• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امتحانات نهایی 94 (ریاضی و تجربی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NAUTICA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی 94 (ریاضی و تجربی)

بچه ها اصن حالم خوب نی با این که رو ی 20 زیست حساب باز کرده بدم ولی حالا حس میکنم گند ترین امتحانی ک میخوام بدم خدا خودش رح کنه از خودم امتحان یگیرم همش قاطی کرد حیف امسال که هر روز زیست میخوندم :-s :-s
فصل 1 دارم با تمام فعالیتا یکی یه روش خوب واسه دود مانه بگه من همش قاطی میکنم :-s ؟ :( :((
فعالیت گوسند چجوری میا د اخه شکلاش عوض شده چیشو بخونم خواهشا اگه میشه سریع جواب بدین

اینجوریا که پیداس امشــبم بیداریــم ! :D :D :D (:|

به قـول شما ----> ... و قســم به شــب ... :D :D

به نقل از | SAMBO_o | :
اینجوریا که پیداس امشــبم بیداریــم ! :D :D :D (:|

به قـول شما ----> ... و قســم به شــب ... :D :D
من خوابم گرفته... :((
ساعت3بلند میشم و فعالیتا و فصل9رو میخونم
نمونه سوالم در راه مدرسه حل میکنم...... :D
خدا خودش به خیر بگذرونه امتحان فردا رو...

اخه سه روز وقت واسه زيست من همين امشبم لامصب خوابم مياد كلي كارامم مونده

بچه ها فعالیتا همش بخونم؟ حوصله ندارم بخونمشون همشو !! کدومش مهم تره؟؟ :|

به نقل از drpardis :
بچه ها اصن حالم خوب نی با این که رو ی 20 زیست حساب باز کرده بدم ولی حالا حس میکنم گند ترین امتحانی ک میخوام بدم خدا خودش رح کنه از خودم امتحان یگیرم همش قاطی کرد حیف امسال که هر روز زیست میخوندم :-s :-s
فصل 1 دارم با تمام فعالیتا یکی یه روش خوب واسه دود مانه بگه من همش قاطی میکنم :-s ؟ :( :((
فعالیت گوسند چجوری میا د اخه شکلاش عوض شده چیشو بخونم خواهشا اگه میشه سریع جواب بدین
واس گوسفنده مثن میگه از سطح شکمی چیو میشه دید،ازسطح پشتی و اینا،کللن جاهاشو یاد بگیر :د
+چشمم اینکه چجوری بالا پاعین چشم و چپ و راستش تشخیص داده میشه :-؟

اقا سوال يك نود وسه بخش سه اش از كجا بفهميم عمقي ترين گيرنده كدومه؟؟اوني كه به مو وصله دقيقا هم سطح اون گيرنده فشارس(((خيلي سوال سختي بود اين صحيح غلطه :o )
در مورد تعيين سن درختم يه توضيحي بدين لطفا منظورم سوال بيست و پنج نود سه ،،نوشته پنج ساله بوده ،من چاپش كمرنگه چهار تا حلقه بيشتر نمي بينم ،نمي دونم بايد تعداد حلقه هارو با يك جمع كرد يا پنج تا خلقس يكيش نيوفتاده

به نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :
اقا سوال يك نود وسه بخش سه اش از كجا بفهميم عمقي ترين گيرنده كدومه؟؟اوني كه به مو وصله دقيقا هم سطح اون گيرنده فشارس(((خيلي سوال سختي بود اين صحيح غلطه :o )
در مورد تعيين سن درختم يه توضيحي بدين لطفا منظورم سوال بيست و پنج نود سه ،،نوشته پنج ساله بوده ،من چاپش كمرنگه چهار تا حلقه بيشتر نمي بينم ،نمي دونم بايد تعداد حلقه هارو با يك جمع كرد يا پنج تا خلقس يكيش نيوفتاده
عمقی ترین گیرنده فشار هست اون گیرنده مربوط به حرکت مو کتاب ازش اسمی نیاورده تو خیلی سبز گفته که عمقی ترین فشاره !
باید 5 تا حلقه باشه ماله منم خوب چاپ نشده بر اساس اینکه هر ساله یه حلقه از چوب اضافه میشه چون 5 تا هس باید 5 سالش باشه

به نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :

عمقی ترین ک فشاره :-"
باید بعلاوه یک کرد :-"
شما فرض کنید درخت 1سالشه، چندتا خط داره ؟هیچی
فرض کنید دو سالشه، چندتا حلقه داره؟ یکی :-"

آقا من نرسیدم کتابو خوب بخونم ( حسابان ) :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا