• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امتحانات نهایی 94 (ریاضی و تجربی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NAUTICA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی 94 (ریاضی و تجربی)

کسی فایلی پی دی افی چیزی از پاسخ سوالات آخر فصل رو نداره ?

بچه ها من تو جهتا خیلی مشکل دارم مخصوصا وقتی در مور زمین میگه مثلا این جمله جهتش چجوریه(میدان مغناطیسی زمیین را افقی و یکنواخت و درست به طرف شمال بگیرید ) ممنون میشم توضیح بدین واقعل مشکلم همیناست

یه چیزو حفظ کنید همیشه ثابته.
برونسو(شمال به جنوب)
درونسو(جنوب به شمال)

به نقل از drpardis :
دوستان سوال 9 ص105 اگه میش واسم توضیح بدین ؟ :-"
فیزیک تجربی
باید هر کدوم از باتری ها رو جریانش مشخص کنی و با قاعده ی دست راست جهت جریان رو روی سیم ینی قطب نما مشخص کنی جوابش A میشه ببین اگه انگشت شست رو در جهت جریان بگیری و چهار انگشتت رو بچرخونی روی سیم رو یه نقطه درنظر بگیر و چهار انگشتت رو شلیک کن روی اون نقطه با جهت A درواقع میدان به سمت چپ هست پس قطب نما به سمت چپ میره ینی خلاف جهت عقربه ساعت

به نقل از drpardis :
بچه ها من تو جهتا خیلی مشکل دارم مخصوصا وقتی در مور زمین میگه مثلا این جمله جهتش چجوریه(میدان مغناطیسی زمیین را افقی و یکنواخت و درست به طرف شمال بگیرید ) ممنون میشم توضیح بدین واقعل مشکلم همیناست
ببین ما شمال و جنوب رو به 2صورت میتونیم داشته باشیم یکی ب صورت افقی ک قراردادی شمال داخل صفحه میشه جنوب بیرون صفحه...و یکی همون شمال و جنوبی ک به صورت عمودی میکشیم ک شمال بالاست و جنوب پایین
خب چون تو صورت سوال گفته افقی و به طرف شمال باشه پس باید یا درون سو باشه یا برون سو که چون گفته به طرف شمال باتوجه به توضیح بالا ب طرف درون کاغذمیشه پس میدان درونسوعه

من اصلن درس عبرت نمیگیرم دیروزم الکی ول چرخیدم الان نمیدونم چطوری تمومش کنم دارم از رو متن کتاب بخونم که دیگه 11 به بعد که تموم شد برم سر مسئله به نظرتون میرسم ؟ ( 5 فصل )

صفحه 65 فیزیک تجربی فعالیت 2-2 میشه توضیح بدید

من از امروز شروع کردم سه فصل خوندم فصله چهار هم تا ظهر می خونم!بعدم تعاریف و آزمایش ها از لقمه ی مهر و ماه بعدم تمرینای کتاب و امتحان نهایی!
فردا هم بیست میشم :D

به نقل از WHY :
یه چیزو حفظ کنید همیشه ثابته.
برونسو(شمال به جنوب)
درونسو(جنوب به شمال)
علامت برونسو و درونسو رو اینجوری یاد بگیرین فرض کنین یه پیکان ِ تیره . وقتی به سمت خارج پرتاب میشه نوکش معلومه
وقتی به سمت جلو پرتاب میشه به شکل ضرب در دیده میشه . دیگه تصورش به عهده خودتون :-"

دوستان جمع بندی کسی داره ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا