عقلبه نقل از !hanie! :با اين كه نصف ترم اولم موند و نصفشو فقط نگاش كردم خوب بود
فقط رنگرو ملت ميگن سبز و تشبيه......به خاطر كار كرد ادبي كه تو سوال اومده...
من نوشتم سبز فقط
مضموم مشتركاشونم خيلي بيخود بود...!
احساس در تقابل با كدام واژه است..؟!![]()
![]()
![]()
+چقدر زيست..! :-ss![]()

درسته .اون رنگ مشترکه رو دوستام میگن تشبیه میشه به نظر شما درسته؟من نوشتم رنگ سبزبه نقل از Soofia :خاک رو اگه نشان دهنده اسرار و راز های الهی بنویسی غلطه؟؟
25/ داشت؟؟؟؟![]()

حتما باید تشبیه بنویسی؟به نقل از !hanie! :با اين كه نصف ترم اولم موند و نصفشو فقط نگاش كردم خوب بود
فقط رنگرو ملت ميگن سبز و تشبيه......به خاطر كار كرد ادبي كه تو سوال اومده...
من نوشتم سبز فقط
مضمون مشتركاشونم خيلي بيخود بود...!
احساس در تقابل با كدام واژه است..؟!![]()
![]()
![]()
+چقدر زيست..! :-ss![]()
خو از کجا بدونم 
نه دیگه تورو خدا می یوفتتیم حالا از ادبیاتبه نقل از Nadiye :اون سواله رنگه جدا از نوشتن سبز باید توضیح هم باید میدادیم مگه ؟

طراح دیگه نبود؟ :----(
از ما نمیگیرن!به نقل از عمه ی طراحه دینی :مصراعه اول مگه آرایه ی دیگه هم داشتنمیدونم چرا از ما برگه ی سوالارو می گیرن
![]()
X-( 

رنگ خواسته بود بخدا :/به نقل از کبک :درسته .اون رنگ مشترکه رو دوستام میگن تشبیه میشه به نظر شما درسته؟من نوشتم رنگ سبز![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به نقل از کبک :درسته .اون رنگ مشترکه رو دوستام میگن تشبیه میشه به نظر شما درسته؟من نوشتم رنگ سبز![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

رنگ سبز به تنهایی کاربردی نداره ولی وقتی بزای فضا سازی و توصیف به کار میره به شدت زیبایی ادبی پیدا میکنه.به نقل از erfan aali :بله منم نوشتم تشبیه چون رنگ سبز هیچ کاربرد ادبی نداره و زیبایی چندانی هم نداره !

آره فشار و فشار میشد جناس ناقص حرکتیبه نقل از monastar :اصن برای توضیح آرایه جناس تو کتاب نوشته بود یکی از ویژگی این آرایه اینه که بر موسیقی کلام می افزاید پس میشد جناس![]()

حاضری شرط ببندی؟ آخه چرا رنگ سبز کاربرد ادبی نداره؟ منظور هر دو بیت توصیف طبیعته X-( X-(به نقل از erfan aali :بله منم نوشتم تشبیه چون رنگ سبز هیچ کاربرد ادبی نداره و زیبایی چندانی هم نداره !

رنگ سبز میشه. یه سال اومده بودبه نقل از ریهانولیت :رنگ خواسته بود بخدا :/