• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات درسی (درس زیست )

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات درسی (درس زیست )

به نقل از افخم نیا :
خب ببین مثلا پادتنهارو که در اثر الرژی (آسم)توسط لنفوسیت Bتولید شدن رو میشکنه کورتیزول بعدش دیگه پادتنی نیست که بره رو ماستوسیت در نتیجه هیستامین ترشحش کم شده و اسم ممکن است بهبود یابد :D :D

جالبه. "-:
+ راستی این بهبود آسم رو اصلاح میکنم! بهبود علائم آسم هستش (:

این سوال :D:
میشه گفت افزایش هورمون کورتیزول با کاهش پروتئینها ( تجزیه ی پروتئین برای مصرف) و افزایش هورمون آلدوسترون با افزایش سدیم و درنتیجه حجم مایع میانبافتی باعث خیز میشه ؟

+ درمورد کورتیزول شک دارم بیشتر. چون فقط پروتئین های پلاسما (خون) رو نمیشکنه ک :-?

به نقل از یسنا. :
جالبه. "-:

میشه گفت افزایش هورمون کورتیزول با کاهش پروتئینها ( تجزیه ی پروتئین برای مصرف) و افزایش هورمون آلدوسترون با افزایش سدیم و درنتیجه حجم مایع میانبافتی باعث خیز میشه ؟

+ درمورد کورتیزول شک دارم بیشتر. چون فقط پروتئین های پلاسما (خون) رو نمیشکنه ک :-?

آره مي شه .تو يه كتاب تست م اتفاقا ديدم اينو .رو كورتيزول م حساس نشو . در حد كتاب و كنكور كاملا درسته .

به نقل از یسنا. :
جالبه. "-:

اتفاقاً آزمون 23 مرداد قلمچی سوال 137 دقیقا همینو پرسیده بود!
"افزایش فعالیت بخش قشری غده فوق کلیه سبب افزایش امکان ایجاد خیز در بافت های بدن میشود "
البته نشر الگو تو فصل 6 هم مستقیما اثراتشونو گفته

• لایک
امتیازات: E.ss

کدام عبارت به درستی بیان نشده ؟ «با درمان صحیح دیابت غیر وابسته به انسولین ، .......... »

1. وزن شخص کاهش پیدا میکند.

2. میزان PH ادرار افزایش پیدا میکند.

3.تولید اوره در بدن کم میشود.

4. حجم ادرار کاهش پیدا میکند.

خب 3 و 4 ک واضحه. درمورد 1 و 2؛ گاج جوابش رو 1 میدونه، میشه یکی توضیح بده چرا 1 و چرا 2 نه ؟

من سوال مپرسم که بار علمی شما بره بالا ها :-"

به نقل از یسنا. :
کدام عبارت به درستی بیان نشده ؟ «با درمان صحیح دیابت غیر وابسته به انسولین ، .......... »

1. وزن شخص کاهش پیدا میکند.

2. میزان PH ادرار افزایش پیدا میکند.

3.تولید اوره در بدن کم میشود.

4. حجم ادرار کاهش پیدا میکند.

خب 3 و 4 ک واضحه. درمورد 1 و 2؛ گاج جوبش رو 1 میدونه، میشه یکی توضیح بده چرا 1 و چرا 2 نه ؟

من سوال مپرسم که بار علمی شما بره بالا ها :-"
گفته كدومش غلطه خب ؟
ديابت ادرار رو اسيدي و در واقع پي اچ ش رو كم مي كنه ،حالا درمانش برعكس اين.پي اچ رو مي بره بالا .
بيان گزينه ٢ غلط نيست .

حالا تو ديابت سلول ها سوخت اصلي شون رو نميگيرن از خارج(خون) و متابوليسم شون با مواد قبليه !
خب درمانش باعث ورود مواد انرژي زا به سلول ها و در نهايت افزايش وزن بدن مي شه.
درمان ديابت وزن رو كاهش نميده .بيان ١ غلطه .

به نقل از شوکوهــ :
گفته كدومش غلطه خب ؟
ديابت ادرار رو اسيدي و در واقع پي اچ ش رو كم مي كنه ،حالا درمانش برعكس اين.پي اچ رو مي بره بالا .
بيان گزينه ٢ غلط نيست .

حالا تو ديابت سلول ها سوخت اصلي شون رو نميگيرن از خارج(خون) و متابوليسم شون با مواد قبليه !
خب درمانش باعث ورود مواد انرژي زا به سلول ها و در نهايت افزايش وزن بدن مي شه.
درمان ديابت وزن رو كاهش نميده .بيان ١ غلطه .

گفتم که 1 :-??
اوکیه. ;)

+ وقتی فرد دیابت داره (چ یک چ دو) مگه بدن فرد از چربی و پروتئین برا تولید انرژی استفاده نمیکنه؟ پس سوختن چربیا باید باعث کاهش وزن بشه ، پس چرا افراد دیابتی معمولا چاقن ؟ :-?

به نقل از یسنا. :
گفتم که 1 :-??
اوکیه. ;)

+ وقتی فرد دیابت داره (چ یک چ دو) مگه بدن فرد از چربی و پروتئین برا تولید انرژی استفاده نمیکنه؟ پس سوختن چربیا باید باعث کاهش وزن بشه ، پس چرا افراد دیابتی معمولا چاقن ؟ :-?

چون اغلب افراد ديابتي ديابت نوع ٢ دارن كه اصولا چاقي و عدم تحرك ايجادش كرده !چاق ها ديابتي مي شن در واقع !

• لایک
امتیازات: riant

به نقل از شوکوهــ :
چون اغلب افراد ديابتي ديابت نوع ٢ دارن كه اصولا چاقي و عدم تحرك ايجادش كرده !چاق ها ديابتي مي شن در واقع !

نفهمیدم. "-:
یبار دگ سوالمو بخون ؛ با تامل بیشتر جواب بده :دی
مچکرم. :دی

به نقل از یسنا. :
یبار دگ سوالمو بخون ؛ با تامل بیشتر جواب بده :دی
مچکرم. :دی

نه بابا؟؟!!:-"""

ميگي اگه ديابت باعث كاهش وزنه چرا ديابتي ها چاق ن ؟خب اين دو قضيه ربطي نداره به هم !
روند دريافت انرژي ديابتي ها يه بخشي ش مختله چون از خون گلوكز نمي گيرن !
حالا ديابتي ها اغلب ديابت نوع ٢ دارن كه همين چاقي شون باعث ش شده !يعني اغلب ديابتي ها چاق ن !
ديابت روش كاهش وزن نيست !آدم چاق رو لاغر نمي كنه چون ذخاير چربي شون به قدر كافي زياد هست اين افراد و هنوز هم كلي منبع غذايي ديگه مي تونه وارد سلول شون شه !فقط براي گلوكز مسدودن !

• لایک
امتیازات: E.ss

ميشه بگيم در انسان گوارش سلولز داريم ؟! يا نه فقط بايد بگيم در انسان گوارش و جذب سلولز نداريم و فقط هضم سلولز داريم؟
فرق هضم و گوارش چيه؟ :-"
در سيرابي و نگاري گاو فقط تجزيه سلولز داريم يا گوارش سلولز؟ از سيرابي و نگاري گلوكز حاصل از تجزيه سلولز جذب ميشه يا نه فقط در روده جذب ميشه؟
شيردان هم عمل جذب داره يا نه؟

و اين كه روده بزرگ چين خوردگي داره ولي پرز نداره ، يا چين خوردگي نداره؟!

Back
بالا