• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چه خبر از کنکور؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

عملکردتون تو کنکور چطور بود؟

• عالی

رای‌ها: 26 11.2%
  • خوب

رای‌ها: 25 10.8%
  • متوسط

رای‌ها: 51 22.0%
  • بد

رای‌ها: 41 17.7%
  • افتضاح

رای‌ها: 89 38.4%

• رای‌دهندگان
    232
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : چه خبر کنکور؟ :-D

به نقل از Fateme.RMA :
اون لحظه تو شوک بوده طرف! پشت کنکور موندن خیلی خیلی فکر میخواد واقعا. کارِ هرکسی هم نیست. و حداقلش اینه که تا اومدن رتبه ها و تحقیق و آشنا شدنِ بیشتر با رشته ها و دانشگاه های مختلف ار تصمیم گیری در این رابطه پرهیز کنین :-"
من که عمرا!
اصن فکرشو نمیکنم! :-"
هر جا هر چی شد شد. فقط تموم شد!

من. به نطرم واقعا ریاصی سخت بود و خب نمیدونم این دوستانی که میگن خوب بود جدی میگن؟؟ یعنی چند زدن؟؟ به نظرم گسسته خیلی بد بود :/ من رو گسسته خیلی حساب کرده بودم :/

به نقل از اسم کنکوری :-" :
من. به نطرم واقعا ریاصی سخت بود و خب نمیدونم این دوستانی که میگن خوب بود جدی میگن؟؟ یعنی چند زدن؟؟ به نظرم گسسته خیلی بد بود :/ من رو گسسته خیلی حساب کرده بودم :/
زیاد توجه نکن ممکنه واسه یه نفر 20 درصد ریاضی کولاک باشه واسه یه نفرم زیر 60 سخت !

انصافا 35 دقیقه وقت واسه این شیمی خیلی کمه ! واسه طراحای محترم متاسفم !
اونی که اینو طرح کرده خودش بعد از حل کلی مسائل سنگین ریاضی و فیزیک میتونه همچین شیمی رو حل کنه ! کنکور المپیاد که نیست یه درس باشه بگی سخت بدم کسی جواب نده ! فقط به تعدادی که متوسط و خوب هستند ضربه میزنه چون اونا هم مثل ضعیفا درصدشون کم میشه

عمومی انسانیو زدم. دمشون گرم خیلی خوب بود. :))

به نقل از کارت ورود ب جلسه کنکور :
من تضمین میکنم شما زیر100میشی

ادبیات ی کم سخت نبود؟
تضمين؟خخخخخخخ
من تازه دارم عمق حقيقت اينکه کنکور دادم را درک ميکنم،
قرابت هاش سخت بودن کمي.

+بنظرم وقتی وقت شیمی 35دقه در نظر گرفته شده برای این بوده که دسته ای از سوالا حفظی باشه چندتا هم حل کردنی.نه همه حل کردنی ~X( چون اون وقت باید براش از ریاضی هم بیشتر وقت بدن.

به نقل از تکنیکو رو کردم رفت صد زد :
انصافا 35 دقیقه وقت واسه این شیمی خیلی کمه ! واسه طراحای محترم متاسفم !
اونی که اینو طرح کرده خودش بعد از حل کلی مسائل سنگین ریاضی و فیزیک میتونه همچین شیمی رو حل کنه ! کنکور المپیاد که نیست یه درس باشه بگی سخت بدم کسی جواب نده ! فقط به تعدادی که متوسط و خوب هستند ضربه میزنه چون اونا هم مثل ضعیفا درصدشون کم میشه
به شدت موافقم.میدونی من چقدر شیمی خونده بودم؟اونوقت کنارم یه دختره بود که هیچی نخونده بود و اندازه من هم زده بود و وقتشم تلف نکرده بود روی شیمی.اگه هدف سنجیدن افرادی بوده که تلاش کردن این ازمون جوری نبود که هرکس به میزان تلاشی که کرده بدست بیاره.صرفا یکسری ها همیشه بهترین و بقیه به یک نگاه دیده میشن.

به نقل از BlueFlare :
منم نگفتم ما آگاه نبودیم یا چی. گفتم گیرم الان یکی بیاد بکوبه تو سر کنکوریا ۹۳. واتز د پرابلم؟ ظهر کنکور موقع این حرفاست که بگید کل کل نکنید فلان؟
من خودمم نیومدم بحثی کنم و کل کل کنم ولی پست شما بشدت روی اعصاب بود این وسط.
درضمن منتظر بودیم شما بگید که ما آگاه باشیم!

باشه حالا چرا می‌زنی؟ :))

به نقل از امین :
باشه حالا چرا می‌زنی؟ :))
چون خیلی جالبه بعد کنکور با این اعصابامون میاید میگید نمیدونم چی. خوبه خودتونم پارسال کنکور دادیدا!

فوری
فوری

سوال 59 ریاضیا رو میدونید مال کدوم درسه؟ :-" خیر سرم یه سال دینی خوندم هنوز نمیتونم یه جمله ی ضایعو تو کتاب پیدا کنم. :))
(حدیث امام علی درباره باتقواها که مثل سوارکارانی اند که بر اسبهای راهوار سوار شده ن و لجام اسب را در اختیار دارن...)
زود جواب بدین؛ من کور شده م نمیتونم پیداش کنم! :-"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا