پاسخ : امتحانات نهایی 94 (ریاضی و تجربی)
همون چلو کبابه!!!به نقل از Happy77 :عطفی وصفی کجا بود ؟؟؟؟؟؟ کدوم سوال
همون چلو کبابه!!!به نقل از Happy77 :عطفی وصفی کجا بود ؟؟؟؟؟؟ کدوم سوال
1به نقل از drpardis :ببخشید مظورم 2 واژه
وای ترسیدم خب زودتر بگو !به نقل از tannaz77 :همون چلو کبابه!!!
مصحح های شما به جمله ی صفحه ی اخر عمل کردن!! همون که میگه نظر مصحح هم ...به نقل از مُحَمَّــــــــد.ح :بچه هاي سومي، راجب تكواژ واژه نگران نباشيد. پارسال من و چندتا دوستام يكي بيشتر (يا كمتر. يادم نمياد) از كليد نوشتيم ولي ٢٠ شديم
نه بابا ... مصححای شهر ما از شقی ترین اصلاح کننده های تاریخن... از اونا که وقتی پاسخنامه خودشون رو اصلاح میکنن بالای 15 نمیدن!البته مونده به اینکه چجور معلم ورزشی باشه !به نقل از مُحَمَّــــــــد.ح :بچه هاي سومي، راجب تكواژ واژه نگران نباشيد. پارسال من و چندتا دوستام يكي بيشتر (يا كمتر. يادم نمياد) از كليد نوشتيم ولي ٢٠ شديم
بابا بیخیال.....واسه بیست و پنج صدم!!!(یکی نیست به خودم بگه)به نقل از Happy77 :وای ترسیدم خب زودتر بگو !
ولی دقت کردید چندتا سوالش از دی و خرداد 93 عینا اومده بود ؟
کیا گفتن دقیقا ؟به نقل از drpardis :امروز به ما گفتم نمره های فیزیک افتضا ح بوده
من که این سوالو درست نوشتم.به نقل از مُحَمَّــــــــد.ح :بچه هاي سومي، راجب تكواژ واژه نگران نباشيد. پارسال من و چندتا دوستام يكي بيشتر (يا كمتر. يادم نمياد) از كليد نوشتيم ولي ٢٠ شديم
همونطور که تاثیر نمره هامون درس به درسه.به نقل از tannaz77 :من نمی دونم به چه دلخوشی باید برم شیمی بخونم؟؟؟
به نقل از drpardis :اخه قصه هایی فک کنم 2 واژه میشه
به نقل از tannaz77 :من نمی دونم به چه دلخوشی باید برم شیمی بخونم؟؟؟
منم!!!به نقل از h@d!s :من حال شیمی ندارم....یکی به داد من برسه