به نقل از faezeh iq :مرسی و فیزیکش خیلی پایینه ها! من فک میکنم دو رقمی نشه!
حالا همه رو ده درصد بیاریم پایین همه رو!به نقل از Jok3r :)) :شيميش زيادي بالاست...
به نظر منم دورقميه...
به نقل از faezeh iq :حالا همه رو ده درصد بیاریم پایین همه رو!
بنظرتون 3 رقمی میشه؟!
در حد پزشکی شیراز؟!
١٠٠ شيرازو مياره! اگه بومي باشه كه ٢٠٠٪به نقل از faezeh iq :حالا همه رو ده درصد بیاریم پایین همه رو!
بنظرتون 3 رقمی میشه؟!
در حد پزشکی شیراز؟!
فیزیک سخت بود ترازش زیاد پایین نمیاد.به نقل از faezeh iq :ن بومی نیس!تهرانه ....
قبول میشه دیگ مگه ن؟!مطمئننننننننننننننننننننننننننننن؟!با این درصد فیزیک؟!
خودش میگفت تک رقمی هم بشم شیرازو میزنم فقط میخاد ورودی نیمسال اول باشه!به نقل از AmirCeUCaCMe :فیزیک سخت بود ترازش زیاد پایین نمیاد.
شیمیو نگاه کن! ۸۰!
زیست ۷۳ هم خوبه. عمومیا رو هم که خیلی خوب زد!!
احتمال دورقمیش هم زیاده
بازم نمیشه قطعی گفت
شیراز رو میاره احتمال زیاد. البته بازم بستگی به ظرفیت ها و... داره.
شيراز؟ بله! مطميين!به نقل از faezeh iq :ن بومی نیس!تهرانه ....
قبول میشه دیگ مگه ن؟!مطمئننننننننننننننننننننننننننننن؟!با این درصد فیزیک؟!
نمیشه با اطمینان گفت! چون اونقدرا بالا نیس درصدا ، واسه پز شیراز. باید رتبه ها بیاد ببینی چی میشه.به نقل از faezeh iq :خودش میگفت تک رقمی هم بشم شیرازو میزنم فقط میخاد ورودی نیمسال اول باشه!
بنظرتون اگه همه اون درصدا رو ده تا بیاریم پایین در حد شیراز میاد؟!
به نقل از faezeh iq :بچه ها ده درصد پایین تر گفتین دیگه؟!
ینی شیمی 70 ریاضی 55 فیزیک 20 زیست 60 عمومیا 80؟؟؟
من نیستم ک!به نقل از negar.mr :شيراز؟ بله! مطميين!
درضمن شما كه بومي تهران هستيد، پز شيراز معادل پز ايران نميشه مگه؟![]()
اره نمیشه با اطمینان گفت هیچیو...به نقل از AmirCeUCaCMe :نمیشه با اطمینان گفت! چون اونقدرا بالا نیس درصدا ، واسه پز شیراز. باید رتبه ها بیاد ببینی چی میشه.
ایشالله همه ب هدف میرسین :)
فک نمیکنم درسی راحت تر شده بودبه نقل از Jok3r :)) :ببين بچه هاي اينجا دستگاه تخمين رتبه كه نيستن...
الان ظرفيت ها كم شده رفته رو پرديس
درسا سخت و راحت شده و ...
من حدس ميزنم قبوله...بقيه هم حدس ميزنن... هيچ چيز 100% نيست
ايشاالله شيراز قبول شه! بره شهر ما خوش بگذرونهبه نقل از faezeh iq :من نیستم ک!![]()
دوستم ی سری مشکلات داره با مادرش میخاد بره شیراز پیش پدرش
اوهوم مرسی از کمکت.
بوف کور ، خوکشی نکنی بعدشبه نقل از مـيـنـا(#z@hra#) :من سریال کره ای پینوکیو 10 قسمتشو دانلود کردم.شب فضا معنوی شه ومزاحمی نباشه دور وبرم نگاه کنم. :P :P
رمان ها چقد چرت شدن تازگیا.....من تا بهمن حساب همه ی رمانهای جدیدو میرسیدم از بهمن یه عالمه رمان نوشتن بچه های نودو هشتیا ولی همشون چرت وبچگانن :-& :-& .....هیچکی بوف کور هدایت رو نداره؟؟