دعا برای موفقیت کنکوری‌های سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه‌ها جونم 💞
از خدا براتون آرامش میخوام برای سر جلسه‌ی کنکور که بتونین بهترینِ خودتون باشین و نتیجه‌ی زحماتتون رو بگیرین.
لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم

درود بیکران
برای تک تکتون دعا میکنم و امیدوارم همتون کنکورتون رو عالی بدین و سرجلسه آرامش داشته باشید و همه چیز خوب پیش بره!
موفق باشییییید^^

انشالله همه موفق باشید و سر جلسه استرس نداشته باشید و به چیزی که می‌خواید برسید و رتبه های عالی‌تون خستگی یک یا دو سال خوندن‌تون رو بشوره ببره. :-''

بچه ها امیدوارم امسال برای هممون سال اخر کنکور باشه و همگی به رشته دلخواهمون برسیم. ایشالا که بتونیم با ارامش و حال خوب بنویسیم و ثمره زحمت هایی که کشیدیم رو بگیریم

@amirvictor
@MiFaFaOvO
@https://
@phoenix_s9
فردا کونِ کورِ کون‌کور واسه خودمونه 😎
@Itsmaew
@Karenn
@merfan x1
و همه ی کنکوری های عزیزی ک فردا کنکور ریاضی داریم و دور و نزدیک خدمتشون ارادت دارم، فردا مطمئنم شد شد نشد ب زور کارو در میاریم * - *
و ارزو میکنم همون اول کار بشه ک نخوایم ب زور وابسته بشیم D:
اره خلاصه "-:
--
@..laya..
@Asal-2004
@رعـنـا
@DLF
@uwu
@sp.ring (یادم نمیاد ایدیت چی بود دقیق .-.)
@Ss_Zahra
و بقیه بچه هایی ک پسفردا کنکور دارن و من یادم نمیاد الان، امیدوارم شما هم پسفردا بهترینِ خودتون باشین و ضربش کنید، ضربه نشد ده هیچ، ده هیچ نشد کارو در بیارید و بیاید * - *
داوش جای دیگه ی کنکور نبود بنام ما بزنی

با اینکه شخصا باور ندارم دعا تغیری ایجاد بکنه ، امیدوارم همه ی بچه ها خوب کنکور رو داده باشن/بدن و بدون استرس این روزها رو سپری کنن و از این عذاب خلاص شن

امیدوارم همه کنکوری ها بهترین خودشون باشن
فقط یه توصیه : استرس فقط بازدهی شما رو کاهش میده پس هر چر که خوندی رو با ارامش پاسخ بدید و نگران نتایج نباشید

اللهم صل علی محمد و آل محمد

میتونم آرزو کنم که موقع دیدن نتایج اونقدر شاد باشید که آرزو کنید تا آخر عمرتون تو اون لحظه متوقف شین:‌)))

دوستان شما این مدت زمان، عمر، ذهن و یجورایی حتی روح و روانتون رو خرج کنکور کردین. که همه چیز های بسیار ارزشمندی هستن.
درنتیجه وقتی شما از چنین چیزای ارزشمندی مایه گذاشتین برای ساختن آینده تون، قاعدتا بی جواب نمیمونه!
سعی کنید این مدتی که باقی مونده رو به چیزای خوب فکر کنید، مثلا اون حس رهایی بعد آزمون...
در نهایت اميدوارم که انشالله همه تون موفق بشید!

@..Mehrab..
@amirvictor
@MiFaFaOvO
@https://
@phoenix_s9
@Itsmaew
@Karenn
@merfan x1
من یه شما ها رو میدونم که ریاضی هستین..
دعا میکنم بهترین خودتون باشین سر جلسه و با تموم آرامشتون هرچی که بلدین رو بزنین و درست هم بزنین * - *
یادمون نره خدا همیشه کنارمونه و أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ❤️

مثل هر سال...
امیدوارم سمپادیا خفن ترین رتبه هارو بده و همه به چیزی که میخواستن برسن:)
خسته نباشید بچه ها . به خودتون افتخار کنین تا شب آخر جنگیدین♡

Back
بالا