• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پشت کنکوری شدن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پشت کنکوری شدن

من موندم رپارسال رتبم یک پنجم رتبه سال اولم شد
یکی هم امسال مونده با ۳۶۰۰ شده ۳۷۰
پشت موندن روش خاص خودشو داره
باید تک تک درسا بررسی شه
دلیل اینکه رتبه بد شده بررسی شه
اینکه طرف روحیه شو داره یا نه
هممه اینا مهمه
اینطور نیس ک طرف بگه من میمونم بیشتر میخونم رتبم خوب میشه

حالا چجوری بفهمیم روحیه ش رو داریم یا نه؟ :-??

فقط بگم بايد روحيه داشته باشين من خودم پشتِ كنكورى بودم رتبم خيلى بهترشد (ولى هركسى به خودش بستگى داره)اين هم بگم برادخترا كه مثل پسرا سربازى ندارن خيلى بهتره .

شما ببینین ، پشت کنکوری شدن چنتا مسئله داره مخصوصن امسال: اینکه کتابا تغییر اساسی کردن و کلن عوض شدن و خب باید وقت بزارین مسلط بشین بهشون.

اینکه باید دور از دوستاتون باشین، بشینین خونه با کتابا، یه حالت قرنطینه طور و درس بخونین و خب واقعا اعصاب میخواد.

در ضمن مدرسه هم دیگه نمیرین و دورین از اون محیط کنکوری و ممکنه بیاین بیرون از جو درس خوندن.

کلا اگه رتبه هاتون زیر 2000 عه ریسک نکنین .

× اگه خواستین بمونین پشت کنکور قید راحتی رو بزنین. گوشی و اینترنت اگه بهشون اعتیاد دارین بزارین کنار. اولش سخته.

اینکه از دوستایی که قبول شدن دور باشین برای روحیتون بهتره. برای خیلیا بهتره منظورمه. روحیات آدما فرق میکنه.

عشق و عاشقی رو بزارین کنار.

و خب پشت کنکور موندن سخته. به خودتون برسین :د من خیلیارو میشناسم که موندن پشت کنکور و امسال بدتر شدن. میشناسم آدمایی رو هم که بهتر شدن امسال. خلاصه اول ببینین خودتون میتونین با این شرایط کنار بیاین یا نه .

مورد داریم 16000 شده 700 ;;)
البته خوند ها
به گفته خودش جنازه شو از رو کتاب برمیداشتن :-"

به نقل از Strawberry :
مورد داریم 16000 شده 700 ;;)
البته خوند ها
به گفته خودش جنازه شو از رو کتاب برمیداشتن :-"

خب این سال اول نخونده .
ما تو مدرسمون داشتیم پارسال 2000 بودن امسال 7000 .
یا کسایی ک همون حدود پارسال شدن همون 2000 .

بستگی داره ب شخصش و شرایط سال اول و دوم .
پارسال فک کنم امیررضا بود گفت تو تاپیک پشت کنکوری ک اگه فک میکنین عیب سال اولتونو فهمیدین بشینین . اگه میخواین همون کارای پارسالو انجام بدین نشینین بهتره . چون چیزی تغییر نککرده . یه جای کارتون لنگیده ک رتبتون خراب شده . اونو باید درست کنین .

الان اگه انتخاب رشته کنیم قبول شیم نریم سال بعد محرومیم ~X( ~X( زاهی برای دور زدن این قانون نیس؟

+پ ن: جدی جدی اینجا فقط من پشت کنکوری ریاضیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نقل از mrm :
الان اگه انتخاب رشته کنیم قبول شیم نریم سال بعد محرومیم ~X( ~X( زاهی برای دور زدن این قانون نیس؟

+پ ن: جدی جدی اینجا فقط من پشت کنکوری ریاضیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک راهی برای دور زدن این روش هست که من پیشنهاد نمیکنم البته
شما انتخاب میکنی ، قبول میشی ، میری دانشگاه ، انصراف میدی و همون سال کنکور شرکت میکنی ولی خب دیگه نمیتونی سال بعد روزانه بزنی و فقط باید شبانه بزنی ، البته اگه سال اول شبانه زدی باشی مشکلی نیست :D

به نقل از sadlove :
خب این سال اول نخونده .
ما تو مدرسمون داشتیم پارسال 2000 بودن امسال 7000 .
یا کسایی ک همون حدود پارسال شدن همون 2000 .

بستگی داره ب شخصش و شرایط سال اول و دوم .
پارسال فک کنم امیررضا بود گفت تو تاپیک پشت کنکوری ک اگه فک میکنین عیب سال اولتونو فهمیدین بشینین . اگه میخواین همون کارای پارسالو انجام بدین نشینین بهتره . چون چیزی تغییر نککرده . یه جای کارتون لنگیده ک رتبتون خراب شده . اونو باید درست کنین .

چجوری باید تو یه هفته بفهمیم کجا اشتباه کردیم؟

دوستانی که پشت کنکوری بودن میشه راهنمایی کنین؟ شرایط چطوره؟ در چه صورت بمونیم؟ :(( :(( :((

Back
بالا