتم به هشتم میگیرن

از نهم به دهم خبر ندارم ولی فکر کنم بعضی وقتا یه آزمون هفتم به هشتم میگیرن
آره سال ۹۸ گرفتن
اگه امسال هم بگیرن خوب میشه ولی خودش میگه امسال نگرفتن از هشتم شروع میکنم برای نهم به دهم میخونم

لطفاً به سوال منم جواب بدید
دختر خالم میخواد از الان شروع کنه برای ورودی تیزهوشان نهم به دهم بخونه ، امیدی هست؟ وقت هست؟

دختر خالم میخواد از الان شروع کنه برای ورودی تیزهوشان نهم به دهم بخونه ، امیدی هست؟ وقت هست؟
نهم ب دهم کلن قبولی خیلی سخته چون اگه بخوان پذیرش کنن باید از سمپاد یکی بیرون رفته باشه تا بتونن یکی رو بجاش پذیرش کنن بعضی سالا ک کلن پذیرش ندارن بعضی سالام اگ داشته باشن خیلی کمه تعدادشون

من هشتمم، ینی از الان باید شروع کنم به درس خوندن واسه نهم به دهم؟

من نهم قبول شدم ! ریاضی علوم هیچی سر جلسه نتونستم بزنم بخاطر وقت اما عمومیام عالی زدم ! حتما حدیث های هشتم و نهم برا دینی رو تو یه دفتر تمیز بنویسین هر شب دوره کنین ! برا فارسی ام تو یه دفتر اعلام اشخاص ؛ معانی مهم و لغات املایی مهم ! اجتماعی سال نهم بخونین دقیق و تست بزنین اما اجتماعی هشتم رو از تابستون اینکه برین نهم شروع کنین حتمااا حتمااا ! ریاضی و علوم هم صد درصد بلد اید بزنید سر جلسه بلد نبودید نزنین ! اهان هیچ وقت به سوالهای پارسال تکیه نکنین که آن سال اینجور بود الانم بر وقف مرادمه ! مدلش تغییر میکنه

من برای هفتم پارسال همین وقتا شروع کردم......از لحاظ شدن که شدنیه ولی باید چندین برابر بقیه تلاش کنه......

دوستم میگفت ۱۶ فروردین شروع کرده خوندن(((:
میگفت قبلش صفر بوده ها ولی میگفت از مدرسه میومدم ساعت ۱۲ بود شروع میکردم خوندن تا ۲ که ناهار آماده شه میگفت حتی لباس مدرسمم در نمیوردم سر ناهار داشتم لغت میخوندم بعد تا شب ساعت ۲ درس میخونده
البته دوستم واقعا عجیبه\: امسال که المپیادی هست بهم میگه بعضی روزا ۲۰ ساعت درس میخونه (یه حسی بهم میگه المپیاد قبول نشده و داره به من الکی میگه که همچنان واسه المپیاد میخونه چون از هرکی میپرسم میگن المپیاد نجوم برگزار شده تموم شده و رفت\: ولی خودش میگه داره واسه المپیاد میخونه) به هرحال خودمم کلاس ۶ ام کلا از بعد عید شروع کردم و اولویت اولم قبول شدم ...(:

دوستم میگفت ۱۶ فروردین شروع کرده خوندن(((:
میگفت قبلش صفر بوده ها ولی میگفت از مدرسه میومدم ساعت ۱۲ بود شروع میکردم خوندن تا ۲ که ناهار آماده شه میگفت حتی لباس مدرسمم در نمیوردم سر ناهار داشتم لغت میخوندم بعد تا شب ساعت ۲ درس میخونده
البته دوستم واقعا عجیبه\: امسال که المپیادی هست بهم میگه بعضی روزا ۲۰ ساعت درس میخونه (یه حسی بهم میگه المپیاد قبول نشده و داره به من الکی میگه که همچنان واسه المپیاد میخونه چون از هرکی میپرسم میگن المپیاد نجوم برگزار شده تموم شده و رفت\: ولی خودش میگه داره واسه المپیاد میخونه) به هرحال خودمم کلاس ۶ ام کلا از بعد عید شروع کردم و اولویت اولم قبول شدم ...(:
یکی از همکلاسیای منم از عید برای خوندن شروع کرده بود و الان نه تنها قبول شده؛بلکه شاگرد اول کلاسمونه

• لایک
امتیازات: mung
اره بابا امید هست . من خودم ورودی دهمم ، سال ۹۸ .
از اواسط فروردین شروع کردیم برای خوندن و درس نامه هیچ کتاب خاصی رو هم نخوندم و فقط سوال حل کردم به ویژه برای سال های قبل خود سمپاد و نمونه رو....(یکم مرشد خوندم برا ریاضی)

پ.ن: البته شهرهای بزرگتر مثل تهران و اصفهان و .... رقابت سنگین تره بخصوص برای مرکزهای قدیمیتر..!
نهم ب دهم کلن قبولی خیلی سخته چون اگه بخوان پذیرش کنن باید از سمپاد یکی بیرون رفته باشه تا بتونن یکی رو بجاش پذیرش کنن بعضی سالا ک کلن پذیرش ندارن بعضی سالام اگ داشته باشن خیلی کمه تعدادشون
من این حرف شما رو کاملا رد میکنم...
ازمون نهم به دهم همیشه هست و جایگزین صورت نمیگیره ..بلکه ظرفیت رو نسبت به دوره اول میبرن بالا.
(مثلا ۲ یا ۳ کلاس راهنمایی رو توی دبیرستان تبدیل میکنن به ۴ تا کلاس‌...)

Back
بالا