به نقل از mah banoo :دوستان منم اعتراف میکنم من زدم عالی
:گناه دارید![]()
من سه سال دیگه کنکور دارم![]()
کلی هم براتون حین امتحان قرآن خوندم
گفتم فحشم ندید![]()
![]()
![]()
لطفا اونایی که بالای پنجاه زدن نیان بگن.به نقل از mlipflower :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1 ساله شبا خواب ندارم روزی 14 ساعت درس میخونم :-\ همه خوش میگذروندن من تست میزدم همه مهمونی بودن من آزمون بودم 1 ساله هییییییچ تفریحی نکردم بیرون نرفتم .... اینترنتو فیلم چت و ف..یس..بوووک وووووو هزار درد و مرضو گذاشتم کنارکه چی؟ ؟؟
که امروز سر شکسته از کنکور بیام با 12 تا ریاضی نزده 6 تا فیزیک نزده و....
هیچی دیگه اینا رو گفتم کنکور 95 یا کار منو تکرار نکنن ^#^
![]()
نمیدونم شاید ترک تحصیل کنم
نه نه نه! این جواب من به هر کسی که ازم این سوال رو بپرسه خواهد بودبه نقل از !.!Hamid :اقا من سال بعد کنکور دارم ی نصیحت بکنید![]()
قلم چی نرم پ ؟ گزینه دو برم ؟
شرمنده میدونم اینجا جاش نیس
به نقل از mlipflower :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1 ساله شبا خواب ندارم روزی 14 ساعت درس میخونم :-\ همه خوش میگذروندن من تست میزدم همه مهمونی بودن من آزمون بودم 1 ساله هییییییچ تفریحی نکردم بیرون نرفتم .... اینترنتو فیلم چت و ف..یس..بوووک وووووو هزار درد و مرضو گذاشتم کنارکه چی؟ ؟؟
که امروز سر شکسته از کنکور بیام با 12 تا ریاضی نزده 6 تا فیزیک نزده و....
هیچی دیگه اینا رو گفتم کنکور 95 یا کار منو تکرار نکنن ^#^
![]()
نمیدونم شاید ترک تحصیل کنم
به نقل از مـيـنـا(#z@hra#) :لطفا اونایی که بالای پنجاه زدن نیان بگن.
ایشونو همه دیس کردن............
خواهشن نگین بذارین فک کنیم همه خوب دادن.
هر کی بگه وای خدا من یه سوالم موند![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
منکه 6-7 تایی دیس میدم بهش....شایدم کل پستاشو چند بار دیس بدم.
من خیلی خر بودم که دی وی دی هاس کرامتو گرفتم وده باریم دیدمشون.....به نقل از Parniyan_A :نه نه نه! این جواب من به هر کسی که ازم این سوال رو بپرسه خواهد بود
قلمچی سوالاش بسیار مزخرفه ! جامعه آماری وقتی ارزش داره ک سوالات استندارد باصه. ثانیا:قلمچی روحیتونو خراب میکنه
ثالثا: سوالای زیستش انقد منو انقد ریز بین کرده بود ک دو هفته زمان برد ضریب دقتم رو به حد کنکور برسونم.قشنگ طوری شده بود ک با نکته های قلمی ک یادمیگرفتم،سوالای کنکورای سالای پیش ب نظرم اشتباه میومد
ببین خواهشن دیگه پست نده خوب؟؟؟؟به نقل از mlipflower :من که نگفتم چنتا غلط دارم نزده هامو گفتم فقط
آره بابا.بچه ها نظرش رو گفت دیگه.عصبانی نشید :)به نقل از mlipflower :من که نگفتم چنتا غلط دارم نزده هامو گفتم فقط
اسم تاپیکتو بزار اونایی که میخوان ناله کننبه نقل از مـيـنـا(#z@hra#) :این تایپیک برین لطفن.
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,108377.new.html#new
مگه قرار نشد باهم دوست باشينبه نقل از بره ناقلا :اسم تاپیکتو بزار اونایی که میخوان ناله کنن
درسته واقعا . ولی شما که بهترین دانشگاه کشور درس می خونی باید بدونی که چقدر سخته آدم با اون وضع جواب دادن و وقت کم اوردن ٬ امیدش راجع به اینکه «خب اشکال نداره ٬ سخت واسه همه س » رو هم بادیدن اینکه یکی نوشته :« فقط شیش تا فیزیک نزدم و گند زدم» از دست بده !به نقل از بره ناقلا :اصلا میخواد دیسهاش بیشتر بشه شما چی کار داری?
پس چرا اسم تاپیکو گذاشتی چه خبر از کنکور، اگر واقعا هدف ناله کردنه میزاشتین"این جا در مورد کنکور زار بزنین"
اخرشم همتون میاید میگید قبولی :پزشکی فلانجا،،،من بعد 4سال دیگه خوب میشناسم این جا و بچه هاشو و جو و تاپیک هارو