- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- dk
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
پاسخ : نظرسنجی برای حذف دیسلایک از امتیازات فروم
ببینید اگه بی طرفانه نگاه کنید، واقعا اعتقادات یه مدیر تاثیر چندانی رو تغییرقوانین نداره(نداشته تاحالا) من ترجیح میدم عقیده ی مدیر یه انجمن مثلا کاملا با من متفاوت باشه ولی به انجمنی که مدیرشه برسه و بیخیال نباشه. توهین و کنایه و طعنه و بی احترامی علت جو غیردوستانس که اونم ربطی به عقاید نداره. تو هر گروهی با عقاید خاص، هر كسی ممکنه پیدا بشه که توهین کنه. اگه تو یه گروه یه نفر توهین می کنه نمیشه به بقیه هم گروهیاش تعمیم بدیم.
به نقل از -منفی- :منم با شما موافقم راجب انجمن عقیدتی، راهش ولی حذف دیسلایک نیست، خود من سعی کردم تو این پستهای اخیر با اسمایلی و اینا بگم کاملا دوستانه بحث میکنم، نه که بخوام دفاع کنم فقط، جواب طرف مقابل چی بود ؟ غیر توهین ؟ امیدوارم بچهها ناراحت نشن از حرفام، ولی وقتی که مسئولیتهای اجرایی همشون دست یه گروه باشه، و طبق خواستههای اونها قوانین تغییر کنه، خب، ما هم مجبوریم و بیایم این رابطهی دوستانه رو بیخیال بشیم لااقل بگیم چرا حق ما خورده میشه؟!! اینجا منشا اختلاف ـه! (منم یکی از اغتشاشگرها! ) شاید در توزیع مسئولیتها اگه به همهي عقاید سهم مساوی (به نسبت تعداد!!!) داده بشه، و طوری نباشه که نه سیخ بسوزه نه کباب، جو سایت رو میشه دوستانه کرد!
ببینید اگه بی طرفانه نگاه کنید، واقعا اعتقادات یه مدیر تاثیر چندانی رو تغییرقوانین نداره(نداشته تاحالا) من ترجیح میدم عقیده ی مدیر یه انجمن مثلا کاملا با من متفاوت باشه ولی به انجمنی که مدیرشه برسه و بیخیال نباشه. توهین و کنایه و طعنه و بی احترامی علت جو غیردوستانس که اونم ربطی به عقاید نداره. تو هر گروهی با عقاید خاص، هر كسی ممکنه پیدا بشه که توهین کنه. اگه تو یه گروه یه نفر توهین می کنه نمیشه به بقیه هم گروهیاش تعمیم بدیم.