آنتیگونه مذکر
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- میرزاکوچک خان
- شهر
- رشت
پاسخ : جو غیر دوستانه ی انجمن
پ.ن:در مورد مشکلاتیم که پیش میاد و شارلی باید بگم دموکراسی هم که کامل نیست اما وقتی مدیرای سایت اساسنامه رو اجرا کنن و با خاطی ها برخورد کنن فک کنم وضع بهتر میشه خیلی مگه این که اینجا گروه تروریستی باشه
اتفاقا منم موافق با اساسنامه هستم سایت واسه همه هست همه یه حقی دارن اینجا پس اگه 60 درصد مذهبین حقشونه که رعایت بشه اصولشون دموکراسی یعنی همین دیگه! خوشت میاد یکی بیاد بگه چون اکثرا مذهبی نیستن پس به درد نمی خوره اساسنامه؟ مگه این که دموکراسی رو بزاریم کنار بیایم اینجا آنارشیست :لایک رو پیاده کنیم و چند تا اساسنامه بنوسیم و واسشون فروم مختلف درست کنیم که واضحه نمیشهبه نقل از Agent 47 :اساسنامه ای که میگین تو کشور های پیشرفته هم توش موندن که حدود آزادی بیان و انتقاد چقدره و تازه بعدش اتفاقاتی مثل شارلی ابدو پیش میاد و ...
یعنی امکانش کمه که چیزی تصویب بشه که همه راضی باشن. اگر هم با رای گیری باشه که چون سمپادیا به علت کم بودن سن جو مذهبی داره همه رای میدن که به اعتقادات توهین نشه
پ ن: الان میای میگین داری توهین می کنی که سن کم مذهبی و فلان ولی من پروفایل همه بچه هایی که تو بحث ها شرکت می کنن رو چک می کنم و تقریبا میشه گفت 60% افرادی که مذهبی هستن سنشون کمتر از 18 ئه.
پ.ن:در مورد مشکلاتیم که پیش میاد و شارلی باید بگم دموکراسی هم که کامل نیست اما وقتی مدیرای سایت اساسنامه رو اجرا کنن و با خاطی ها برخورد کنن فک کنم وضع بهتر میشه خیلی مگه این که اینجا گروه تروریستی باشه