به نقل از F@|-|!mEh :چجوری باید تو یه هفته بفهمیم کجا اشتباه کردیم؟
اگه پسری نمی تونی دانشگاه دولتی شبانه و روزانه انصراف بدی چون بعد نظام وظیفه مشمول میشی اما اگر دختر هستی که خوش به حالتبه نقل از A F S H I N :یک راهی برای دور زدن این روش هست که من پیشنهاد نمیکنم البته
شما انتخاب میکنی ، قبول میشی ، میری دانشگاه ، انصراف میدی و همون سال کنکور شرکت میکنی ولی خب دیگه نمیتونی سال بعد روزانه بزنی و فقط باید شبانه بزنی ، البته اگه سال اول شبانه زدی باشی مشکلی نیست![]()
ممنونبه نقل از ولفگانگ آمادئوس :اگه پسری نمی تونی دانشگاه دولتی شبانه و روزانه انصراف بدی چون بعد نظام وظیفه مشمول میشی اما اگر دختر هستی که خوش به حالت
نظرم اینه که دانشگاه بی در و پیکر پیام نور که حضور و غیاب براشون مهم ثبت نام کن ترم اول رو برو 12 واحد پاس کن ترجیحا واحدات درس های عمومی باشه بیشترش... سپس ترم بعد رو مرخصی بگیر و بخون اینجور مشمول نظام وظیفه نمیشی...وکم تر هزینه می کنی
یا اینکه از الان ببین میتونی معاف بشی یا نه
به نقل از sophie :من امسال اولش میخوندم خوب میخوندم بعد از نوبت اول برام مشکل پیش اومد نخوندم و بعدشم سرد شدم بازم نخوندم و عیدم نخوندم و تا روز کنکور من نخوندم!!!!
![]()
یعنی کنکورو ر------دم![]()
![]()
![]()
الان که میبینم اصلا شرایط موندن رو ندارماصلاااااا تصمیم گرفتن قطعا برم دانشگاه...اونم از نوع روزانه...
به نظرتون اگه هرسال ترم تابستونی بگیرم و بتونم3ساله تموم کنم بعد از لیسانس بازم کنکور تجربی بدم واسه پزشکی یا بیوتکنولوژِی #![]()
![]()
:-s
من بیوتکنولوژی موخواااااام(((((
امسالم ی رشته میزنم به علاقم نزدیک باشه...
ولی نمیدونم می ارزه این کارو کنم؟آخه واقعا امسال نمیتونم...و شدیدا عصبی شدم بخاطر این موضوع
![]()
![]()
#
![]()
:-s
به نقل از یسنا. :کسی لینک تغییرات کتابای تجربی رو داره ؟ کانون هنوز بروز نکرده.
دونستن تغییرات خیلی مهمه ؟ ارزش وقت گذاشتن داره ؟![]()
من موندم ولی درس نمیخونم ، میخوام برم سر کاربه نقل از مـیـنـا :به جز من کسی از تجربی ها پشت کنکور مونده؟![]()
![]()