reza.e.f.c
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- ایلام
..
چطور شد پنج!؟
چطور شد پنج!؟

به نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :من فك كنم همين الان شروع كنم رياضي بخونم به جاي زيست سريع تر بتونم تمومش كنم![]()
![]()
آقا اين رو جواب بدين
اسپرماتوسيت اوليه از ........ اسپرماتوگوني حاصل مي شود
رشد. تقسيم
با توجه به متن ميشه تقسيم ولي با توجه به شكل ني شه رشد![]()
اينم صحيح غلطه مي خوام ببينم اين جمله درسته يا نه :دي
چرخه ي قاعدگي با قاعدگي آغاز مي شود

اره سیکل قاعدگی با قاعدگی شروع میشه.به نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :من فك كنم همين الان شروع كنم رياضي بخونم به جاي زيست سريع تر بتونم تمومش كنم![]()
![]()
آقا اين رو جواب بدين
اسپرماتوسيت اوليه از ........ اسپرماتوگوني حاصل مي شود
رشد. تقسيم
با توجه به متن ميشه تقسيم ولي با توجه به شكل ني شه رشد![]()
اينم صحيح غلطه مي خوام ببينم اين جمله درسته يا نه :دي
چرخه ي قاعدگي با قاعدگي آغاز مي شود
(بر اساس متن کتاب) 
راه های مختلفی داره.به نقل از reza.e.f.c :چطور شد پنج!؟
)
)مشكلم اينه تو كتاب عينا نوشته :به نقل از hamed.yas :اولی که میشه رشد.خیلی واضحه.
رشد میکنه بعد میوز یک میده...میشه اسپرماتوسیت 2...بعد اون میوز دو میده میشه ...اسپرماتید.
دومی رو حقیقتا سررشته ندارم توش![]()
![]()
![]()

اسپرماتوگونی ها تقسیم میتوز رو انجام میدن تا تعدادشون زیاد بشه.به نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :مشكلم اينه تو كتاب عينا نوشته :
سلول هاي اسپرماتوگوني به طور پي در پي تقسيم ميتوز انجام مي دهند و تعداد زيادي سلول به نام اسپرماتوسيت اوليه توليد مي كنند.....
منظورم حقيقيم اينه كه اگه اين سواله رو برا امتحان نهايي دادن بايد چي بزنيم؟؟؟از رشد اسپرماتوگوني اسپرماتوسيت درست ميشه ولي تو كتاب نوشته تقسيم پي در پي![]()
به نقل از incognito :یه چیزی واسه اووگونی نوشته وقتی ک فرد تو جنینی این سلولها وارد میوز میشن و اووسیت اولیه رو به وجود میاره
یه ذره مبهم شد یعنی اووسیت اولیه حصل تقسیم میوز؟پس رشد چی؟
یعنی اسپرماتوسیت اولیه حاصل میتوز ولی اووسیت اولیه میوز؟(بر اساس متن کتاب)
![]()

همایشش چطور بودبه نقل از عمه ی طراحه دینی و ادبیات :من پنج فصله اول خوندم :-s صبح همایش زیست بودم که اصلا به درد نمی خورد :-&
چی گفت