• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

    ثبت نام عضویت

علوم زیستی

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع الهه ن
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلااام
خب خب
يك دانشجوي بيوتك ناپيوسته دارهه صحبت ميكنه :-*
رشته ی ما از اون جذابیون روزگاره ولی کار کمه براش باید جربزه داشته باشی تا رشد کنی
ملت بی بخارن اصن اگه علاقه داشته باشی ادمای موفق پیدا میکنی
شرکتایی مثه لیوژن،نوآرژن استارتاپای نوپا و جذابین
این پست ب دلیل سر شلوغی موقتن ناقصه
 
بعد از سه سال اینجا اعلام حضور می کنم ^^
دنیای زیست خیلی گستردس یه حیطه کوچیکشُ بردارین برین پیش. خودتون با همه زیست سردرگم نکنین

دیکشنری زیستی خوب معرفی کنین.:-/
 
سلام دوستان
دوستانی که زیست شناسی سلولی ملوکولی یا ژنتیک ملوکولی و ... خوندن به نظرتون چه حجمی از دانش زیست شناسی که در دوره کارشناسی به دست آوردین از طریق امکانات عملی و آزمایشگاه های دانشگاه بوده و چه حجمی دانش تئوری موجود در کتاب ها و کلاس های درس بوده؟
در مورد دانش تئوری هفتاد درصد به مطالعاتِ خودتون بستگی داره، حتماً سعی کنید کتاب مرجع بخونید و متکی به جزوات و امتحانات و صرفاً گرفتن معدل بالا نباشید. من بهترین دانشگاه تو ایران برای زیست‌شناسی درس خوندم و به جز سه-چهارتا کلاس که واقعا بهم ایده و رویکرد داد بقیه کاملاً روی دوش خود دانشجو بود که سواد پیدا کنه.
در علوم زیستی باید حجم زیادی دیتا رو توی ذهن دسته‌بندی کنید این‌کار رو تمرین کنید تا بتونید در مواقع لازم بین جزییات ارتباط برقرار کنید. ولی من از آزمایشگاه‌های دوران لیسانس واقعا نهایت استفاده رو کردم. خیلی از تکنیک‌ها رو بهمون یاد داده‌ن که اون موقع فکر می‌کردیم زیادیه ولی بعدها واقعاً به کار اومد. حتا توی پروسه‎ اپلای.
 
Back
بالا