• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات درسی (درس زیست )

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات درسی (درس زیست )

سلام
زیست سوم صفحه 24؛ اون قسمت که مربوطه به دفاع غیراختصاصی بی مهره ها.
آنزیم های لیزوزومی و لیزوزیمی فقط تو دفاع غیراختصاصی اسفنج ها و بندپایان نقش دارن؟
خیلی سبز اینطور نوشته:
اسفنج ها و بندپایان: سلول های مشابه فاگوسیت+آنزیم های لیزوزومی+آنزیم لیزوزیمی
کرم حلقوی و نرم تنان:مایع مخاطی
بعدش اشاره کرده که البته همه جانوران آنزیم های لیزوزومی دارن.(درگیره با خودش :-")
تو نشر الگو ولی لیزوزیم رو برای مایع مخاطی کرم ها و نرم تنان نوشته ، و آنزیم لیزوزومی رو فقط برای اسفنج ها و بندپایان.
اشاره ای هم نکرده به سایر بی مهره ها. کدوم درسته؟
پیشاپیش مچکر؛)
اصن اختصاصی دارن مگه بندپایان؟؟

سلام ببخشید میگم اصطلاح نمو برای یک سلول بکار نمیره؟؟چون کتاب تو تعریفش نوشته جاندار بعدش نویسنده خیلی سبز گفته برای یک سلول فوقش تمایز داریم.از طرفی تو کتاب بارها دیدم نوشته سلول تخم مثلا به دانه نمو پیدا میکنه میشه کسی راهنمایی کنه ممنون

سلام چرا این جمله در مرحله بعد از نقطه وارسی دوم (رشد 2 ) تعداد لوله های ریز پروتئینی 108 عدد است غلطه؟

nrm2832-f1.jpg

به خاطر اينكه اين خطّا همش ميكروتوبوله به اندازه ي تعداد كروماتيدعا ميكروتوبول نداريم خيلي بيشترن. كلّ سلول رو ميكروتوبول گرفته درواقع.

سلام چرا این جمله در مرحله بعد از نقطه وارسی دوم (رشد 2 ) تعداد لوله های ریز پروتئینی 108 عدد است غلطه؟
نیایش درست میگه تو شکل کتاب هم معلومه همین

چرا فشار اکسیژن درارتفاعات کم است (اینو تو فصل 6 زیست دوم گفته)

آخرین ویرایش:
چرا فشار اکسیژن درارتفاعات کم است (اینو تو فصل 6 دوم گفته)
خب من پایه شما نیستم ولی تا اونجایی که من میدونم به جاذبه ربط داره(واضحه دیگه چه توضیحی آخه :|)

چرا فشار اکسیژن درارتفاعات کم است (اینو تو فصل 6 دوم گفته)
سوال فیزیکیه ولی ببین در سطح دریا فشار هوا ۷۶ سانتی متر جیوس و اکسیژن ۲۱ درصد این هواست بعد تو ارتفاع ۳۵۰۰ متری مثلا فشار هوا ۴۸ سانتی متر جیوه میشه ینی تو هر تنفس ما تقریبا ۴۰ درصد مولکول های اکسیژن کمتری وارد شش میشه

دوستان این مژه و مژک بالاخره فرق دارن یا نه ؟
الان برا کاپولای ماهی مژک و سلول مژک دار در نظر بگیریم که تو کتاب گفته ، یا مژه و سلول مژه دار توی متنو ؟

دوستان این مژه و مژک بالاخره فرق دارن یا نه ؟
الان برا کاپولای ماهی مژک و سلول مژک دار در نظر بگیریم که تو کتاب گفته ، یا مژه و سلول مژه دار توی متنو ؟
نه هيچ فرقي ندارن
من اصن تا حالا نديدم سوالي كه جدا بگيره

Back
بالا