تلگرام،واتس اپ،کیک،لاین،اینستاگرام

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع علیمپو
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام،تا چند نفر می تونن ادمین ی پیج تو اینستا باشن؟وجود آی پی های ورودی مختلف باعث بسته شدن اکانت نمیشه؟

سلام،تا چند نفر می تونن ادمین ی پیج تو اینستا باشن؟وجود آی پی های ورودی مختلف باعث بسته شدن اکانت نمیشه؟
سلام.
نه مشکلی ایجاد نمیکنه .
قبلن امتحان کردمش با آی پی های متفاوت همزمان خم وارد میشه...

اگر از یه کشور باشن مشکلی نیست

اگه از کشور دیگه باشن بعضا پسورد رو ریست میکنه اینستا

• لایک
امتیازات: NiXi
مکالمه صوتی تلگرام فعال شد. فقط کافیه یک نفر که واسش فعاله بهتون زنگ بزنه.
خواستید یه پیام بدید من میزنم واستون.

آخرین ویرایش:
توی اینستاگرام نمیتونم فیلم آپلود کنم. میزنه there was an issue importing your video . چرا ؟

ببين فرمتش چيه [ مثلاً فك كنم wmv رو نميخونه ]، بعد اپ هايي هستن كه ويديو رو كانورت ميكنن، توي پلي استور يا اپ استور سرچ كن video converter و يكي از اپ هاشو دانلود كن و فرمتشو تغيير بده :دي ( مثلاً به mov )

تلگرام وقتی زیاد لاگین لاگ اوت میکنی دیگه لاگین نمیشه میزنه too many tries plz try again later
راهی جز صبر کردن نیست؟

تلگرام وقتی زیاد لاگین لاگ اوت میکنی دیگه لاگین نمیشه میزنه too many tries plz try again later
راهی جز صبر کردن نیست؟
تلگرامتو پاک کن یکی دیگه دانلود کن
جواب میده فکرکنم

راهی جز صبر کردن نیست؟

تلگرامتو پاک کن یکی دیگه دانلود کن
جواب میده فکرکنم
منم با این مشکل زیاد مواجه شدم.هر روشی که به فکرم میرسید رو هم امتحان کردم...از سایت اصلی تلگرام هم نمیشه لاگین کرد.یکی دیگه هم نصب کنی بازم اینو برات میاره.تنها راهش همون صبر کردنه:\

+

من یکی دو هفته قبل اینستامو دی اکتیو کردم....چطوری باید دوباره فعالش کنم؟

.

آخرین ویرایش:
هر چی اینستا رو از بازار آپدیت میکنم گزینه آرشیو کردن پستا نمیاد برام چرا :- ؟ و دو نفر دیگه کنارم آپدیت کردن الان از همون‌جا و اومد براشون: |

آخرین ویرایش:
من یکی دو هفته قبل اینستامو دی اکتیو کردم....چطوری باید دوباره فعالش کنم؟[/QUOTE]

هر وقت دوباره وارد اکانتت بشی فعال میشه

Back
بالا