• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات درسی (درس زیست )

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات درسی (درس زیست )

آخه مرحله ٤ كتاب گفته قند موجود در شيره پرورده ؟
البته خب به نظر خودمم درستش همينه كه ميگي

مخمر ها،آسک تشکیل میدن؟میدونم اسکوکارپ ندارن ولی درمورد اسک،تو سایتای مختلف چیزی پیدا نکردم.اسک درواقع کیسه ای برای هاگ های جنسیه،چیزی که پیذا کردم که مخمر ها،هاگ جنسی تولید میکنن،اما ر غالب اسک نگهداری میشن؟!

معلم ما(میشه حساب کرد رو حرفاش) گفت دارن آسکو.

• لایک
امتیازات: MHO

به نقل از MHO :
مخمر ها،آسک تشکیل میدن؟میدونم اسکوکارپ ندارن ولی درمورد اسک،تو سایتای مختلف چیزی پیدا نکردم.اسک درواقع کیسه ای برای هاگ های جنسیه،چیزی که پیذا کردم که مخمر ها،هاگ جنسی تولید میکنن،اما ر غالب اسک نگهداری میشن؟!
نشر الگو ک خیلی تاکید میکنه مخمرها اسک جنسی و غیرجنسی دارن

١- آغازيان سانتريول دارن ؟ يا اين كه در تشكيل مژك و تاژكشون سانتريول دخالت داره؟
٢- تريكودينا چند تا هسته داره ؟

آغازیان هم یوکاریوت هستند پس سانتریول دارند و تریکودیتا یک هسته نعلی شکل داره

آخه بيشتر كتابا نوشته اغلب قارچ ها و آغازيان سانتريول ندارند . ساخت مژك و تاژك آغازيان هم بدون دخالت سانتريوله !! ( من شك دارم ! )
تريكودينا هم يه جا نوشته دو هسته يه جا نوشته يه هسته .
شكل كتاب رو هم عوض كردن . به نظرم دو هسته داره ولي اون هسته بزرگش نعليه :-?

اون انتریول رو که نمیدونم ولی تریکودینا مطمدن باش یک هسته داره چون من کنکور 94 رو دادم تو کتاب درسی سال دوم ما یه هسته داره بعدشم من ب این نتیجه رسیدم کنکور اصلاااااا خارج از کتاب نیست 69 درصد سوالا فقط مال پیش بود اون هم ترکیبی نبود خود فصل رو نکات ریزش رو پرسیده بودند من پارسال بشتر کتاب تست میخوندم امسال فقط فقط کتاب دررررررسی با تست آزمون های مختلف

در ضمن تا جایی که من یادمه فقط پارامسی دو هسته بزرگ و کوچک داره البته منظورم از اسای جاندار که تو کتاب نام برده شده

ولی نشرالگو بشدت میگه ک اغازیان سانتریول ندارند
چون تو کتاب سال دوم فصل دو هم گفته ک سلولای جانوری و گیاهان ابتدایی سانتریول دارند و در مورد بقیه هیچی نگفته پس طبق کتاب ندارند

Back
بالا