امتحانات نهایی 94 (ریاضی و تجربی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NAUTICA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی 94 (ریاضی و تجربی)

بچه ها درصد و نمره ی زمین توی رتبه کل کنکور تاثیری نداره؟ :D

به معنای واقعی کلمه ;)) قهوه ای دادم #:-S :(

16 اینا میگیرم :(( :((

یکی واسه من توضیح بده تا چه نمره ای توی نهایی خوبه و چقدر تاثیر داره .
مثلا فرق تراز 20 با 19 حدودی چقدره

بچه ها من با توجه به نهایی گذشته دولومیت تبلور دوباره نوشتم غلطه؟ خب میدونم جانشینی میشه ولی چون نهایی نوشته بود تبلور دوباره اینو نوشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نقل از drpardis :
بچه ها من با توجه به نهایی گذشته دولومیت تبلور دوباره نوشتم غلطه؟ خب میدونم جانشینی میشه ولی چون نهایی نوشته بود تبلور دوباره اینو نوشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چ سالی:-؟
از رو چی خوندی؟کلیدش شاید غلط بوده.

به نقل از aalirezaa1376 :
به معنای واقعی کلمه ;)) قهوه ای دادم #:-S :(

16 اینا میگیرم :(( :((
16 که خیلی خوبه :) تازه اگه بخوای پزشکی یا دندون بری نمره ی زمین شناسی به هیچ دردی نمیخوره :))
پس نگرانی نداره

به نقل از ناهیــــد :
چ سالی:-؟
از رو چی خوندی؟کلیدش شاید غلط بوده.

نه راست میگه تو چند سال امتحان نهایی اومده بود جوابش میشد تبلور دوباره
من خودمم سر جلسه خیلی شک کردم

نه مطمینم تبور دوباه نوشته بود نهایی 93 هم نوشته

حالا چی میشه خب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سال 93 یکم صورت سوالش فرق میکرد؛ولی خب دقیقا خط کتاب بود؛فقط کنم جانشینی بشه 8-|

آره اون سوال جانشینی میشه :)

به نقل از ناهیــــد :
سال 93 یکم صورت سوالش فرق میکرد؛ولی خب دقیقا خط کتاب بود؛فقط کنم جانشینی بشه 8-|
نهایی 92 هم نوشته
نهایی 91 مثل همین سوال نوشته

سلام کتاب ما عوض شده ، اون زمان کتابشون جانشینی نداشته . بر اساس کتاب امسال جانشینی درسته

زود جواب بدین لطفا.هرکی میدونه X_X :-Lبچه ها حواهشا بگید اون سواله که رنگ قرمز و زرد خاک ها بود باید کانی رسی رو هم مینوشتیم؟؟؟

خب دو تاش درسته ح X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-(

بچه ها اگه به جاى روزى ده بار گشتن تو سايت كانون و گزينه دو و چى چىَ ك و كى كىَ ك، يك بار برين خود سنجش اطلاعيه هايى ك در مورد نحوه ى تراز گيرى و تاثير نمرات نهايى و نحوه ى رتبه دهى و تاثير هر نمره تو جابجايى رتبه و تفاوت تراز نمره هاى مختلف و فلان و بهمان گذاشته رو بخونين، تقريبا تمام سوالايى ك از الان تا سال ديگه هى ميان تو ذهنتون حل ميشن!
بريد سايت سنجش -> كنكور سرارى -> اون پايينترا اطلاعيه هايى ك بعد از اعلام نتايج ٩٣ايا داده بودن در مورد اين چيزا رو پيدا كنيد بخونيد. هم پيدا كردنشون راحته. هم كلا هفت هشت تان ك هر كدومم ١٠ ١١ صفحه ن. نيم ساعت هم وقت نميگيره. توضيحاتشم از هر سايتى ك فك كنين بهتره.

امتحان هندسه ما فوق العاده روون و خوب بود ولی 20 به ما نیومده

سوال 3 نصفشو اشتباه نوشتم سوال 14 رو نمیدونم شک دارم

نقطه چین کمان در خورد به جای قطر ab نوشتم شعاع a/2
نمیدونم دیگه نمره میدن یا نه

به نظر خودم بالای 18 ,5 میشم

به نقل از Tinα :
یکی واسه من توضیح بده تا چه نمره ای توی نهایی خوبه و چقدر تاثیر داره .
مثلا فرق تراز 20 با 19 حدودی چقدره
ببینید تراز دقیقا یعنی این که ارزش نمرهٔ شما بر اساس نمرهٔ بقیه معلوم می‌شه. :‌دی حتی نمرهٔ بیست زبان فارسی با نمرهٔ بیست دینی تراز متفاوتی می‌دند، همین طور نمرهٔ بیست دینی نهایی ۹۳ با نمرهٔ بیست دینی نهایی ۹۲ ترازشون متفاوت می‌شه. درسی که آسون باشه و همه خوب بدند تراز کمتری می‌ده.
این مال کنکوریای ۹۳ هست و چند تا مثال واقعی زده. (نمرهٔ خام از بیست و نمرهٔ تراز معادلش) یه نگاهی بکنید. :-" (لینک از سایت سازمان سنجش)
http://92.242.195.142/NOETDownload/DownloadHandler.ashx?id=522

× تراز کل نهایی هم برای هر زیرگروه جدا حساب می‌شه، پس همون طور که درصد زمین کنکور برای زیرگروه یک تجربی (پزشکی و دندون) تأثیری نداره (ضریب صفر) نمرهٔ نهایی زمین هم برا اون زیرگروه تأثیر نداره.

اه چرا کلید نمیاد خسته شدم

به نقل از drpardis :

دو جای کتاب درباره‌ی دیاژنز دولومیت حرف زده:

۱. صفحه ۸۷ توضیح جانشینی: در این فرایند قسمتی یا تمام یک کانی از بین رفته و کانی دیگری جانشین آن میشود، مانند تشکیل دولومیت بر اثر جانشینی یون منیزیم در سنگ آهک.

۲. صفحه ۹۱ پایین صفحه؛ دولومیت، در اثر عبور محلول‌های غنی از سنگ‌های آهکی، منیزیم جانشین قسمتی از کلسیم شده و دولومیت تشکیل میشود. این فرایند جانشینی، باعث تبلور دوباره سنگ‌های آهکی می‌شود.

دیگه خودتون تصمیم بگیرید کدوم میشه. :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا