نمیتونی تقلب کنی که!!!!!اسمش نهاییه...کشکی که نیست مثل امتحانای داخلی!!!به نقل از hamid2013 :من ک از الان چهارتاشو نوشتم واس امتحان آماده دارم![]()
دقیقا من واسه همین ناراحتم ترم اول خیلی شیک حفظ نکردم و تقلب نوشتم الان نمیشه اصلا به ریسکش نمی ارزه.... البته برم حوضه روببینم اگه بشه دوتا شعر ترم اول رو تقلب مینویسمبه نقل از hamid2013 :من ک از الان چهارتاشو نوشتم واس امتحان آماده دارم![]()

تکبییییییییر :-Dبه نقل از twinkle :بچهها مستحضرید که نهایی تعیین کننده ی بخش مهمی از زندگی ماست و چه بهتر که اگر نمرهی خوبی کسب میکنیم با رعایت تمام ضوابط و مقررات، و صد البته با در نظرگرفتن هزاران نفر دانشآموز باشه که این حق واضح رو دارن که دریک امتحان کاملاً استاندارد و سالم برای آیندهشون رقابت کنن. :)
من تقلب نمیکنم.به نقل از twinkle :بچهها مستحضرید که نهایی تعیین کنندهی بخش مهمی از زندگی ماست و چه بهتر که اگر نمرهی خوبی کسب میکنیم با رعایت تمام ضوابط و مقررات، و صد البته با در نظرگرفتن هزاران نفر دانشآموز باشه که این حق واضح رو دارن که دریک امتحان کاملاً استاندارد و سالم برای آیندهشون رقابت کنن. :)

اکثرن وضعیت همین طوره تو حوزه های دیگه! پس بهانه دستشون ندین! باز اگه حوزه مدرسه خودتون باشه شاید بشه یه کاریش کرد
ولی درکل توصیه نمیشه 
به نقل از dinosaur :نمیفهمم چطور راجبش صحبت میشه اصن! رسمن خوردن حق بقیس تقلب، و تا وختی حتی یک نفر هست که سهمیه نداره و باباش پول نداره و اینا این ظلمه به اون
من خودم امتحان دینی سوالی که موردی بود و جوابش 4مورد از تیتر های کتاب بود و هیچ جوره جای تف دادن نداشت دو موردشو از خودم درآوردم نوشتم و 20 شدم! و در مقابل ادبیات که عین کتاب و پاسخنامه ش نوشته بودم و هــــــــرجور حساب میکردم زیر 19 نمیشدم نمرم اومد 17.75! دو بار هم اعتراض زدم و نهایتا شد 18! خیلی خیلی به سلیقه و حالِ اون لحظه ی مصحح بستگی داره! کلن اینجا از عدالت و این صوبتا خبری نیست کاریشم نمیشه کرد پس الکی اعصاب خودتونو به هم نریزین! بشینین درستونو بخونین و سعی هم نکنین که با اینجور چیزا بجنگین!
) رو یه نفر تصحیح کرد اونموقع تقلب ضایع شدن حق بقیس نه الان...

یا برعکس؟

چرا از اول داری میخونی ? از درس نه شروع کنبه نقل از khanoomi :دینی خیلی وقت گیره من تازه درس دو هستم به نظرتون اندیشه و تحقیقها رو بزارم واسه آخر کار بخونم مشکلی نیست؟
بعد یه چیز اون موارد نمونه تقیه دوازده امام همش باید از حفظ باشیم یا نکات مهم؟
مگه درس 8 نمی یاد؟؟!به نقل از love iT :چرا از اول داری میخونی ? از درس نه شروع کن
درباره درس هشتم چیزی مشخص نیس یهو دیدی سوال دادن
اندیشه تحقیق ها عم با خود درس بخونی بهتره چون جواب بعضیاش تو خود متن هست

اصولا من عادت دارم کارامو به ترتیب پیش ببرم واسه همین اصلا نمیتونم از وسط کتاب شروع کنم به خوندن و یا حتی از آخر کتاببه نقل از love iT :چرا از اول داری میخونی ? از درس نه شروع کن
درباره درس هشتم چیزی مشخص نیس یهو دیدی سوال دادن
اندیشه تحقیق ها عم با خود درس بخونی بهتره چون جواب بعضیاش تو خود متن هست