miss.ati
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اصفهان
پاسخ : امتحانات نهایی 94 (ریاضی و تجربی)
منظورتون از پرسمان..گاج مشکیه ؟؟؟؟؟
منظورتون از پرسمان..گاج مشکیه ؟؟؟؟؟
بیاری بهتره چون وقتی وقتت کمه یا مثلا اعدادشو بدمیدن و ب محاسباتت شک داری ماشین حساب میتونه منبع ارامش ادم باشهبه نقل از amirhj :دوستان به نظرتون برای امتحان فیزیک ماشین حساب لازمه ببریم؟
آره همونیه که جلدش مشکیه روش نوشته مجموعه کتابهای پرسمانبه نقل از miss.ati :منظورتون از پرسمان..گاج مشکیه ؟؟؟؟؟
نه... گاج سیاههبه نقل از miss.ati :منظورتون از پرسمان..گاج مشکیه ؟؟؟؟؟
از گاج یه جزوه دادن بهمونبه نقل از arvin.a :ذوستان کسی پی دی افی چیزی داره که توش تعاریف فیزیک 3 ریاضی رو داشته باشه من یه چند تایی از اینترنت گیر آوردم ولی بدرد نمیخورد پیشنهاد میکنم خط به خط کتاب رو بخونین چون کتاب عوض شده احتمال سوالای جدید وجود داره
به نقل از arvin.a :ذوستان کسی پی دی افی چیزی داره که توش تعاریف فیزیک 3 ریاضی رو داشته باشه من یه چند تایی از اینترنت گیر آوردم ولی بدرد نمیخورد پیشنهاد میکنم خط به خط کتاب رو بخونین چون کتاب عوض شده احتمال سوالای جدید وجود داره
تا حالا كتاب زيستو نگاه كردي؟؟؟؟؟منم سر امتحان قبل همين سوالو مي پرسيدمبه نقل از نمرات بر باد رفته نهایی :و من همچنان د فصل دو درجا میزنم
آخه چا ما که 5 فصلیم با تجبیا که 4 فصلن وقتمون یکسانه X-(
البته شما هندسه و جبر ما رو دیدید؟هندسه فضایی :)به نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :تا حالا كتاب زيستو نگاه كردي؟؟؟؟؟منم سر امتحان قبل همين سوالو مي پرسيدم
من به شخصه حاضرم به جا زمين شناسي هندسه امتحان بدم چون جفتشونم تا حالا نگاه نكردمبه نقل از نمرات بر باد رفته نهایی :البته شما هندسه و جبر ما رو دیدید؟هندسه فضایی :)
شما بیا فصل آخر هندسه رو ببین و مقایسه کن به هر حال .درس هر دو رشته سخته ولی حسابان ماهم چیزی کمتر از زیست شما نیست اگر سختر نباشهبه نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :من به شخصه حاضرم به جا زمين شناسي هندسه امتحان بدم چون جفتشونم تا حالا نگاه نكردم
ممنونم :لایک :لایکبه نقل از | SAMBO_o | :http://s3.picofile.com/file/8191175034/f3_tarifi.pdf.html
به نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :من به شخصه حاضرم به جا زمين شناسي هندسه امتحان بدم چون جفتشونم تا حالا نگاه نكردم
پ،ن:: حالا مهم نيست ديگه فعلا كه فيزيك ما چهار درسه ،فيزيك شما پنج تا D-: