چ سالیبه نقل از drpardis :بچه ها من با توجه به نهایی گذشته دولومیت تبلور دوباره نوشتم غلطه؟ خب میدونم جانشینی میشه ولی چون نهایی نوشته بود تبلور دوباره اینو نوشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
16 که خیلی خوبه :) تازه اگه بخوای پزشکی یا دندون بری نمره ی زمین شناسی به هیچ دردی نمیخورهبه نقل از aalirezaa1376 :به معنای واقعی کلمهقهوه ای دادم #
![]()
16 اینا میگیرم![]()
![]()
به نقل از ناهیــــد :چ سالی
از رو چی خوندی؟کلیدش شاید غلط بوده.
نهایی 92 هم نوشتهبه نقل از ناهیــــد :سال 93 یکم صورت سوالش فرق میکرد؛ولی خب دقیقا خط کتاب بود؛فقط کنم جانشینی بشه![]()
ببینید تراز دقیقا یعنی این که ارزش نمرهٔ شما بر اساس نمرهٔ بقیه معلوم میشه. :دی حتی نمرهٔ بیست زبان فارسی با نمرهٔ بیست دینی تراز متفاوتی میدند، همین طور نمرهٔ بیست دینی نهایی ۹۳ با نمرهٔ بیست دینی نهایی ۹۲ ترازشون متفاوت میشه. درسی که آسون باشه و همه خوب بدند تراز کمتری میده.به نقل از Tinα :یکی واسه من توضیح بده تا چه نمره ای توی نهایی خوبه و چقدر تاثیر داره .
مثلا فرق تراز 20 با 19 حدودی چقدره
به نقل از drpardis :بچه ها من با توجه به نهایی گذشته دولومیت تبلور دوباره نوشتم غلطه؟ خب میدونم جانشینی میشه ولی چون نهایی نوشته بود تبلور دوباره اینو نوشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟