• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات درسی (درس زیست )

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام خوبید انشالله ؟
اقا کلسی تونین در خود سلول های استخوانی گیرنده داره؟
با توجه به اینکه میگیم این هورمون باعث رسوب کلسیم تو ماده زمینه ای میشه نه خود سلول ها.
ممنون .

سلام خوبید انشالله ؟
اقا کلسی تونین در خود سلول های استخوانی گیرنده داره؟
با توجه به اینکه میگیم این هورمون باعث رسوب کلسیم تو ماده زمینه ای میشه نه خود سلول ها.
ممنون .
سلام
ماده زمینه ای هر بافت رو،سلول های اون بافت میسازه
حالا استخوان چار نوع سلول داره:
استئوبلاست(سازنده استخوان)
استئوکلاست(هضم کننده استخوان)
استئوسیت(همون سلول های زائده داری ک توی سیستم هاورس دیده میشن)
سلول های پوشاننده
حالا،کلسی تونین،روی استئوکلاست ها،گیرنده مهاری داره
پس،اره،رو خوده سلول های استخوانی گیرنده داره

سلام دوستان،كسي جزوه هاي عمارلو رو ميخونه؟نظرتون چيه در موردشون؟

سلام ببین این نظر شخصیمه جزوه هاش بیشتر نکته محوره نه مفهومی محور و این ویژگی بدشه به نظرم تو پایه خیلی سبز درسنامش خیلی خوبه برا پیشم فعلا فاگوپیش1 بعدن فاگو پیش2 هم میاد ;)

سلام دوستان،كسي جزوه هاي عمارلو رو ميخونه؟نظرتون چيه در موردشون؟
سلام. بنظر من چندان مفيد نيست جديدا به اين نكته رسيدم تستاي زيست رو با خوندن دقيق خود كتاب درسي و تحليل خط به خطش ميشه بالا زد حتي بدون تست !!

پاسخ : سوالات درسی (درس زیست )

سلام
زیست سوم صفحه 24؛ اون قسمت که مربوطه به دفاع غیراختصاصی بی مهره ها.
آنزیم های لیزوزومی و لیزوزیمی فقط تو دفاع غیراختصاصی اسفنج ها و بندپایان نقش دارن؟
خیلی سبز اینطور نوشته:
اسفنج ها و بندپایان: سلول های مشابه فاگوسیت+آنزیم های لیزوزومی+آنزیم لیزوزیمی
کرم حلقوی و نرم تنان:مایع مخاطی
بعدش اشاره کرده که البته همه جانوران آنزیم های لیزوزومی دارن.(درگیره با خودش :-")
تو نشر الگو ولی لیزوزیم رو برای مایع مخاطی کرم ها و نرم تنان نوشته ، و آنزیم لیزوزومی رو فقط برای اسفنج ها و بندپایان.
اشاره ای هم نکرده به سایر بی مهره ها. کدوم درسته؟
پیشاپیش مچکر؛)
اصن اختصاصی دارن مگه بندپایان؟؟

سلام ببخشید میگم اصطلاح نمو برای یک سلول بکار نمیره؟؟چون کتاب تو تعریفش نوشته جاندار بعدش نویسنده خیلی سبز گفته برای یک سلول فوقش تمایز داریم.از طرفی تو کتاب بارها دیدم نوشته سلول تخم مثلا به دانه نمو پیدا میکنه میشه کسی راهنمایی کنه ممنون

سلام چرا این جمله در مرحله بعد از نقطه وارسی دوم (رشد 2 ) تعداد لوله های ریز پروتئینی 108 عدد است غلطه؟

nrm2832-f1.jpg

به خاطر اينكه اين خطّا همش ميكروتوبوله به اندازه ي تعداد كروماتيدعا ميكروتوبول نداريم خيلي بيشترن. كلّ سلول رو ميكروتوبول گرفته درواقع.

سلام چرا این جمله در مرحله بعد از نقطه وارسی دوم (رشد 2 ) تعداد لوله های ریز پروتئینی 108 عدد است غلطه؟
نیایش درست میگه تو شکل کتاب هم معلومه همین

چرا فشار اکسیژن درارتفاعات کم است (اینو تو فصل 6 زیست دوم گفته)

آخرین ویرایش:
چرا فشار اکسیژن درارتفاعات کم است (اینو تو فصل 6 دوم گفته)
خب من پایه شما نیستم ولی تا اونجایی که من میدونم به جاذبه ربط داره(واضحه دیگه چه توضیحی آخه :|)

چرا فشار اکسیژن درارتفاعات کم است (اینو تو فصل 6 دوم گفته)
سوال فیزیکیه ولی ببین در سطح دریا فشار هوا ۷۶ سانتی متر جیوس و اکسیژن ۲۱ درصد این هواست بعد تو ارتفاع ۳۵۰۰ متری مثلا فشار هوا ۴۸ سانتی متر جیوه میشه ینی تو هر تنفس ما تقریبا ۴۰ درصد مولکول های اکسیژن کمتری وارد شش میشه

دوستان این مژه و مژک بالاخره فرق دارن یا نه ؟
الان برا کاپولای ماهی مژک و سلول مژک دار در نظر بگیریم که تو کتاب گفته ، یا مژه و سلول مژه دار توی متنو ؟

دوستان این مژه و مژک بالاخره فرق دارن یا نه ؟
الان برا کاپولای ماهی مژک و سلول مژک دار در نظر بگیریم که تو کتاب گفته ، یا مژه و سلول مژه دار توی متنو ؟
نه هيچ فرقي ندارن
من اصن تا حالا نديدم سوالي كه جدا بگيره

نظر من اینه که پر سلولی دو مدله:1_بین سلولها ارتباط وجود داره و تقسیم کار صورت گرفته(سلولهای گیاهی و جانوری) 2_هر سلول میتونه مستقل از سلولهای دیگر به زندگیش ادامه بده که بهشون پرسلولی کلنی میگیم!(سلوهای جلبک رشته ای)

زیست نورون عصبی

این وزیکول های حاوی ناقل های عصبی چطور در سلول پیش سیناپسی ثابت هستند؟

همچنین:
نورون های هیپرپلاریزه شدن نورون های بیمار کما رفته ؟
چی میشه که اینجوری میشه؟
چجور نجات میدن طرف رو؟

زیست نورون عصبی

این وزیکول های حاوی ناقل های عصبی چطور در سلول پیش سیناپسی ثابت هستند؟
ثابتن؟!
ناقل عصبی تو جسم سلولی میره داخل وزیکول بعد هدایت میشه تا پایانه آکسونی ، بعد وزیکول به غشا متصل میشه و ناقل رو به فضای سیناپسی آزاد میکنه
منظورت از ثابت بودن رو نمیفهمم:-?

ثابتن؟!
ناقل عصبی تو جسم سلولی میره داخل وزیکول بعد هدایت میشه تا پایانه آکسونی ، بعد وزیکول به غشا متصل میشه و ناقل رو به فضای سیناپسی آزاد میکنه
منظورت از ثابت بودن رو نمیفهمم:-?
دوست عزیز ناقل عصبی ممکنه در جسم سلولی یا در خود پایانه آکسون ساخته شه
سوال من اصلا راجب اگزوسیتوز نیست چرا داری اونو توضیح میدی؟ :))
منظورم از ثابت بودن اینه که چطور اونجا (در پایانه اکسون) منتظر میمونن تا پتانسیل عمل بیاد و اونا برن بیرون
چطوری تا اون موقع ثابت میمونن؟

Back
بالا