نمره برگه تبدیل به درصد میشه با درصد کنکورت میانگین میشهبه نقل از انیـــس :ی سوال ...
درصد کنکور چطور براساس نمره امتحان حساب میشه؟؟

به نقل از koorosh99 :نمره برگه تبدیل به درصد میشه با درصد کنکورت میانگین میشه

به نقل از انیـــس :ی سوال ...
درصد کنکور چطور براساس نمره امتحان حساب میشه؟؟

منبه نقل از drpardis :کیا نوشتن ذلت در برابر گناه ؟:-s

به نقل از drpardis :کیا نوشتن ذلت در برابر گناه ؟:-s

جدا" من از وقتی از امتحان اومدم دارم کفر میگمبه نقل از چوکک :ترویج شرک وبت پرستی با ایجاد نفرت به دین!

به نقل از ShiNinG :جدا" من از وقتی از امتحان اومدم دارم کفر میگم
اصلا اقرار نمیکنم. واقعا دارم کفر میگم. :/
بچه ها من وفتی به این فکر میکنم که تاثیر مستقیم داره تو کنکور واااقن حالم بد میشه.
تفاوت نمرات بین نوزده تا بیست با بیست خیلی زیاده؟ خیلی فرق میده رتبه رو؟![]()

واقعا همینه من رو گاج خوندم پیام اصلیشم اینه که عذاب به اندازه گناهشون خدا در اخرت به ان ها میده X-(به نقل از pouya1997 :این ذلت در برابر گنا چیه ؟؟؟![]()
![]()
![]()
آخه طبق اون آیه باید گفت که جزای بدی مانند آن دارد.طبق سوال اصلا کلیدش اشتباهه.چون گرد ذلت او را میپوشاند همون ذلت در برابر گناهه.چه فرقی دارن.یعنی این طراح ها دشمن قسم خورده ما هستن.

ولی زیاد نگران نباش من طیق همون روش بالا حساب کردم که اگر یه نفر درصد کنکورش 60 باشه و 20 بگیره درصد کنکورش میشه 70 ولی اگه یه نفر 19 بگیره میشه 68.75 درصد.که واقعا خیلی فرق ندارن.به نقل از drpardis :واقعا همینه من رو گاج خوندم پیام اصلیشم اینه که عذاب به اندازه گناهشون خا در اخرت به ان ها میده X-(

به نقل از چوکک :الان دیگه تنها امیدم به جمله ته کلیده
مصححان گرامی ضمن عرض خسته نباشید;نوشتن عین عبارات کتاب الزامی نیست،باتوجه به مفهوم نمره لحاظ شود.
زیاد امید نداشته باش |: