باو مگه جنگه ؟به نقل از tannaz77 :بچه ها اگه واسه سوال چار نوشته بشی کسینوس 153 ولی بعدش نوشته بشی 37-180 و جوابم درست باشه غلط میگیرند؟؟؟
اصلا خوب نبود.....به نقل از Maedeh76 :بچه هااااا دمششون گررررم خیلی خوب داده بودنا...
ایول
ینی کم نمیکنن؟؟؟به نقل از Happy77 :باو مگه جنگه ؟من خودم نوشتم کوسینوس پی منهای 37 درجه میشود منفی فلان ، عدد ننوشتم
نه بابا . دوست من پارسال فک میکرد 16 میشه شد 19.75. سختترین مصحح هم اینجوری گیر نمیده .به نقل از tannaz77 :ینی کم نمیکنن؟؟؟
دقیقاااا منم عمومیام مخصووووصااا دیننی الکی خراب شدبه نقل از تو روحت طراح...!!! :هی بابا پنج تا امتحان تموم شو فقد پنج تا مونده....
واسه من که خیلی زود گزشت!
به امید معدله بیست شروع کردم الان تنها امیدم اینه که معدلم بالای 19 باشه!
این عمومیای لعنتی رو تموم کردم!
بابا میتونستن خیییلی بدتر بدند سوالاشونوو خووب داده بوودن....به نقل از tannaz77 :اصلا خوب نبود.....
منم عربیمبه نقل از Maedeh76 :دقیقاااا منم عمومیام مخصووووصااا دیننی الکی خراب شد
نسبت به هر سال تازه بود....به نقل از Maedeh76 :بابا میتونستن خیییلی بدتر بدند سوالاشونوو خووب داده بوودن....
نچ!!!ندادنبه نقل از | SAMBO_o | :یکم برا من که ریز نخونده بودم سخت بود!! :-s :-sکلا سر امتحان هنگ کرده بودم و همه فرمولا رو فرامـــوش !![]()
راستی بچه ها به شماها هم چک نویس ندادن ؟؟![]()
اووف امان ازین بی دقتی من دینی رو از استرس لعنتی بد شد...به نقل از miss.ati :منم عربیم![]()
![]()
اونم همش از بی دقتی
از پشت برگه ی سوالااات میتووونید بعنوان چرررررک نویس اصطفاده کنیدبه نقل از | SAMBO_o | :یکم برا من که ریز نخونده بودم سخت بود!! :-s :-sکلا سر امتحان هنگ کرده بودم و همه فرمولا رو فرامـــوش !![]()
راستی بچه ها به شماها هم چک نویس ندادن ؟؟![]()
فیزیک ... :-&به نقل از Happy77 :فیزیک یه معقوله ی سخت بود ، خدا رو شکر بخیر شد
شیمی معقوله ی گند بعدیه #