دعا برای موفقیت کنکوری‌های سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دعا برای موفقیت کنکوری های سایت

خب به هزار بدبختی خودمو رسوندم که ا قبل از کنکور اینجا دعا کنم[nb]تازه دیشبم از استرس کنکور شما خوابم نبرد :-"[/nb]

خدا همیشه بهتر از خودمون صلاحمون رو میدونه پس کارو بسپارید دست خودش و یه نفس و عمیق و ارامش : )

هرسال موفقیتتون رو دیدیم و خوشحال شدیم امسال هم همینطوره پس بدون استرس و با تکیه به تلاشاتون و لطف خدا برید سر جلسه ماهم از دور هواتون رو داریم :د
و در اخر:
ااَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

خدایا فقط ازت میخوام بهشون آرامش بده الان استرسی نداشته باشن...
باارامش بتونن همه تلاششون رو بکنن و به اونچه که حقشونه برسن [-o<

خداوندا فقط میخوام کمکشون کنی کنکورو خوب بدن!!! [-o< [-o< [-o<

به نقل از پری ناز :
حالا میخواین تیریپ پارسی اوریجینال و عرب ستیزی و نژادپرستی بردارین، درست بردارین. ((:
اهل تیریپ برداشتن نیستم حرف دلم رو میزنم

اگر میخواستم تیریپ بردارم که پری نازی بودم واسه خودم :)) :) ;)

دو تا از دوستای خوبم الان دارن آزمون میدن. که به توانایی هر دوشون ایمان دارم.
من و زهرا ده ساله دوستیم ٬ خدایا خودت دیدی که این همه سال تلاش کردیم ٬ فعال بودیم و دانش آموزای خوب... پس بذار اجر این همه سالُ این روزای آخر بگیریم ٬ خودت می دونی براش نه امسال ٬ اما از ده سال قبل تر تلاش کردیم..‌
هرکسی رو به حقش برسون ٬ آمین....

این مسخره بازیا چیه دیگه :/

ارزوی موفقیت واسه همه (حتی خودم) 8-^
ریاضیای عزیزی که دارین ازمون میدین موفق باشیــــــــــــــــــــــن ;;)

اللّهم صلِ علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ایشاالله همممممشون موفق باشن و به نتیجه ی زحماتشون برسن ;)

براشـون آرزویِ موفقیـت می‌کنم و امیـدوارم هم بعد از آزمون‌شون و هم بعـد از اعلام نتایج‌شون لب‌خند روی لبشون باشه و خوش‌حال ترین باشن و به هر اون چیزی که تهِ قلب شون هست برسـن (:

اول سلام
من 50 تا صلوات میفرستم برای موفقیت شون ;;)
میدونید...تمام تلاش ها،آزمونا،تستایی که زدین تو کل دوران تحصیلی تون یه طرف و اینکه امروز یا فردا "روزتون" باشه یه طرف ماجرا ست.حالا انشالله از جلسه که اومدین بیرون میفهمین چی میگم :)
از خدا میخوام که این دو روز روز همه تون باشه و همه همه همه "به اندازه زحمت و تلاششون" نتیجه دلخواه و صد البته "صلاح" رو بگیرن و بتونن همه دانسته هاشونو به بهترین شکل منتقل کنن روی پاسخنامه.میدونین این صلاح بودن خیلی مهم تر از خوب بودن ه...اگه خودتون و بسپارین به خدا و از ته ته قلب تون "ایمان" داشته باشین که شما تلاشتونو کردین و ازین جا به بعدش با خدایی ه که خیلی بزرگه خیلی مهربونه خیلی حکیم ه و هرچی که خیر و صلاح تون هست رو به بهترین شکل پیش میاره واستون قطعا آرامش ی خواهید گرفت که هیچ چیز بهتون نمیده :)
حالا چندتا توصیه هم بکنم بهتون:
اول اینکه تجربیای عزیز کنکور ریاضی نزنید امروز :D درس و دوره و استرس رو امروز بیخیال برین خوش باشین با خانواده، فیلم طنز ببینید، دعا بخونید برید جاهای آرامش بخش شب هم زود بخوابین
دوم اینکه نی ساندیس رو یادتون نره بگیرین به ما آخرش م نی ندادن :))
دیگه...حرفی نمیمونه دیگه.فقط اینکه بگم که خیلی بهتون حسودی م میشه الان.حس آزادی بعد از کنکور بهترین حس دنیا س واقعا که هیچکس م تا تجربه نکندش نمیفهمه :))
همین دیگه...موفق باشین کلی همه :x به امید اینکه بیایم شب اعلام نتایج کلی ح.ب خوشحال و خبرای خوب خوب بشنویم اینجا :x

برای همه دعا میکنم که به اندازه ای که تلاش کردن و زحمت کشیدن به یه نتیجه برسن.
نتیجه خوب تنها شریف و تهران و... نیست.خداوند بهتر از هممون میدونه که چی برامون خوبه چی بد.
بیشتر از همه هم برای فائزه و مریم که خودم شاهد زحمتاشون بودم.

تکیه بر تقوی و دانش در طریقت کافری است
راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش ;)

براتون دعا میکنیم ب شدت :) فقد شمام حواستون ب اون نکته ای ک حافظ گفته باشه :D
اصلنننننننننننننننم نترسین! حتی اگه نخوندین
بازم ب قول حافظ :
هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب
باشد اندر پرده بازی های پنهان، غم مخور :)

خلاصه اینکه موفق باشین :)

مراتب تشکر ـو اعلام میکنم. :D

ایشالا تجربی ـا ـو زبان ( طبیعتا پری ناز منظورمه دیگه :-" ) خوب بدن.

به نقل از am.ma :
یه سال دیگه میفهمی :-"

نمیتونم درک کنم موضوعی باشه که براش تاپیک بزنن یا چیزی.

واسه هیچکس آرزو نمیکنم که پزشکی تهران بیاره یا برق و مکانیک شریف یا هر چیز دیگه ای! یا حتا به نتیجه ی زحماتش برسه! شاید یه رتبه ی خوب و یه رشته ی خاص و یه دانشگاه خاص خیلی خوب و آرمانی به نظر بیاد، ولی واقعا جای شما اونجا نباشه! شاید شما رتبه یک کنکور تجربی باشین، ولی آدمِ پزشکی تهران نباشین! فقط امیدوارم که این روزها و این کنکور جوری واسون رقم بخوره که دوسالِ دیگه از جایگاهتون راضی باشین. از انتخابی که برای مسیر زندگی آینده و شغلتون کردین راضی باشین. حالا چه به عنوان یک دانشجوی دانشگاه تهران و شریف و چه به عنوان دانشجوی دانشگاه آزاد و پیام نور! رضایت از زندگی از هر چیزی مهم تره. امیدوارم که بهش برسین همه تون >:D<

خب ریاضیا و انسانیا که امروز کنکور دادن و امیدوارم راضی بوده باشن:)
اما تجربیا و زبان فردا ، امیدوارم انقدری کنترل داشته باشن رو خودشون که بتونن به اون چیزی که حقشونه برسن ! من که کنکور ندادم اما فکر میکنم شاید بیشتر از نصف موفقیت بستگی به آرامشتون سر جلسه داره ! همین :د

من خودم فردا خواهرم کنکور داره و واقعا حسشو میبینم استرس میگیرم
امیدوارم اونایی که امروز دادن چیزی که دوست دارن قبول شن
و اونایی که فردا دارن با ارامش کامل و یاری خدا خوب بدن :x

Back
بالا