ما کنکور دادیم روحیمون ضعیفه میزنیم زیر گریه ها اگه کسی از گل نازکتر بگه بهمونبه نقل از امــیـــررضـــا :دور هم نشینی کردین این تاپیکو دیگه رسما ..
تا دیروز کنکئوری بودین چیزی نمیگفتن بهتون
الان فرق داره قضیه
به نقل از مریم :عاغاشما کنکور 92 یادت بیاد.
ما خیلی ـم منظم ـو قانونمدار ـیم تازه.![]()
6تا لایک رو شما رشوه در نظر بگیربه نقل از امــیـــررضـــا :دور هم نشینی کردین این تاپیکو دیگه رسما ..
تا دیروز کنکئوری بودین چیزی نمیگفتن بهتون
الان فرق داره قضیه
مجتبی جباری هم اینقد دوران نقاهت ش طول نمیکشیدبه نقل از مـيـنـا(#z@hra#) :ما کنکور دادیم روحیمون ضعیفه میزنیم زیر گریه ها اگه کسی از گل نازکتر بگه بهمون![]()
![]()
اینو بندازی جلو یه کاربر جدید هم قهر میکنه چه برسه به من که دایناسور این انجمنمبه نقل از بره ناقلا :6تا لایک رو شما رشوه در نظر بگیر![]()
بچه ها گرفتین? بگین دوستاتون بریزن لایک کنن دایناسورمونو.به نقل از امــیـــررضـــا :اینو بندازی جلو یه کاربر جدید هم قهر میکنه چه برسه به من که دایناسور این انجمنم![]()
من الان پستی که اونجا گذاشته بودم خوندم؛ خلاصه ش این میشد که با طناب خودمو ببندم به کامپیوتر.یعنی دلم میخواد بببینم کیا بودن خودشون رو تو تاثیک تابستون بعد کنکور تیکه پاره میکردن و الان در چه حالی آن. همه ش اینجان
عجب چشم شوری دارم من...عاقا من رتبه آخر میشم....به نقل از Ali.N :شماها که هنوز اینجایین...برین بابا والیبال رو ببینین...البته اگه ندیدین هم چیزی از دست ندادین...افتضاح بازی میکننن....
بر منکرش لعنتبه نقل از شــقایــق :والا هیشکی بی قانونی از 92 یا ندیدچیکار به ما دارین
![]()