سلام.سلام،تا چند نفر می تونن ادمین ی پیج تو اینستا باشن؟وجود آی پی های ورودی مختلف باعث بسته شدن اکانت نمیشه؟
سلام،تا چند نفر می تونن ادمین ی پیج تو اینستا باشن؟وجود آی پی های ورودی مختلف باعث بسته شدن اکانت نمیشه؟
شايد فرمتش رو نميخونه و بايد كانورتش كني ^^توی اینستاگرام نمیتونم فیلم آپلود کنم. میزنه there was an issue importing your video . چرا ؟
ینی چجوری ؟شايد فرمتش رو نميخونه و بايد كانورتش كني ^^
ببين فرمتش چيه [ مثلاً فك كنم wmv رو نميخونه ]، بعد اپ هايي هستن كه ويديو رو كانورت ميكنن، توي پلي استور يا اپ استور سرچ كن video converter و يكي از اپ هاشو دانلود كن و فرمتشو تغيير بده :دي ( مثلاً به mov )ینی چجوری ؟
تلگرامتو پاک کن یکی دیگه دانلود کنتلگرام وقتی زیاد لاگین لاگ اوت میکنی دیگه لاگین نمیشه میزنه too many tries plz try again later
راهی جز صبر کردن نیست؟
تلگرام وقتی زیاد لاگین لاگ اوت میکنی دیگه لاگین نمیشه میزنه too many tries plz try again later
راهی جز صبر کردن نیست؟
منم با این مشکل زیاد مواجه شدم.هر روشی که به فکرم میرسید رو هم امتحان کردم...از سایت اصلی تلگرام هم نمیشه لاگین کرد.یکی دیگه هم نصب کنی بازم اینو برات میاره.تنها راهش همون صبر کردنه:\تلگرامتو پاک کن یکی دیگه دانلود کن
جواب میده فکرکنم