- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مياندوآب
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- علوم پزشکی تبریز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : آیا ترک بودن یک مزیت اجتماعی در ایران است؟
بیاین از کتب افراد متعصب برای تاریخ استفاده نکنیم! این رو همیشه در نظر داشته باشیم! :د
محمدتقی زهتابی (زاده ۲۲ آذر ۱۳۰۲، شبستر - درگذشته اول دی ۱۳۷۷، شبستر) فعال سیاسی، عضو سابق فرقه دموکرات آذربایجان بود.
بنده به این حرف معتقدم، یعنی ویکیپدیا به خودی خود منبع نیست بلکه چیزی که به سخنانش ارزش میده منابعی ـه که برای حرفهاش ارجاع میده!
HLA alleles and haplotypes in the Turkish population: relatedness to Kurds, Armenians and other Mediterraneans Tissue Antigens 57 (4), 308–317
Tissue Antigens. Volume 61 Issue 4 Page 292-299, April 2003. Genetic affinities among Mongol ethnic groups and their relationship to Turks
بر اساس مطالعات ژنتیک! همون منبع ویکی پدیای انگلیسی ..
به نقل از milad.a :نورا جان من به منابعتون احترام میزارم ولی ویکی پدیا هستش و نویسنده هاش افراد عادی و بعضی اوقات با سواد کم و چون شاید نویسندش با هدف خاص اون مطالب رو نوشته باشه من اون گفته هارو تکذیب میکنم
منبعم هم کتاب تاریخ دیرین ترکان ایران نوشته پروفسور دکتر محمد تقی زهتابی
(چون نمی خواستم به منابعم شبحه ای وارد بشه و وقت تایپ نداشتم اسکن کردم)
بیاین از کتب افراد متعصب برای تاریخ استفاده نکنیم! این رو همیشه در نظر داشته باشیم! :د
محمدتقی زهتابی (زاده ۲۲ آذر ۱۳۰۲، شبستر - درگذشته اول دی ۱۳۷۷، شبستر) فعال سیاسی، عضو سابق فرقه دموکرات آذربایجان بود.
بنده به این حرف معتقدم، یعنی ویکیپدیا به خودی خود منبع نیست بلکه چیزی که به سخنانش ارزش میده منابعی ـه که برای حرفهاش ارجاع میده!
HLA alleles and haplotypes in the Turkish population: relatedness to Kurds, Armenians and other Mediterraneans Tissue Antigens 57 (4), 308–317
Tissue Antigens. Volume 61 Issue 4 Page 292-299, April 2003. Genetic affinities among Mongol ethnic groups and their relationship to Turks
بر اساس مطالعات ژنتیک! همون منبع ویکی پدیای انگلیسی ..