faezeh iq
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهر عسل:)
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- پزشکی:)
پاسخ : چه خبر از کنکور؟

ببین خواهر من من ی دوستی دارم ترازش از 7700 پایینتر نیومده همه رو 55 زده بجز عمومیا!
ببین توی ازمونای سخت بچه های زرنگ بیشتر ضرر میکنن !
چون نمیتونن قبول کن بابا صد من داره تو فیزیک میشه 70
مثلن!در نتیجه گندمیزنن ب سوالایی ک ب راحتی میتونستن حل کنن:-زخم خورده...
و خوب بعضی چیزا اتفاق میفته! هرچقدم ازمون داده باشی هر چقدم کنترل روی خودت داشته باشی و اروم باشی ممکنه روز کنکور پات بلغزه مث من!
من فیزیکم ن تنها گند زد ب درصد فیزیک گند زد ب شیمی و ریاضیم:)
ما هم جز کسایی بودیم ک واس رتبه خوب رومون حساب میشد ولی گند زدیم پس غصه نخور
حالا ک ی ماه فرصت داری برای تفریح دو حالت داره یا انشالا وارد دانشگاه میشی یا دوباره میشینی میخونی ک واسه ی هر دوتا نیاز ب ی روحیه عالی داری ایشالا حالت اول اتفاق بیفته و با قوای کامل وارد دانشگاه بشی :)
مشهد خراب شده اس؟به نقل از فاطمه : ) :: (
: (
: (
آقا ؟؟ من فهمیدم فقط من خراب کردم نه اینکه واسه همه بد بوده باشه ، بچه های خوب همون درصدایی که هرسال می زدنو زدن ، مثلا دو رقمی و سه رقمی ها![]()
چرا زود اعلام نمی کنن نتایجو حداقل آدم زودتر باهاش روبرو شه ! داغونم آقا ، داغونالان فک می کنم همین شهر خودمونم بیارم میرم امسال
آرزوهای بر باد رفته ...
دوستان من بومی مشهد محسوب میشم ، پزشکی یا دندون مشهدو با چه رتبه یی میارم حدودا ؟
حالا بگذریم که درصدامم افتضاح
مشهد
خدایا ینی میشه قبول شم ؟
فکر کنم مجبورم تو همین خراب شده بمونم
![]()

ببین خواهر من من ی دوستی دارم ترازش از 7700 پایینتر نیومده همه رو 55 زده بجز عمومیا!
ببین توی ازمونای سخت بچه های زرنگ بیشتر ضرر میکنن !
چون نمیتونن قبول کن بابا صد من داره تو فیزیک میشه 70
مثلن!در نتیجه گندمیزنن ب سوالایی ک ب راحتی میتونستن حل کنن:-زخم خورده... و خوب بعضی چیزا اتفاق میفته! هرچقدم ازمون داده باشی هر چقدم کنترل روی خودت داشته باشی و اروم باشی ممکنه روز کنکور پات بلغزه مث من!
من فیزیکم ن تنها گند زد ب درصد فیزیک گند زد ب شیمی و ریاضیم:)
ما هم جز کسایی بودیم ک واس رتبه خوب رومون حساب میشد ولی گند زدیم پس غصه نخور
حالا ک ی ماه فرصت داری برای تفریح دو حالت داره یا انشالا وارد دانشگاه میشی یا دوباره میشینی میخونی ک واسه ی هر دوتا نیاز ب ی روحیه عالی داری ایشالا حالت اول اتفاق بیفته و با قوای کامل وارد دانشگاه بشی :)