نیست همینجوری خیلی درس میخونیم!به نقل از aalirezaa1376 :بچه ها میگم تو وایبر یه گروه برای صحبت کردن در مورد امتحان نهایی بسازیم ؟؟؟
به نظر من خیلی خوب میشه
مصدر کلاً جامد هبه نقل از shima tajeddin :مصادر مزید جامدند عایا؟
به بالایی: فرقی ندارند از نظر معنی ولی تو دومی تنها اومده خب...مثل عند و عندهم ...
با قاطعیت میگم... چرت نوشتهبه نقل از pouya1997 :توی نشر الگو ((فدار کلام بینهم )) بینهم رو گفته جار ومجرور.
((لم تفرق بین اطفالک)) بین رو گفته مفعول فیه.
بینهم و بین اطفالک چه فرقی دارن؟؟؟؟
من خیلی سبز دارم، تو "بین اطفالک" بین رو گفته ظرفبه نقل از pouya1997 :توی نشر الگو ((فدار کلام بینهم )) بینهم رو گفته جار ومجرور.
((لم تفرق بین اطفالک)) بین رو گفته مفعول فیه.
بینهم و بین اطفالک چه فرقی دارن؟؟؟؟
به نقل از dinosaur :من خیلی سبز دارم، تو "بین اطفالک" بین رو گفته ظرف
مجزوم هست. کلمهٔ بعدیش ساکن بوده، التقاء ساکنین پیش اومده، کسره گرفته. ولی هنوز مجزوم حساب میشه. فعل مجرور نداریم.به نقل از monastar :امتحان شهریور نود نوشته جاهـِدِ ولی معنی کرده جهاد کن این که مجزوم نیست![]()
به نقل از monastar :امتحان شهریور نود نوشته جاهـِدِ ولی معنی کرده جهاد کن این که مجزوم نیست![]()
منظورم همون بینهم بودبه نقل از pouya1997 :من خودم مشکلم با بینهم وگرنه از ظرف بودن بین اطفالک اطمینان دارم.ولی بینهم من رو به شک انداخت.تو خیلی سبز بینهم رو چی گفته؟؟؟
به نقل از dinosaur :منظورم همون بینهم بود![]()
بضی وختا لما + مضارع هم ظرفه و معنی هنگامی که میده. اگه آخر فعل مضارعه ساکن نبود لما ظرفه.به نقل از N@JMEH :* لما+فعل ماضی ⬅ لما ظرف است
لما + فعل مضارع ⬅ لما حرف جازمه است
این حالتی که میگید کم پیش میآد. شخصاً توی متنها ندیدمبه نقل از جزوه بنی هاشم :بضی وختا لما + مضارع هم ظرفه و معنی هنگامی که میده. اگه آخر فعل مضارعه ساکن نبود لما ظرفه.
چن تا سوال:
1: قَعَدَ : نشست ها. ساختارش فعله ولی معنیش فعل نیست! واسه تحلیل صرفیش چی بگیم بالاخره؟
2: برادرش (1 برادر) به عربی چی میشه؟:د
3: تو یکی از پستا گفته بودین مع مفعول فیهه ولی معا حاله. خب اگه معا حاله پس چرا مشتق نیس؟ اگه مشتقه بر وزن چیه؟
4:اسمای موصول مثنا معربن؟ میشه مثال بزنید؟ بعد اون موصولایی که مبنین مبنی بر کسرن؟
5:اسمای صحیح الآخر فقط اونایین که مثل وحی و ظبی آخرشون ی بدون کسره داره؟ بعد اینا قاعده ی خاصی تو تعریب دارن یا همینجوری اسم گروهشونه؟