مجرد اونایی هستن که صیغه ی اول فعل ماضی شون سه حرف باشهبه نقل از drpardis :یکی واسه من ثلاثی مجرد توضیح بده
گاج محوری یه با ر گقته یذهب ثلاثی مجرد یه بار گفته مزید![]()
خب حتما حرکت ی فرق میکردهبه نقل از drpardis :یکی واسه من ثلاثی مجرد توضیح بده
خوب منم همین طور حساب کردم.بعد اینکه همه میگن امسال ارفاق نمیکنن.رو همون17.5حساب میکنم...به نقل از koorosh99 :من واسه خودمو حساب کردم تو بد ترین شرایط که واو به واو غلط بگیره 17.5 میشم اگر عادم باشه 18 تا 18.5 اگر دست بالا بده 19 میشم
یعنی برای قواعد نیازی به جزوه معلم نیست؟؟؟اخه کتاب بعضی جاها خوب توضیح ندادهبه نقل از آنــا :خودتون رو با جزوه درگير نكنين ذهنتون پراكنده ميشه. كتاب فقط
من که خوندمبه نقل از h@d!s :واقعا ترجمه ی تمرینات مهمه؟؟؟؟![]()
اگه از فردا شروع میکنی من هستم...میخوام عربی رو بترکونم واقعا من صبح بیدار میشم شروع میکنم تا عصر بعدم فقط دوره و حل تمرین و نمونه سوالبه نقل از h@d!s :دوستان کسی نیست که با هم بخونیم؟؟؟اعلام امادگی کنید اگه میتونید..خواهشا
تموم شد دینی البتهبه نقل از صندلیه کنار دیوار سر جلسه کنکور :واقعا دینی سخت نیس
نگران نباشین
به نقل از arvin.a :عرضم به حضورتون که مترادف متضاد هارو خیلی خوب یاد بگیرین ممکنه سرجلسه به ذهن نرسه من خودم یه لیست ازشون تهیه کردم که هی دارم بهش اضافه میکینم
خب ما که منطقه محروم زندگی میکنیم از این امکانات نداریم (میشه عکس بگیری آپلود کنی لینک بدی؟به نقل از | SAMBO_o | :گـاج محوری همه متضاد و مترادف و ... رو جدا کرده نوشته !![]()
به نقل از arvin.a :خب ما که منطقه محروم زندگی میکنیم از این امکانات نداریم (میشه عکس بگیری آپلود کنی لینک بدی؟![]()
)
همیشه اینجور نیست ،مجهولا هم با یُـ شروع میشن ،اما میتونن هم مزید باشن هم مجرد.به نقل از پری ناز :هروقت دیدین فعل مضارعی با یُـ شروعده بدونین که از مزیداست.