دخترای کی خونه بخت میرید؟ ))-___-به نقل از Strawberry :پسرا سربازی کی تشریف میبرید
خدایش کنکور بود یه کاری داشتیم حتی خانواده هم یه کاری داشتن.
بخند بخندبه نقل از Fireball.II :دخترای کی خونه بخت میرید؟ ))-___-
در بدترین حالت هم که قبول نشم؛بعد فارغ التحصیلی یه سال وقت داری که تو دانشگا قبول شی.به نقل از Strawberry :بخند بخند
2 ماه دیگه کچل کردی ما میخندیم
به نقل از Strawberry :بخند بخند
2 ماه دیگه کچل کردی ما میخندیم
چرا این کارو میکنی با خودت؟! نه واقعن چرا؟!به نقل از سمپادك :بعدحالا از اهداف دیگر تابستونم خوندن بافت جان کوییرا بوده دراین حد که داریم میریم مسافرت دارم میبرمش
به نقل از Strawberry :اون ربطی به سربازی نداره که
الان همه پسرا اون شکلین
سر کچل ریش تا زانو
عالی بودبه نقل از ٰفقط تیلور سویفت!!! :از کلیپسای معروف شما که بهتره
http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=1&id=2087
اینم مدرک به سبک کنکوریش...
اعتراض به چی؟! یک فرم اعتراض فقط میاد تو سایت که اونم موقع نتایج عه!به نقل از پری ناز :این فرمِ اعتراضو کِی میذارن؟
بیخود کرده. مدرسه تو تابستونم گواهی اشتغال ب تحصیل میدهبه نقل از ٰفقط تیلور سویفت!!! :من که رفتم دنبال گواهینامه امروز
گفتن باید از پلیس +10 نامه بیاری و اینا
رفتم یارو میگه باید تو طول تحصیلت نامه ی معافیت تحصیلی میاوردی نه الان که مدرسه تموم شده و اگه دانشگاه قبول شی باید از دانشگاه بیاری و چنتا چیز دیگه که من دیگه اعصابشو نداشتم و اومدم چون گند کنکورم یادم اومد و دوباره یادم اومد امسال قبول نمیشم
خلاصه که شما راهی به نظرتون نمیرسه نه؟
باید خودم برم یاد بگیرم تا بعدها که رفتم برا گواهینامه حداقل راحت راه بیافته کارم...
اینجا:به نقل از پری ناز :این فرمِ اعتراضو کِی میذارن؟
اتقاقا امروز زنگ زدم به یکی از رفیقام ازش بگیرمبه نقل از احـــــــمد :بیخود کرده. مدرسه تو تابستونم گواهی اشتغال ب تحصیل میده
برو مدرسه گواهی اشتغال به تحصیل میدن بهت بعد باید ببری نظام وظیفه معافی بگیری بعد حله. البته شاید همون گواهی کافی باشه
+اگ بیکارین بشینین Game of thrones ببینین پشیمون نمیشین(بدون خانواده ) تموم شد بیاین یه چیز دیگه بهتون معرفی کنم
اونو نمیگم که. اعتراض به کلید اولیه:اعتراض به چی؟! یک فرم اعتراض فقط میاد تو سایت که اونم موقع نتایج عه!
به اطلاع داوطلبان شرکت کننده در آزمون سراسري سال 1394 می رساند، کلید اولیه سوالات، غیر قابل استناد است. پس از دریافت نظرات داوطلبان و صاحب نظران، کلید نهایی سوالات تهیه و بر اساس آن کارنامه داوطلبان استخراج خواهد شد. در صورت تمایل می توانيد حداکثر تا تاریخ 94/04/05 با مراجعه به سایت سازمان سنجش www.sanjesh.org از طریق سیستم پاسخگويي اينترنتي نسبت به تکمیل فرم "اعتراض به كليد سوالات ازمون" اقدام نمایید. لازم به ذکر است نظرات داوطلبان فقط از طریق سامانه پاسخگويي اينترنتي و فرم مذکور دریافت خواهد شد و به موارد ارسالی از طریق دیگر رسیدگی نخواهد شد.
امسال اوضاع خرابتر از این حرفاسبه نقل از Fateme.RMA :پارسال همچین فرمی نیومد
از بیوشیمی لنینجر که بدتر نیسبه نقل از Fateme.RMA :چرا این کارو میکنی با خودت؟! نه واقعن چرا؟!