- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بابل
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : امتحانات نهایی 94 (ریاضی و تجربی)
از امام علی نیم نمره الی 75 صدم میگیرم
از امام علی نیم نمره الی 75 صدم میگیرم
به نقل از روح عمه ی مصحح کلیه ی امتحانات :چرا به نظر من آسون بود؟
به نقل از سر برگ کنده شده ! :با سلام وضمن عرض خدا قوت و مقادیری ..... تو روح طراح سوال امتحان در کل خوب بود ولی شبی نهاییا قبل نبود ب نظرم!
عاغا هدایتو چی نوشتین؟؟؟؟ بچه ها دو مدرسه دیگ تو حوزه ما میگفتم خاص ولی معلم ما گفته عام
الان تنها امیدم ب مصحح است
به نقل از drpardis :اره من پیام ایات خونده بودم تو گاجم همینو گفته
اره خب ولی من ی بار تو امتانش نوشته بودم خاص بم غلط گرفت حالا نمک رو زخم من نپاشین 25 صدم بود[nb]ولی من پدر معلمه رو در میارم X-([/nb] عربی رو می ترکونیم !به نقل از drpardis :اره من پیام ایات خونده بودم تو گاجم همینو گفته
این طور شنیدم خب ببین مثلن میگن 18 تا 20، 50 درصد بعد کسی ک شده 19.30 رو مثلا میخان 48.5 درصد بدن؟؟؟؟؟به نقل از drpardis :بچه ها واقعا به 19 یا 18 درصد کامل میدن؟
من درست نوشتم نوشتم خاصبه نقل از پژواک :جوابش کاملا واضحه که میشه خاص . اصن هیچ شکی توش نیس.
عام واسه اونه که همه مخلوقات رو هدایت کرده.احتمالا جابجا متوجه شدی.
بر اساس ویزگی و خصوصیاتبه نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :همون ايه ه ، بر چه اساس خدا هدايت كرده؟؟؟؟؟
به نظر شما عادلانه اینه که یه معلم دینی بیاد سر جلسه ما و به بعضیا کمک کنه؟؟؟؟به نقل از ناهیـــــــد :نه اقا،چرا باید اعتراض بدین
چون سوالا سخت بوده
منی که کامل میشم با اونیکه یه نمره دو نمره غلط داره باید یکی بشمعادلانه نیست.
اگه دو تاشو بنویسی چی؟؟؟؟؟/به نقل از !hanie! :ميشه هي نگيد واضحه كه ميشد خاص....
نوشته بودم خاصااا توي مرور سوم سوالا كردمش عاااامممم....
هر چي امام باقر و امام علي بود درست نوشتم اين سوااال ضااايع...اهههههه... :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$
به نقل از amirhj :به نظر شما عادلانه اینه که یه معلم دینی بیاد سر جلسه ما و به بعضیا کمک کنه؟؟؟؟
به نقل از tannaz77 :اگه دو تاشو بنویسی چی؟؟؟؟؟/
اولا عربی خیلی راحت ترهبه نقل از incognito :از عربی میترسم...